SELECT II 60/4 ORGA

2 x 15 + 2 x 6 l sangot

Yläkorilla

SELECT II 60/4 ORGA Näytä suurempana

Saatavuus: Varastossa

Tuotekoodi:411777

603,88 €(487,00 € alv 0%)

Miellyttävää jätteiden lajittelua

Blanco Select II Orga -jätejärjestelmissä on huomioitu jätteiden lajittelun helppous. Monipuoliset sankovaihtoehdot kahdesta aina seitsemään eri jakeeseen tarjoavat vaihtoehdon kaikkiin jätteiden lajittelutarpeisiin. Lisätilaa tarvikkeille tai pienille jätteille kuten paristot, pesuaineet jne. saat valitsemalla yläkorillisen Select Orga -mallin. Varustele jätevaunu omaan käyttöön sopivaksi monipuolisilla tarvikkeilla. Vaihtoehtoina on useita erikokoisia sankoja, niille sopivat tavalliset- ja biokannet, muovipussipitimet sekä avausmekanismi antavat mahdollisuuden kaikenlaisten jätteiden toimivaan lajitteluun. Laadukas jätejärjestelmä on nopea ja helppo asentaa ja kaikki osat ovat kestäviä ja helposti puhdistettavia.

Tyylikäs jätevaunu sisältää laadukkaat kiskot ja mekanismit. Vaunuun tulevat jätesangot ovat tukevat ja kestävät painavammatkin jätteet. Sankojen sisäänpäin kaltevat reunat ohjaavat jätteet kohti sankoa ja tukeva kantokahva on miellyttävä käyttää. Sankojen välit ovat tiiviitä, eikä roskia pääse putoamaan niiden väliin.

Käytännölliset lisätarvikkeet

Bio-kannella vähennät kompostoitavien jätteiden hajuhaittoja. BLANCO AktivBio on aktiivihiilisuodattimella varustettu kansi, joka yhdessä ruostumattoman teräksen kanssa vähentää biojätteestä syntyviä hajuhaittoja. Kansi on saatavissa sekä 6 l. että 8l. sankoihin. Suodatin on helppo vaihtaa ja se tulee tehdä noin 3 kk välein.

Sankoihin on saatavissa kätevä muovipussin pidin, jonka avulla voit tarvittaessa käyttää yhtä tai useampaa muovipussia samassa sangossa. Kolmas kätevä lisätarvike on vaunun avaamista ja sulkemista helpottava MOVEX-jalkavedin. Vedin asennetaan oven alareunaan ja sitä käytetään jalan avulla.

Helppo ja nopea asennus

Blanco Select II Orga-jätemekanismit on tarkoitettu asennettavaksi allaskaappiin. Select sisältää liukumekanismit, jätevaunun sankoineen ja sen päälle tulevan kannen, joka toimii myös hyllynä.

Katso tarkemmat ohjeet asennusohjeesta.

Tuotteen perustiedot
Tuotekoodi:411777
AsennustapaVaunumallinen
Allaskaapin leveys60 cm
Toimitussisältö- jätevaunu
- liukumekanismi
- 2 x 15 l sangot
- 2 x 6 l sangot
- yläkori
- kansi