RST-altaat

Ruostumaton teräs

Klassisen ajaton ruostumaton teräs on yhdistettävissä jokaiseen keittiöön. Tyylikäs allasmateriaali ei ruostu, on kuumuuden ja hapon kestävä, hygieeninen sekä helppohoitoinen. Laaja valikoima erityyppisiä altaita mahdollistaa oikean ja sopivan tuotteen valinnan kaikkiin keittiöihin.

Teräsallas on tyylikäs ja aina trendikäs materiaali, johon on helppo yhdistellä erilaisia tasomateriaaleja. Oli keittiötasosi sitten puu-, laminaatti-, kivi-, marmori- tai keramiikkataso, teräsallas sopii jokaiseen materiaaliin aina yhtä täydellisesti.

Teräksisiä keittiöaltaita on saatavilla erilaisilla asennusvaihtoehdoilla: tason päälle asennettava (IF-reuna), tasoon huullettava (F-reuna) sekä altapäin asennettava (U-reuna). Lisäksi valikoimasta löytyy moduulialtaita, joiden reunus on korkeampi kuin normaalisti ja se asennetaan aina tason päälle.

Allasta valitessa kannattaa huomioida allaspiste kokonaisuudessaan. Siihen kuuluvat altaan lisäksi hana ja lisävarusteet kuten leikkuulauta, vihanneskulho, monitoimiritilä tai pesuaineannostelija. Lisätarvikkeilla viimeistelet allas kokonaisuuden ja teet allaspisteestä monitoimikeskuksen. Lapetekin altaisiin on saatavilla kattava joukko erilaisia lisävarusteita. Altaaseen sopivat lisävarusteet löydät tuotesivun alareunasta kohdasta ”lisävarusteet”.

RST-altaat 152 tuotetta

/sivu
Näytetään 1 - 60 / 152 tuotteesta
Näytetään 1 - 60 / 152 tuotteesta