BLANCO CLASSIC 40 S

Ruostumaton teräs 18/10

Saatavuus:

CLASSIC 40 S, oikea: Tilaustuote

CLASSIC 40 S, vasen: Tilaustuote

Tuotekoodi:CLASSIC40S

766,32 €(618,00 € alv 0%)

Klassinen ja käytännöllinen

Blanco Classic - on nimensä mukaisesti perinteisen tyylikkäitä malleja sisältävä tuoteperhe korkealaatuisia ja huolella viimeisteltyä allasmalleja. Altaissa on erinomainen käytettävyys pieneen tilaan mahdutettuna. Ajaton ja selkeä muotoilu ruostumattomasta teräksestä sopii monenlaisiin ympäristöihin. Pienehkö malli yhdellä altaalla ja reilulla valutustasolla sopii pienenpäänkin keittiöön. Käytännölliset lisätarvikkeet kuten altaaseen sopiva leikkuulauta ja pesuaineannostelija tekevät altaan ääressä työskentelystä vieläkin sujuvampaa ja miellyttävämpää. Katso lisää vinkkejä ja ideoita altaan valintaan inspiroidu-osiosta!

Tarvikkeet ja lisävarusteet

Leikkuulauta on altaan kokoon sopiva ja valmistettu puusta. Perinteisessä puisessa leikkuulaudassa on miellyttävä käyttötuntuma sekä luonnollisen tyylikäs ulkonäkö.

Altaaseen on saatavilla sopiva hana sekä kiinteästi altaan reunaan asennettava tyylikäs pesuaineannostelija, josta pesuaine on aina helposti saatavilla.

Asennustavat ja ruostumaton teräs 18/10 allasmateriaali

Päältä asennettava allas on tavanomaisin, helpoin ja edullisin vaihtoehto, jossa allas kiinnitetään pöytätasoon päältäpäin. Päältä asennettava allas sopii kaikkien pöytätasomateriaalien kanssa ja se kiinnitetään pöytätason asennuksen yhteydessä.

Ruostumaton teräs on tyylikäs, hygieeninen ja helppohoitoinen allasmateriaali. Korkealaatuisella ruostumattomalla teräksellä on luonnollinen vastustuskyky tavallisiin kuumiin happoihin ja tahroihin, kuten kahvi, tee, hedelmät ja vihannekset. Teräs on turvallinen elintarvikekäytössä. Teräksestä ei irtoa mitään, mikä voisi vaikuttaa keittiössä käytettäviin raaka-aineisiin tai makuihin. Lue lisää ruostumattomasta teräksestä kohdasta materiaalitietoa.

Tuotteen perustiedot
Tuotekoodi:
Altaan kiinnitystapaPäältä asennettava
Allaskaapin minimileveys40 cm
Pääaltaan syvyys175 mm
Pohjaventtiili3,5" roskasihti ei kaukosäätöä
MateriaaliRuostumaton teräs
Toimitussisältö- BLANCO rst-allas
- pohjaventtiilistö
- kotimainen Prevex Smartloc vesilukko