LAPETEK JONA Slim 60

60 cm, seinämalli

ruostumaton teräs

Uusi LAPETEK JONA Slim 60 RST Näytä suurempana

Saatavuus: Tilaustuote

Tulossa 21.10.2021

Tuotekoodi:57001

491,04 €(396,00 € alv 0%)

JONA SLIM – uudistunut suosikkimalli omalla moottorilla

Suosittu Jona Slim -malli on uudistettu sekä teknisesti että visuaalisesti. Ohut entistäkin trendikkäämpi Slim-muotoilu takaa ajattoman ilmeen sekä modernin että perinteisemmän keittiöilmeen seuraksi. Viimeisteltyä linjakasta ilmettä korostaa etupaneelin ja hormin yhtenäinen kapeampi muotoilu. Imutehoa on lisätty, mutta silti energialuokkaa on onnistuttu parantamaan ja erityisesti normaaliteholla äänitaso on miellyttävän hiljainen. Liesituulettimen valaisimien tehoa on lisätty ja ne on siirretty kuvun takareunaan. Vastaavasti imualue ylettyy nyt etureunaan saakka, jolloin käryt ohjautuvat tehokkaammin tuulettimeen.


Helppokäyttöinen taustavalaistu Soft Touch -näppäimistö, tehokkaat LED-valot ja helposti puhdistettavat rasva- ja aktiivihiilisuodattimet tekevät tuulettimen käytöstä helppoa ja miellyttävää. Aktiivihiilisuodattimeksi voit valita ekologisen ja pestävän Long Life-suodattimen.

JONA SLIM -malleja on saatavissa sekä seinäkiinnitteisinä 60 cm ja 90 leveinä malleina sekä 90 cm leveänä saarekemallina.

Käyttöominaisuudet

Tyylikkäästi taustavalaistu, etupaneeliin integroitu Soft Touch -näppäimistö on huomaamaton ja siinä on miellyttävä käyttötuntuma. Kaikki toiminnot ovat loogisia ja helposti käytettäviä. Säädettävä ajastintoiminto takaa viimeistenkin käryjen poistumisen huonetilasta, kun ruoanlaitto on lopetettu.

Aktiivihiilisuodattimeksi voit valita kertakäyttöisen vaihdettavan suodattimen tai ekologisemman pestävän ja uudelleen aktivoitavan Long Life -suodattimen. Molemmissa tapauksissa suodatin on erittäin helppo asentaa, koska se kiinnitetään suoraan rasvasuodattimeen eikä perinteisellä tavalla kuvun sisällä olevan moottorin sivuihin.

Asentaminen

Asennuksen helppous on huomioitu uuden mallin kiinnityksessä. Tuulettimen seinäkiinnityslista toimii pikasäädöillä nopeuttaen asennusta huomattavasti. Tuulettimen mukaan on myös lisätty aktiivihiilikäytössä ilman ohjausta parantava ohjainpelti, jonka avulla ilma ohjautuu miellyttävästi takaisin huoneilmaan.

Korkeita huonetiloja varten on saatavissa jatkohormi, jonka avulla JONA SLIM voidaan asentaa kolmen metrin huonekorkeuteen saakka.

Tuotteen perustiedot
Tuotekoodi:57001
IlmanvaihtojärjestelmäOma moottori
Kuvun väriRuostumaton teräs
SähköliitäntäPistorasia 10 A
Sopii huonekorkeuteen208 - 265 cm
Jatkohormin kanssa255 - 302 cm
Aktiivihiilen kanssa218 - 265 cm
Kuvun leveys60 cm
EnergialuokkaB

Tuotteeseen liittyvät artikkelit

Huolto-ohje Materiaali info Prevex Smartloc asennusohje Upotusaukkotiedot Vihanneskulho info