LAPETEK TEXALINE 60 RST
search
  • LAPETEK TEXALINE 60 RST
  • LAPETEK TEXALINE 60 RST
  • LAPETEK TEXALINE 60 RST

LAPETEK TEXALINE 60

60 cm, seinämalli ruostumaton teräs Varastossa

57030
574,12 € (463,00 € ALV 0%)
Sisältää alv:n

Uudistunut klassikko omalla moottorilla

Suosittu LAPETEK TEXALINE -malli on uudistettu sekä teknisesti että visuaalisesti. Country-tyylinen linjakas malli sopii kauniisti modernimpaan sileään keittiöovityyliin kuin perinteisen kehysoven seuraksi. Liesituuletinmallin ilmettä on uudistettu ja kevennetty etupaneelin ohuemmalla muotoilulla ja...

Tuote-esittely

Uudistunut klassikko omalla moottorilla

Suosittu LAPETEK TEXALINE -malli on uudistettu sekä teknisesti että visuaalisesti. Country-tyylinen linjakas malli sopii kauniisti modernimpaan sileään keittiöovityyliin kuin perinteisen kehysoven seuraksi. Liesituuletinmallin ilmettä on uudistettu ja kevennetty etupaneelin ohuemmalla muotoilulla ja huomaamattomalla ilmeellä. Värivaihtoehtoina valkoinen, ruostumaton teräs ja musta tuuletin.

Imutehoa on lisätty, mutta silti energialuokkaa on onnistuttu parantamaan. Myös liesituulettimen valaisimien tehoa on lisätty ja ne on sijoitettu sekä kuvun etu- että takareunaan. Imualue on keskellä kupu, jolloin käryt ohjautuvat tehokkaimmin tuulettimeen.

Helppokäyttöinen taustavalaistu Soft Touch -näppäimistö, tehokkaat LED-valot ja helposti puhdistettavat rasva- ja aktiivihiilisuodattimet tekevät tuulettimen käytöstä helppoa ja miellyttävää. Aktiivihiilisuodattimeksi voit valita ekologisen ja pestävän Long Life-suodattimen. TEXALINE-malleja on saatavissa seinäkiinnitteisinä 60 cm ja 90 leveinä malleina.

Käyttöominaisuudet

Tyylikkäästi taustavalaistu, etupaneeliin integroitu Soft Touch -näppäimistö on huomaamaton ja siinä on miellyttävä käyttötuntuma. Säädettävä ajastintoiminto takaa viimeistenkin käryjen poistumisen huonetilasta, kun ruoanlaitto on lopetettu.

Tehokkaat LED-valot valaisevat miellyttävän tasaisesti koko valaistavan pinnan. Lisäksi valaisimissa on vakiona kolmiportainen himmennystoiminto ja värilämpötilan säätö, jotka antavat mahdollisuuden säätää valaistus aina tunnelmaan ja muuhun liesikuvun ympärillä olevaan valaistukseen sopivaksi.

Aktiivihiilisuodattimeksi voit valita kertakäyttöisen vaihdettavan suodattimen tai ekologisemman pestävän ja uudelleen aktivoitavan Long Life -suodattimen. Molemmissa tapauksissa suodatin on erittäin helppo asentaa, koska se kiinnitetään suoraan rasvasuodattimeen eikä perinteisellä tavalla kuvun sisällä olevan moottorin sivuihin.

Asentaminen

Asennuksen helppous on huomioitu uuden mallin kiinnityksessä. Tuulettimen seinäkiinnityslista toimii pikasäädöillä nopeuttaen asennusta huomattavasti. Tuulettimen mukaan on myös lisätty aktiivihiilikäytössä ilman ohjausta parantava ohjainpelti, jonka avulla ilma ohjautuu miellyttävästi takaisin huoneilmaan.

Korkeita huonetiloja varten on saatavissa jatkohormi, jonka avulla LAPETEK TEXALINE voidaan asentaa jopa kolmen metrin huonekorkeuteen saakka. Liesituulettimen asentaminen on helppo ja nopea suorittaa selkeiden kuvallisten ohjeiden avulla.

Toimitussisältö

- liesikupu rst
- ohjainpelti

Mittakuvat ja tekniset tiedot

Paino kg (ilman pakkausta) 17.2
Sopii huonekorkeuteen 214 - 270 cm
Kuvun leveys 60 cm
Jatkohormin kanssa 260 - 307 cm
Aktiivihiilen kanssa 223 - 270 cm
Max. imuteho 395 m3/h (intensiivi 640 m3/h)
Max. äänitaso 61 dB(A) (intensiivi 70 dB(A))
Valaistus LED 2 x 3 W / (2700 - 5500 K) 3-portainen himmennys, värilämpötilan säätö
Kytkintoiminnot Taustavalaistu Soft touch -näppäimistö
- valot päälle / pois
- perusnopeudet 1-3 (numeronäyttö kertoo valitun nopeuden)
- intensiivitoiminto (5 min)
- ajastettu sulkeminen (10 - 90 min)
Energialuokka B