• Uutuus
LAPETEK TREKK 60-PLASMA, musta
search
  • LAPETEK TREKK 60-PLASMA, musta
  • LAPETEK TREKK 60-PLASMA, musta
  • LAPETEK TREKK 60-PLASMA, musta

LAPETEK TREKK 60-PLASMA

60 cm, kalustemalli musta Tilattavissa

57056
917,60 € (740,00 € ALV 0%)
Sisältää alv:n

Tyylikäs kalusteisiin upotettava tuuletin

Uusi LAPETEK TREKK PLASMA on kalusteisiin asennettava liesituuletin, josta ainoastaan tyylikäs lippa jää näkyville. Liesituuletin käynnistyy ulosvedettävän lipan avulla, sen toimintoja on helppo käyttää ja laadukas moottori laajalla imupinta-alalla takaa entistä tehokkaamman käryjen poiston.  

Tuote-esittely

Tyylikäs kalusteisiin upotettava tuuletin

Uusi LAPETEK TREKK PLASMA on kalusteisiin asennettava liesituuletin, josta ainoastaan tyylikäs lippa jää näkyville. Liesituuletin käynnistyy ulosvedettävän lipan avulla, sen toimintoja on helppo käyttää ja laadukas moottori laajalla imupinta-alalla takaa entistä tehokkaamman käryjen poiston.  


Lapetek plasmasuodatin ei ainoastaan poista tehokkaasti ruoanlaitossa syntyneet hajut ja käryt vaan jopa 99 % ilmassa olevista bakteereista, mikro-organismeista, hiukkasista, siitepölystä, jne. poistetaan. Ilman kemikaaleja toimiva Lapetek Plasmasuodatin on markkinoiden tehokkain tapa puhdistaa ilmaa keittiössäsi. Liesituulettimeen integroitu plasmatekniikka takaa erittäin tehokkaamman käryjen poistamisen.

LAPETEK TREKK PLASMA on saatavissa 50 cm ja 60 cm leveisiin kaappeihin. Molemmissa leveyksissä tuuletin voi olla kokonaan valkoinen tai kokonaan musta. Haluttaessa etulista voi olla tuulettimen värinen (musta/valkoinen) tai ruostumatonta terästä. Mikäli esimerkiksi kodinkoneet ovat RST pintaisia, on kaapistojen rungon väristä riippuen tyylikäs ratkaisu ottaa valkoinen tuuletin RST-etulistalla tai musta tuuletin rst-etulistalla. Tuulettimen yksinkertainen ja ajaton ilme sopii hyvin yhteen erilaisten keittiökaapistojen kanssa ja monipuolisen värivalikoiman ansiosta tuuletin on huomaamaton kaikenlaisissa keittiöissä.

LAPETEK TREKK PLASMA liesituulettimen hyvän valaistuksen takaavat suorakaiteen muotoiset ledit, jotka valaisevat miellyttävän tasaisesti ja tehokkaasti koko työskentelyalueen. 

Käyttöominaisuudet

Plasmasuodattimella varustettu Lapetek liesituuletin on ekologinen ja kustannustehokas valinta ja sillä on monia etuja:

- Plasmasuodatinmalli säästää energiaa, koska lämmintä ilmaa ei puhalleta ulos
- Säästää vaihtokustannuksia, koska sen elinikä vastaa tuulettimen elinikää, eikä suodatin vaadi huoltoa
- Asennus on nopea ja suoritetaan vain kerran tuuletinta asennettaessa
- Säästää asennuskustannuksia, koska ei edellytä rakenteellisia töitä keittiössä vaan se puhaltaa aina puhdistetun ilman takaisin huonetilaan
- Remonttikohteissa usein ainoa vaihtoehto on sisäilmaan palauttava liesituuletinmalli, jolloin suodattimen helppohoitoisuus ja ilmanpuhdistuskyky ovat oleellisen tärkeitä.
- Parantaa elämän laatua, koska Lapetek plasmasuodatin puhdistaa ilman lähes täydellisesti

Miksi plasmasuodatin on tavallisia suodattimia parempi:
- säästää lämmityskustannuksia, koska lämmitettyä ilmaa ei puhalleta ulos asunnosta
- kertainvestointi ilman eliniän aikana tulevia lisäkustannuksia
- poistaa tehokkaammin hajua ja ilman epäpuhtauksia kuten bakteereja, allergeenejä ja viruksia

Laite käynnistyy on/off kytkimestä aikaisemmin valitulle nopeudelle (0, 1, 2 tai 3) vetämällä teleskooppinen höyrylippa ulos. Vastaavasti laite sammuu, kun teleskooppinen höyrylippa painetaan kiinni.
Tehokkaat valot syttyvät on/off valokytkimestä ja lipan asento ei vaikuta valojen päällä/poissaoloon. Näin voit halutessasi jättää valot päälle myös silloin kun et käytä liesituuletinta.

Asentaminen

Liesituulettimen asentaminen on helppo ja nopea suorittaa selkeiden kuvallisten ohjeiden avulla. Asennukseen tarvitaan lisäksi noin 1 metrin pituinen hormiputki (160 mm).


Tuuletin on nopea asentaa mukana tulevien kiinnityslistojen avulla. Syvyys säädetään vastaamaan kalusteiden yläkaapin syvyyttä peitelistan avulla, joka asennetaan Trekkin alapintaan tuulettimen ja seinän väliin. Lisäksi ulosvedettävän etulistan voi hienosäätää asettumaan tarkalleen ovien kanssa samaan linjaan. Näin lopputulos on mahdollisimman tyylikäs ja tuuletin ulkonäöllisesti yhtenäinen osa yläkaapistoa

Toimitussisältö

- TREKK 60-PLASMA liesituuletin - takaiskuventtiili - peitelista eri kaappisyvyyksiä varten - FI/EN/SE asennus- ja käyttöohjeet

Mittakuvat ja tekniset tiedot

Paino kg (ilman pakkausta) 6.6
Ilmanvaihtojärjestelmä Oma moottori
Kuvun väri Musta
Kuvun leveys 60 cm
Max. imuteho 435 m3/h
Max. äänitaso 66 dB(A)
Sähköliitäntä Pistorasia 10 A
Valaistus LED - 2 x 3 W / (4000 K)
Hormiliitoksen halkaisija 150 mm
Kytkintoiminnot - valot päälle / pois
- perusnopeudet 1-3
- käynnistyy teleskooppilipan avaamalla
Minimi asennuskorkeus 45 cm sähköliedelle
Minimi asennuskorkeus 65 cm kaasuliedelle
Rasvasuodatin Pestävä metalli
Takaiskuventtiili Sisältyy toimitukseen
Energialuokka C
Takuu kk 24

Varaosat