ZIA 6 S, Silgranit
search
  • ZIA 6 S, Silgranit
  • ZIA 6 S, Silgranit
  • ZIA 6 S, Silgranit
  • ZIA 6 S, Silgranit
  • ZIA 6 S, Silgranit
  • ZIA 6 S, Silgranit
  • ZIA 6 S, Silgranit
  • ZIA 6 S, Silgranit

BLANCO ZIA 6 S

Silgranit valkoinen Tilattavissa

13432
747,72 € (603,00 € ALV 0%)
Sisältää alv:n
Vaihtoehdot: ZIA 6 S Silgranit valkoinen

Moderni ja monipuolinen allasperhe

Moderni allas selkeällä ja yksinkertaisella muotoilulla. Tuote on korkealaatuinen ja huolella viimeistelty allasmalli Silgranit- komposiittimateriaalista. Mallissa on tilava allas kokoon nähden. Blanco Zia allasperhe sisältää toimivan vaihtoehdon kaikenkokoisiin keittiöihin ja allassijoitteluihin. Zia 6 S...

Tuote-esittely

Moderni ja monipuolinen allasperhe

Moderni allas selkeällä ja yksinkertaisella muotoilulla. Tuote on korkealaatuinen ja huolella viimeistelty allasmalli Silgranit- komposiittimateriaalista. Mallissa on tilava allas kokoon nähden. Blanco Zia allasperhe sisältää toimivan vaihtoehdon kaikenkokoisiin keittiöihin ja allassijoitteluihin. Zia 6 S sopii yleisimpään eli 60 cm leveään allaskaappiin. Käytännölliset lisätarvikkeet, kuten altaaseen sopiva vihanneskori ja leikkuulauta, tekevät altaan ääressä työskentelystä vieläkin sujuvampaa ja miellyttävämpää. Katso lisää vinkkejä ja ideoita altaan valintaan inspiroidu-osiosta!

Tarvikkeet ja lisävarusteet

- Leikkuulauta on altaan kokoon sopiva ja valmistettu puusta. Perinteisessä puisessa leikkuulaudassa on miellyttävä käyttötuntuma sekä luonnollisen tyylikäs ulkonäkö. Lautaa voi käyttää niin altaan päällä kuin työtasollakin. Altaan päällä käytettynä laudalla pilkotut tuotteet tai syntyneet jätteet on helppo siirtää altaaseen tai astiaan.

- Monikäyttöinen vihanneskulho sopii hyvin käytettäväksi ruoan esivalmistelussa. Aseta leikkuulauta sekä kulho vierekkäin altaaseen ja työskentelypiste on valmis. Esimerkiksi hedelmät ja kasvikset on kätevä huuhdella tai kuoria kulhossa. RST vihanneskulho on hygieeninen ja se voidaan pestä astianpesukoneessa.
- Vihanneskori irrotettavalla lautastelineellä on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Lautastelineen kera kori sopii pestyjen astioiden kuivattamiseen. Ilman telinettä siinä voi kätevästi huuhdella ja valuttaa kasvikset sekä hedelmät. Vihanneskori on hygieeninen ja sen voi pestä astianpesukoneessa.

Asennustavat ja Silgranit allasmateriaali

Päältä asennettava allas on tavanomaisin, helpoin ja edullisin vaihtoehto, jossa allas kiinnitetään pöytätasoon päältäpäin. Päältä asennettava allas sopii kaikkien pöytätasomateriaalien kanssa ja se kiinnitetään pöytätason asennuksen yhteydessä.

Patenteilla suojatussa SILGRANIT-materiaalissa yhdistyvät helppohoitoisuus, käytännöllisyys ja kestävyys. Blanco kehittää jatkuvasti materiaalia ja vuosikymmenien kehityksen tuloksena nykyinen allasmateriaali on miellyttävän samettimainen, mutta samalla käytettävän graniitin raekoko on optimaalinen antamaan yhdessä sidosaineen kanssa luonnon kivimäisen pinnan. Samalla se on kuitenkin riittävän sileä, jotta puhdistaminen olisi mahdollisimman helppoa.
Allasmateriaalin pääraaka-aine on hienoksi murskattu kivi, jota on massasta noin 80 %.

SILGRANIT on viimeistelty käyttäen patentoitua Hygiene+Plus –suojausta. Tämä ainutlaatuinen resepti on integroitu SILGRANIT -materiaaliin antaen sille sekä suojaa bakteereja vastaan että samalla likaa hylkivän pinnan.

Lue lisää kohdasta materiaalitietoa.

Toimitussisältö

- BLANCO Silgranit allas - pohjaventtiilistö - kotimainen Prevex Smartloc vesilukko

Mittakuvat ja tekniset tiedot

Altaan väri Silgranit valkoinen
Altaan kiinnitystapa Päältä asennettava
Allaskaapin minimileveys 60 cm
Pääaltaan syvyys 190 mm
Allasmateriaali kivikomposiitti
Pohjaventtiili 3,5" roskasihti ei kaukosäätöä
Takuu kk 24

Toiminnallinen allaspiste - Luo täydellinen allaspistekokonaisuus

Tuotteeseen liittyvät videot