DALAGO 80, Silgranit
search
 • DALAGO 80, Silgranit
 • DALAGO 80, Silgranit
 • DALAGO 80, Silgranit
 • DALAGO 80, Silgranit
 • DALAGO 80, Silgranit
 • DALAGO 80, Silgranit
 • DALAGO 80, Silgranit
 • DALAGO 80, Silgranit
 • DALAGO 80, Silgranit
 • DALAGO 80, Silgranit
 • DALAGO 80, Silgranit
 • DALAGO 80, Silgranit
 • DALAGO 80, Silgranit
 • DALAGO 80, Silgranit
 • DALAGO 80, Silgranit
 • DALAGO 80, Silgranit

BLANCO DALAGO 8

Silgranit valkoinen Tilattavissa

102202
703,08 € (567,00 € ALV 0%)
Sisältää alv:n
Vaihtoehdot: DALAGO 8 Silgranit valkoinen

Suosikkimalli moneen makuun

Dalago-altaat ovat moneen makuun sopivia modernin selkeälinjaisia keittiöaltaita. Tilava allas antaa parhaan mahdollisen käyttömukavuuden oli kyseessä sitten keittiöön tai kodinhoitohuoneeseen tuleva allas. Tässä altaassa mahdut pesemään ja liottamaan isommatkin pannut, padat ja uunipellit kätevästi. Altaan takaosa...

Tuote-esittely

Suosikkimalli moneen makuun

Dalago-altaat ovat moneen makuun sopivia modernin selkeälinjaisia keittiöaltaita. Tilava allas antaa parhaan mahdollisen käyttömukavuuden oli kyseessä sitten keittiöön tai kodinhoitohuoneeseen tuleva allas. Tässä altaassa mahdut pesemään ja liottamaan isommatkin pannut, padat ja uunipellit kätevästi. Altaan takaosa jää tyylikkäästi tason päälle ja se on suunniteltu niin, että siinä on tilaa useille erilaisille tarvikkeille kuten astianpesuhanalle tai vaikka pesuainepumpulle. Esiporattujen reikien ansiosta nämä lisävarusteet on helppo kiinnittää saumattoman tyylikkäästi altaan rinnalle.

Käytännöllisten lisätarvikkeiden, kuten monitoimikori ja leikkuulauta, avulla teet altaan ääressä työskentelystä vieläkin miellyttävämpää. Lisävarusteet on suunniteltu toimimaan altaan kanssa niin, että ne pysyvät tukevasti paikoillaan lisäten niin käyttöturvallisuutta kuin käyttömukavuuttakin.
Dalago -altaista on saatavissa useita eri värejä kuten mm. musta, valkoinen, harmaa ja ruskea. Näiden värien lisäksi laajasta valikoimasta löytyy vielä useita muitakin värejä vaativampaankin makuun. Silgranit-materiaali ja -sävyt ovat paitsi tyylikkään näköisiä, myös huomattavan kestäviä. Dalago-altaan perusversio on päältä asennettava, minkä lisäksi siitä on saatavissa huullettava versio (Dalago-F).

Tarvikkeet ja lisävarusteet

Blanco Dalago altaaseen on saatavilla kattava valikoima lisätarvikkeita, joiden avulla teet altaasta entistäkin toimivamman kokonaisuuden.

- pyökkinen leikkuulauta on kätevä lisä altaan päällä tai työtasolla kuoriessa ja pilkkoessa hedelmiä, vihanneksia tai leipää
- kulmakori toimii erinomaisesti hedelmiä huuhdottaessa tai kauhojen ja vispilöiden kuivauspaikkana. Kulmakorissa on myös kätevä säilyttää tiskiharjaa tai rättiä.
- erillinen valutustaso toimii kätevästi työtason päälle siten, että valutustason reuna jätetään altaan sisäpuolella. Näin valutustason reunassa olevasta aukosta vesi valuu suoraan altaaseen.
- vihanneskori on mainio apu huuhdeltaessa esimerkiksi salaattia. Vesi valuu hyvin metallilankakorin läpi, mikä helpottaa vihannesten kunnollista huuhtelua. Lisäksi vihanneskorissa on erillinen irrotettava lautasteline.

Silgranit allasmateriaali

Patenteilla suojatussa SILGRANIT-materiaalissa yhdistyvät helppohoitoisuus, käytännöllisyys ja kestävyys. Blanco kehittää jatkuvasti materiaalia ja vuosikymmenien kehityksen tuloksena nykyinen allasmateriaali on miellyttävän samettimainen, mutta samalla käytettävän graniitin raekoko on optimaalinen antamaan yhdessä sidosaineen kanssa luonnon kivimäisen pinnan. Samalla se on kuitenkin riittävän sileä, jotta puhdistaminen olisi mahdollisimman helppoa. Allasmateriaalin pääraaka-aine on hienoksi murskattu kivi, jota on massasta noin 80 %.

SILGRANIT on viimeistelty käyttäen patentoitua Hygiene+Plus –suojausta. Tämä ainutlaatuinen resepti on integroitu SILGRANIT -materiaaliin antaen sille sekä suojaa bakteereja vastaan että samalla likaa hylkivän pinnan. Lue lisää kohdasta materiaalitietoa.

Toimitussisältö

- BLANCO Silgranit allas
- pohjaventtiilistö
- kotimainen Prevex Smartloc vesilukko

Mittakuvat ja tekniset tiedot

Altaan kiinnitystapa Päältä upotettava
Altaan väri Silgranit® valkoinen
Allaskaapin minimileveys 80 cm
Allasmateriaali kivikomposiitti
Pääaltaan syvyys 190 mm
Pohjaventtiili 3,5" roskasihti kaukosäädöllä
Takuu kk 24

Toiminnallinen allaspiste - Luo täydellinen allaspistekokonaisuus

Tuotteeseen liittyvät videot

Tuotteeseen liittyvät blogijulkaisut