Altaat

Keittiöaltaat

Mallistomme kattaa tuotteet edullisista perusmalleista aina huippudesign tuotteisiin, joille on vuosittain myönnetty lukuisa määrä kansainvälisiä muotoilupalkintoja. Laaja mallisto sekä altaiden monipuoliset asennustavat tekevät altaistamme helpon ja kestävän valinnan niin pieneen kuin suurempaankin keittiöön.

Lapetek on myynyt altaita Suomessa jo yli kolmenkymmenen vuoden ajan ja toimii tiiviissä yhteistyössä valmistajien tuotekehityksen kanssa, jotta myös pohjoismaalaiset tarpeet tulevat huomioiduksi tuotteiden suunnittelussa. Allaskeskus on keittiön käytetyin työpiste, jonka tulee kestää aikaa ja kulutusta.

Altaat on jaettu ryhmiin eri materiaalien mukaan: teräs-, Silgranit- (komposiitti) ja kivikeramiikka-altaat. Ruostumaton teräs on lisäksi jaettu kahteen osaan, joista SteelArt edustaa kaikkien yksilöllisyyttä, korkeinta laatua ja muotoilua.

Altaat 129 tuotetta

Alatuoteryhmät

 • RST-altaat

  Ruostumaton teräs

  Klassisen ajaton ruostumaton teräs on yhdistettävissä jokaiseen keittiöön. Tyylikäs allasmateriaali ei ruostu, on kuumuuden ja hapon kestävä, hygieeninen sekä helppohoitoinen. Laaja valikoima erityyppisiä altaita mahdollistaa oikean ja sopivan tuotteen valinnan kaikkiin keittiöihin.

  Teräsallas on tyylikäs ja aina trendikäs materiaali, johon on helppo yhdistellä erilaisia tasomateriaaleja. Oli keittiötasosi sitten puu-, laminaatti-, kivi-, marmori- tai keramiikkataso, teräsallas sopii jokaiseen materiaaliin aina yhtä täydellisesti.

  Teräksisiä keittiöaltaita on saatavilla erilaisilla asennusvaihtoehdoilla: tason päälle asennettava (IF-reuna), tasoon huullettava (F-reuna) sekä altapäin asennettava (U-reuna). Lisäksi valikoimasta löytyy moduulialtaita, joiden reunus on korkeampi kuin normaalisti ja se asennetaan aina tason päälle.

  Allasta valitessa kannattaa huomioida allaspiste kokonaisuudessaan. Siihen kuuluvat altaan lisäksi hana ja lisävarusteet kuten leikkuulauta, vihanneskulho, monitoimiritilä tai pesuaineannostelija. Lisätarvikkeilla viimeistelet allas kokonaisuuden ja teet allaspisteestä monitoimikeskuksen. Lapetekin altaisiin on saatavilla kattava joukko erilaisia lisävarusteita. Altaaseen sopivat lisävarusteet löydät tuotesivun alareunasta kohdasta ”lisävarusteet”.

 • Allastarvikkeet

  Allastarvikkeet

  Allastarvikkeilla täydennät allaspisteen toimivuutta ja parannat ergonomisuutta. Allas on käytössä päivittäin ja joskus ruoan esivalmisteluihin voi kulua paljon aikaa. Silloin on tärkeää, että toimivat ja ergonomisesta hyvät lisävarusteet on valittu oikein, jotta työskentelyn sujuvuus ja tehokkuus on taattu.

  Vihanneskulhossa on kätevä huuhdella juurekset ja hedelmät. Kulhoa voidaan käyttää astioiden, kauhojen ja patojen kuivaamiseen. Lisäksi siihen voidaan laittaa tiskirätti tai harjat piiloon katseilta. Teräsastia on hygieeninen ja helppohoitoinen. Se voidaan pestä astianpesukoneessa, säilyttää altaan päällä tai siirtää kaappiin mikäli sille ei ole käyttöä.

  Leikkuulauta, joka voidaan sijoittaa altaan päälle, on kätevä juuresten, leivän tai lihan pilkkomisessa. Pilkotut ruoat voidaan vetää altaassa olevaan astiaan ja ruoantähteet tai murut voidaan pyyhkiä suoraan altaaseen. Leikkuulauta on helppo huuhdella suoraan altaan päällä ja jättää kuivumaan altaaseen. Kaikki työvaiheet ovat ergonomisesti oikeanlaisia.

  Jokaiseen tuotteeseen sopivat allasvarusteet löydät tuotesivun alareunasta kohdasta ”lisävarusteet”. Joihinkin altaisiin kuuluu vakiona leikkuulauta tai monitoimiritilä, jotka löydät tuotesivun alareunasta kohdasta ”vakiovarusteet”.

 • Silgranit®-altaat

  Silgranit® -värilliset komposiittialtaat

  Silgranit materiaalin ylivertaiset käyttöominaisuudet ovat tehneet siitä maailman suosituimman komposiitti altaiden materiaalin. Altaat ovat hygieenisiä, helppohoitoisia, kestävät hyvin kuumuutta ja säilyttävät ominaisuutensa koko altaan käyttöiän. Mallisto sisältää kymmenen keittiötrendien mukaan elävää värivaihtoehtoa ja lukuisan määrän eri allasmalleja, joista löytyy sopiva vaihtoehto niin pieniin kaupunkikeittiöihin kuin suuriin avokeittiöihin.

  Värillinen komposiittiallas on allaspisteen koriste ja kestävä valinta. Sen avulla voi luoda hillittyä harmoniaa tai modernia kontrastia keittiön työtasolle. Värillisen keittiöaltaan voi elegantisti yhdistää saman väriseen hanaan tai voit rohkeammin valita pariksi kullan tai mustan keittiöhanan.

  Kaunis ja ajaton värivalikoima on yhdistettävissä helposti erilaisiin tasomateriaaleihin. Värit on jaettu maanläheisiin ruskeansävyihin ja kylmiin harmaansävyihin. Blanco väriavustimen avulla voit kokeilla, mikä väri-materiaaliyhdistelmä sopii parhaiten juuri sinun keittiöösi. Halutessasi täydellistä harmoniaa allaspisteelle yhdistä samanvärinen hana altaan pariksi. Huomiota herättäviä yhdistelmiä saat aikaiseksi erilaisia värejä yhdistelemällä.

  Blanco Silgranit on ainoa komposiittimateriaali, joka on saanut hygieniasertifikaatin patentoidun HygieniaPlus pinnan ansiosta. HygieniaPlus pintakäsittely takaa turvallisen materiaalin kotiisi, jonka laatuun voit luottaa.

  Silgranit komposiittialtaita on saatavilla tasoon päältä ja alta asennettavina malleina sekä huullettavalla reunalla.

 • Keraamiset-altaat

  Keraamiset altaat

  BLANCOn kivikeraamiset altaat ovat erittäin tiivistä kiviainesta. Materiaali on lujaa ja kestää hyvin iskuja. Altaat ovat klassisen kauniita katsella ja miellyttäviä käyttää. Hygieeninen ja helposti hoidettava allasmateriaali sopii kaikenlaisiin ja kokoisiin keittiöihin.

  Altaat on saatavilla viidessä eri värissä: basalt, musta, jasmin, valkoinen ja kristallinvalkoinen. Valkoinen on väriltään luonnollisen sävyinen ja kristallinvalkoinen on täysin puhtaan valkoinen. Kaikki kivikeramiikka värit ovat kirkkaita ja pinnaltaan kiiltäviä. Sävyt on tarkkaan valittu väritrendien ja tottumusten mukaan ja ne ovat helposti yhdistettävissä erilaisiin tasoihin. Lisäksi altaaseen on yhdistettävissä samanvärinen kivikeramiikka hana Blanco-hanavalikoimasta.

  Kivikeraamisia altaita on saatavilla sekä yhdellä altaalla että puolitoista-altaisina. Mallistossa on myös valutustasollisia malleja sekä maalaisromanttista muotoilua edustava Blanco Panor allas. Panor on tason päälle asennettava moduuliallas, jonka koholleen jäävä reunus tuo altaan kauniisti esille tasosta. Blanco Panor allas on saatavilla puhtaan kristallin valkoisena.

 • PVD-värilliset ja...

  SteelArt

  SteelArt mallisto edustaa designmuotoilun kärkeä niin muotoilun, viimeistelyn kuin ainutlaatuisuuden suhteen. Ruostumaton teräs materiaalina on yhdistettävissä jokaiseen tasomateriaaliin ja keittiökokonaisuuteen. Lisäksi SteelArt-malliston altaat tuovat oman tyylikkään lisänsä jokaiseen keittiöön. SteelArt-mallisto sisältää kaikki allasmaailman hienoudet kuten huippumuotoilu, yllättävät ja trendikkäät yksityiskohdat sekä viimeiseen saakka hiotut pinnat ja lisävarusteet.

  SteelArt-allasmaailman hienoudet kattavat vaativammankin keittiöympäristön toiveet. Lisävarusteet kuten kaksoisrakenne komposiitti leikkuulauta tai teräksinen vihanneskulho tekevät altaasta loppuun asti hiotun keskuksen, jossa on miellyttävä toimia. SteelArt-altaiden ekslusiivinen ulkonäkö, viimeistellyt yksityiskohdat ja täydellinen toimivuus täyttää kaikki toiveet mitä allaspisteeltä voi vaatia.

  Mallistosta on valittavissa sekä isoja XL-altaita että pienempiä apualtaita. Kaikissa SteelArt-malleissa pohjaventtiilinä on Blanco InFino, jonka tyylikäs muotoilu sekä erinomainen roskien siivilöinti viimeistelee altaan käytännöllisyyden ja ulkonäön.

/sivu
Näytetään 61 - 120 / 129 tuotteesta
Näytetään 61 - 120 / 129 tuotteesta