Projektimyynti tuotteet

Lisäarvoa arvostetuilla tuotevalinnoilla

Hyvä arki koostuu toimivasta ja käytännöllisestä keittiöstä, jossa tärkeänä osana ovat laadukkaat tuotteet ja yhteensopiva kokonaisuus. Tuomme vuosittain markkinoille keittiötuotteiden uusimmat trendit tarjoten samalla turvallisia ja pitkäaikaisia ratkaisuja. Yrityksellämme on vankka historia suomalaisessa rakentamisessa jo lähes neljänkymmenen (40) vuoden ajan.

Tuotevalikoimastamme löydät Lapetek altaita, hanoja ja liesikupuja sekä Blancon altaita ja jätemekanismeja. Saat meiltä asiantuntevaa ja yksilöllistä palvelua. Löydät meiltä ratkaisuja pieniin ja isoihin rakennushankkeisiin, uudiskoteihin ja julkisiin tiloihin.

Sunnittelutyötä helpottamaan tarkoitetut GDL-objektit pääset lataamaan tästä linkistä!

Kirjasto sisältää suosituimpia keittiöaltaita, hanoja sekä liesituulettimia. Tuotteista on useampia malleja ja materiaalivaihtoehtoja.

Kirjasto on mallinnettu Archicad-käyttäjille tutunomaisella tavalla. Allasobjekti sijoitetaan aina tason yläpintaan, josta valitun asennustavan mukaisesti allasta siirretään annetun tason paksuuden verran alemmas. Näin eri altaiden soveltuvuutta suunnitelmaan on helppo vertailla.

Lapetekin allas-objekteihin on tehty erityinen ominaisuus altaan tarvitseman asennusaukon tekemiseksi tasoon. Kun altaan vähentää tasosta Boolen-toimenpiteellä, syntyy tasoon altaanmukainen aukko, mikä siirtyy automaattisesti allasta siirrettäessä. Asennusaukon voi tehdä laatalla tehtyyn tasoon myös tavallisesti erillisenä aukkona.

Mikäli kiinnostuit ja haluat, että myyntimme ottaa sinuun yhteyttä kertoakseen enemmän, jätäthän meille yhteystietosi. Autamme sinua löytämään toimivan kokonaisuuden.

projektimyynti tuotteetGDL objektit projektimyynti
Lataa mallistoesite (PDF)GDL objektit

Kun valitset tuotteemme projektiisi, saat lisäksi

  • Asiantuntevaa ja yksilöllistä palvelua oli sitten kyse yksittäisen projektin tuotteista tai oman malliston luomisesta
  • Aktiivisen tilausten ja toimitusten seurannan, jossa huolehdimme että oikea tuote on oikeaan aikaan halutussa paikassa
  • Erinomaisen toimitusvarmuuden ja toimitustarkkuuden
  • Pitkän elinkaaren valituille tuotteille - neuvonnan ja valtakunnallisen huolto-ja varaosasaatavuuden ansiosta

Haluan että minuun ollaan yhteydessä.Myyntimme yhteyshenkilöt:

projektimyyntipäällikkö

Aaro Vuori
myyntijohtaja
aaro.vuori(a)lapetek.fi

projektimyynti.jpg

Marika de Silva
projektikoordinaattori
project.sales(a)lapetek.fi

Projektimyynti tuotteet 52 tuotetta

Näytetään 1 - 52 / 52 tuotteesta
Näytetään 1 - 52 / 52 tuotteesta