BLANCO LANTOS 6-IF

Ruostumaton teräs 18/10

BLANCO LANTOS 6-IF, rst Näytä suurempana

Saatavuus: Varastossa

Tuotekoodi:1025IF

518,32 €(418,00 € alv 0%)

LANTOS-allasperhe

Blanco Lantos -tuoteperhe sisältää valikoiman korkealaatuisia ja huolella viimeisteltyä allasmalleja ruostumattomasta teräksestä. Selkeälinjainen muotoilu sopii monenlaisiin ympäristöihin. Altaissa on tyylikäs IF-reuna, joka mahdollistaa useamman asennustavan ja asettuu päältä asennettuna lähes pöytätason tasalle. Kompakti malli isolla ja pienellä altaalla ilman valutustasoa sopii varsin pieneenkin tilaan. Asennus voidaan tehdä myös käänteisenä, eli allas voi olla joko oikealla tai vasemmalla. Katso lisää vinkkejä ja ideoita altaan valintaan inspiroidu-osiosta!

Tarvikkeet ja lisävarusteet

Leikkuulauta on altaan kokoon sopiva ja valmistettu puusta. Perinteisessä puisessa leikkuulaudassa on miellyttävä käyttötuntuma sekä luonnollisen tyylikäs ulkonäkö.


Lisävalutustaso on erityisen käytännöllinen silloin kun altaassa ei ole kiinteää valutustasoa. Erillinen valutustaso voidaan sijoittaa altaan oikealle tai vasemmalle puolelle. Vesi kerääntyy tason reunoihin ja valuu sieltä tasossa olevan nokan kautta altaaseen. Voidaan käyttää kaikkien Blanco-altaiden kanssa.

Monikäyttöinen vihanneskulho sopii hyvin käytettäväksi ruoan esivalmistelussa. Aseta leikkuulauta sekä kulho vierekkäin altaaseen ja työskentelypiste on valmis. Esimerkiksi hedelmät ja kasvikset on kätevä huuhdella tai kuoria kulhossa. RST vihanneskulho on hygieeninen ja se voidaan pestä astianpesukoneessa.

Asennustavat ja ruostumaton teräs 18/10 allasmateriaali

Ruostumaton teräs on tyylikäs, hygieeninen ja helppohoitoinen allasmateriaali.

Päältä asennettava IF-reunainen allas voidaan asentaa pöytäpinnan päälle, huullettuna samaan tasoon pöytätason kanssa tai liimata laminaatin alle. Päältä asennettuna altaaseen jää vain noin 1 mm korkuinen RST-reuna. IF-reunainen allas sopii kaikkien pöytätasomateriaalien kanssa ja se kiinnitetään pöytätason asennuksen yhteydessä.
Korkealaatuisella ruostumattomalla teräksellä on luonnollinen vastustuskyky tavallisiin kuumiin happoihin ja tahroihin, kuten kahvi, tee, hedelmät ja vihannekset. Teräs on turvallinen elintarvikekäytössä. Teräksestä ei irtoa mitään, mikä voisi vaikuttaa keittiössä käytettäviin raaka-aineisiin tai makuihin. Lue lisää ruostumattomasta teräksestä kohdasta materiaalitietoa.

Tuotteen perustiedot
Tuotekoodi:1025IF
Altaan kiinnitystapaHuullettava
Altaan kiinnitystapaPäältä asennettava
Allaskaapin minimileveys60 cm
Pääaltaan syvyys160 mm
Pohjaventtiili3,5" roskasihti kaukosäädöllä
Toimitussisältö- BLANCO rst-allas
- RST vihanneskulho
- pohjaventtiilistö
- kotimainen Prevex Smartloc vesilukko