DANA 60
search
  • DANA 60
  • DANA 60
  • DANA 60

BLANCO DANA 60 RST

Ruostumaton teräs 18/10 Varastossa

2881
305,04 € (246,00 € ALV 0%)
Sisältää alv:n

Tilaihme jokaiseen keittiöön

Blanco Dana tekee mahdottomasta mahdollista ja tarjoaa suuren allastilavuuden pienessä tilassa. Ulkonäöltään klassisen yksinkertainen teräsallas on tilavuudeltaan riittävä suurillekin astioille, kuten uunipelleille sekä padoille ja kattiloille. Leveä hanalippa korostaa altaan yksinkertaista muotoilua ja on...

Tuote-esittely

Tilaihme jokaiseen keittiöön

Blanco Dana tekee mahdottomasta mahdollista ja tarjoaa suuren allastilavuuden pienessä tilassa. Ulkonäöltään klassisen yksinkertainen teräsallas on tilavuudeltaan riittävä suurillekin astioille, kuten uunipelleille sekä padoille ja kattiloille. Leveä hanalippa korostaa altaan yksinkertaista muotoilua ja on käytännöllinen. Blanco Dana sulautuu lähes huomaamattomasti tasoon kuin tasoon ja sopii täydellisesti millaiseen keittiöön tahansa.

Tyylikkäillä ja käytännöllisillä lisävarusteilla pystyt lisäämään useita erilaisia ominaisuuksia tämän kompaktin tilaihmeen toimintoihin. Blanco Dana -altaisiin on saatavilla käytännöllinen leikkuulauta. Lisää monipuolisuutta tarjoaa astiakori lautastelineellä, joka sopii esimerkiksi pestyjen astioiden kuivattamiseen.

Tarvikkeet ja -lisävarusteet

Leikkuulauta on altaan kokoon sopiva ja valmistettu puusta. Perinteisessä puisessa leikkuulaudassa on miellyttävä käyttötuntuma sekä luonnollisen tyylikäs ulkonäkö. Lautaa voi käyttää niin altaan päällä kuin työtasollakin. Altaan päällä käytettynä laudalla pilkotut tuotteet tai syntyneet jätteet on helppo siirtää altaaseen tai astiaan.

Vihanneskori irrotettavalla lautastelineellä on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Lautastelineen kera kori sopii pestyjen astioiden kuivattamiseen. Ilman telinettä siinä voi kätevästi huuhdella ja valuttaa kasvikset sekä hedelmät. Vihanneskori on hygieeninen ja sen voi pestä astianpesukoneessa.

Ruostumaton teräs 18/10 allasmateriaali

Ruostumaton teräs on tyylikäs, hygieeninen ja helppohoitoinen allasmateriaali. Korkealaatuisella ruostumattomalla teräksellä on luonnollinen vastustuskyky tavallisiin kuumiin happoihin ja tahroihin, kuten kahvi, tee, hedelmät ja vihannekset. Teräs on turvallinen elintarvikekäytössä. Teräksestä ei irtoa mitään, mikä voisi vaikuttaa keittiössä käytettäviin raaka-aineisiin tai makuihin. Lue lisää ruostumattomasta teräksestä kohdasta materiaalitietoa.

Toimitussisältö

- rst allas
- pohjaventtiilistö
- Prevex Smartloc vesilukko

Mittakuvat ja tekniset tiedot

Paino kg (ilman pakkausta) 6.0
Allaskaapin minimileveys 60 cm
Allasmateriaali ruostumaton teräs
Pääaltaan syvyys 158 mm
Pohjaventtiili 3,5" roskasihti ei kaukosäätöä
Takuu kk 24

Toiminnallinen allaspiste - Luo täydellinen allaspistekokonaisuus