Vihanneskulho

(Luna-X)

kupari

Vihanneskulho (Luna-X), kupari Näytä suurempana

Saatavuus: Varastossa

Tuotekoodi:1114

277,76 €(224,00 € alv 0%)

Kupari vihanneskulho

Käytännöllinen syvä kulho sopii täydellisesti käytettäväksi ruoan esivalmistelussa. Vesi valuu sekä kulhon pohjassa että kulmissa olevista aukoista suoraan altaaseen, minkä ansiosta esimerkiksi hedelmät ja kasvikset on kätevä huuhdella tai kuoria kulhossa. Kulho toimii myös mainiosti tiskaamisen apuvälineenä. Kumitassujen ansiosta LAPETEK Luna-X -altaisiin täydellisesti mitoitettu kulho pysyy tukevasti paikoillaan altaan reunalla.

Päivitä keittiöaltaasi kuparin tai messingin värisellä vihanneskulholla. Värillinen kulho muodostaa tyylikkään yksityiskohdan keittiösi sisustukseen. Yhdistä harjatun kullan väriset tarvikkeet harjatun kullan väriseen altaaseen, kupari kupariin tai jompikumpi RST altaaseen ja saat keittiön sisustukseen mielenkiintoista kontrastia. Värillisissä vihanneskulhoissa on sama kestävä PVD-pinnoite ja samat värit kuin Luna-X -sarjan värillisissä allasmalleissa. RST vihanneskulho on ruostumatonta terästä.
Käytä kulhoa yksinään tai aseta leikkuulauta sekä kulho vierekkäin altaaseen ja käytännöllinen työskentelypiste on valmis. Vihanneskulho on hygieeninen ja kätevä altaan lisävaruste.

Luna-X altaiden tarvikkeet

Luna-X allassarjaan on saatavissa vihanneskulhon (RST, harjattu kulta ja kupari) lisäksi bambu leikkuulauta sekä rullamatto (RST, harjattu kulta ja kupari). Kaikki materiaalit ja värit on sävytetty täydellisesti toisiinsa.

Helppohoitoinen

Käytön jälkeen kulho kannattaa huuhdella ja tarvittaessa pestä miedolla astianpesuaineella. RST Kulho voidaan myös pestä astianpesukoneessa.

Tuotteen perustiedot
Tuotekoodi:1114
Toimitussisältö- vihanneskulho

Tuotteeseen liittyvät artikkelit