• Uutuus
Leikkuulauta (Luna-X, Lavin)
search
  • Leikkuulauta (Luna-X, Lavin)
  • Leikkuulauta (Luna-X, Lavin)
  • Leikkuulauta (Luna-X, Lavin)
  • Leikkuulauta (Luna-X, Lavin)
  • Leikkuulauta (Luna-X, Lavin)

Leikkuulauta

(Luna-X, Lavin) bambu Varastossa

1111
85,56 € (69,00 € ALV 0%)
Sisältää alv:n

Altaaseen mitoitettu leikkuulauta

Bambu on luontoystävällinen materiaali leikkuulaudaksi. Nopeasti kasvava ruokokasvi on käytännössä ehtymätön raaka-aine, joka soveltuu mainiosti leikkuulaudan materiaaliksi sen antibakteerisen ominaisuuden ansiosta. Bambu imee vähän kosteutta, on kestävä ja pitkäikäinen eikä tylsytä veitsen terää ruokaa...

Tuote-esittely

Altaaseen mitoitettu leikkuulauta

Bambu on luontoystävällinen materiaali leikkuulaudaksi. Nopeasti kasvava ruokokasvi on käytännössä ehtymätön raaka-aine, joka soveltuu mainiosti leikkuulaudan materiaaliksi sen antibakteerisen ominaisuuden ansiosta. Bambu imee vähän kosteutta, on kestävä ja pitkäikäinen eikä tylsytä veitsen terää ruokaa valmistettaessa.


Leikkuulauta on mitoitettu istumaan tukevasti altaaseen. Luonnonmateriaalista johtuen jokainen leikkuulauta on kuitenkin uniikki ja pieniä mittaeroja voi esiintyä verrattuna annettuihin mittoihin.

Luna-X ja Lavin altaiden tarvikkeet

Luna-X ja Lavin allassarjoihin on saatavissa bambu leikkuulaudan lisäksi vihanneskulho (RST, messinki ja kupari) sekä rullamatto (RST, messinki ja kupari). Kaikki materiaalit ja värit on sävytetty täydellisesti toisiinsa.

Helppohoitoinen

Puhdistus kostealla keittiöliinalla pyyhkimällä tai pesemällä käsin miedolla pesuaineella. Älä liota leikkuulautaa vedessä ja kuivaa aina hyvin puhtaalla keittiöpyyhkeellä puhdistuksen jälkeen. Käsittele lauta mineraaliöljyllä aika ajoin.

Toimitussisältö

- leikkuulauta

Mittakuvat ja tekniset tiedot

Paino kg (ilman pakkausta) 1.75
Takuu kk 24

Varaosat

Ladattavat tiedostot