Rullamatto (Luna-X, Lavin, Luka), rst
search
  • Rullamatto (Luna-X, Lavin, Luka), rst
  • Rullamatto (Luna-X, Lavin, Luka), rst
  • Rullamatto (Luna-X, Lavin, Luka), rst
  • Rullamatto (Luna-X, Lavin, Luka), rst

Rullamatto

(Luna-X, Lavin, Luka) ruostumaton teräs Varastossa

1116
96,72 € (78,00 € ALV 0%)
Sisältää alv:n

Kätevä rullattava ritilä altaan päälle

Monipuoliset lisävarusteet tekevät päivittäisistä keittiötehtävistä helpompia ja siten tehokkaampia. Uusi taitettava rullamatto on kätevä keittiöaltaan lisävaruste. Kokoon taittuva matto keittiöaltaan päällä tarjoaa lukemattomia käyttömahdollisuuksia. Sen päälle voidaan laittaa astia, kattila tai kulho...

Tuote-esittely

Kätevä rullattava ritilä altaan päälle

Monipuoliset lisävarusteet tekevät päivittäisistä keittiötehtävistä helpompia ja siten tehokkaampia. Uusi taitettava rullamatto on kätevä keittiöaltaan lisävaruste. Kokoon taittuva matto keittiöaltaan päällä tarjoaa lukemattomia käyttömahdollisuuksia. Sen päälle voidaan laittaa astia, kattila tai kulho veden täyttämistä varten tai asettaa astioita kuivumaan joko altaan päälle tai kuivaustelineen sijaan työskentelytasolle.


Päivitä keittiöaltaasi kuparin tai harjatun kullan värisellä rullamatolla. Värillinen matto muodostaa tyylikkään yksityiskohdan keittiösi sisustukseen. Yhdistä harjatun kullan väriset tarvikkeet harjatun kullan väriseen altaaseen, kupari kupariin tai jompikumpi RST altaaseen ja saat keittiön sisustukseen mielenkiintoista kontrastia. Värillisissä rullamatoissa on sama kestävä PVD-pinnoite ja samat värit kuin LUNA-X- ja LAVIN -sarjan värillisissä allasmalleissa. RST rullamatto on ruostumatonta terästä. Rst-matto kestää hyvin kuumuutta ja sen päälle voidaan huoletta laskea kuumia patoja tai kattiloita. RST-rullamattoa voidaan käyttää myös laskualustana työtasolla tai ruokapöydällä.

Maton reunoissa olevat kumisuojat pitävät maton hyvin paikoillaan myös silloin, kun se on muotoiltuna esim. kuivaustelineeksi. Käytön jälkeen matto voidaan taitella rullaksi silloin kun sitä ei enää tarvita. Näin se on kätevä varastoida, vaikka altaan pohjalle tai kaappiin, ja vie vähemmän säilytystilaa.

LUNA-X ja LAVIN altaiden tarvikkeet

LUNA-X ja LAVIN allassarjoihin on saatavissa rullamaton (RST, harjattu kulta ja kupari) lisäksi bambu leikkuulauta sekä vihanneskulho (RST, harjattu kulta ja kupari). Kaikki materiaalit ja värit on sävytetty täydellisesti toisiinsa.

Rullamatto on helppohoitoinen

Käytön jälkeen kulho kannattaa huuhdella ja tarvittaessa pestä miedolla astianpesuaineella. Harjattu kulta ja kupari rullamatoille suosittelemme käsinpesua ja RST rullamatto voidaan myös pestä astianpesukoneessa.

Toimitussisältö

- Rullamatto

Mittakuvat ja tekniset tiedot

Paino kg (ilman pakkausta) 1.32

Varaosat

Ladattavat tiedostot