Mattamusta allaspiste

Mattamustat keittiöt ovat olleet viime aikoina vahvasti pinnalla! Eikä ihme, sillä mattamusta on ajaton, helposti yhdisteltävä ja tyylikäs vaihtoehto, johon ei varmastikaan kyllästy. Keittiön altaissa ja hanoissa on jo pitkään nähty lähes mustaa antrasiittiä, joka eroaa hieman epätasaiselta, jopa harmahtavalta pinnaltaan ja sävyltään tasaisesta, mattapintaisesta mustasta.

Mustia kalusteita ja oheistuotteita löytyy markkinoilta jo todella paljon. Mustaa voit yhdistellä myös useaan muuhun väriin ja sävyyn riippuen siitä, kuinka harmonisen tai kontrastia luovan kokonaisuuden haluat. Esimerkiksi tämän hetken trendikkäisiin greigen ja beigen sävyihin yhdistettynä kokonaisuus on taatusti täydellinen. Lisäksi erilaisilla mustilla osilla voit luoda allaspisteestäsi kokonaan trendikkään mattamustan!

 

mattamusta keittiöallas

 

Uudet mattamustat altaat

Lapetekin allasmallisto on tämän trendin myötä kasvanut mattamustalla allasvalikoimalla Blancon tuodessa useasta suosikkialtaasta tämän trendivärin markkinoille. Altaista löytyy erikokoisia ja -mallisia vaihtoehtoja, joista löydät sopivan mallin, oli keittiösi tai kodinhoitohuoneesi sitten minkä kokoinen tahansa. Altaita on saatavilla mattamustassa värissä niin altapäin kiinnitettävinä kuin päältäasennettavina.

Mattamusta yhdistyy kauniisti useaan eri tasomateriaaliin ja sävyyn. Esimerkiksi valkoisen marmorin mustat kuviot ovat tyylikäs yhdistelmä altaan kanssa. Jos kuitenkin haluat täysin mattamustaa välitilaa, valitse myös taso samassa sävyssä yhtenäisen kokomustan ilmeen luomiseksi. Mustia tasovaihtoehtoja löytyy laajasti eri materiaaleista, oli kyseessä sitten laminaatti- tai kivitaso.

Täydellisen musta allaspiste tasoineen ei aina tarvitse kaverikseen muutoin tummaa keittiötä vaan mustan allaspisteen voi yhdistää myös esimerkiksi valkoiseen, harmaaseen tai beigen sävyiseen keittiöön. Herkullisia väriyhdistelmiä saat myös erilaisiin pastellin sävyihin yhdistettynä.

 

mattamusta hana

 

Mattamusta hana

Altaan kanssa yhtenevän mattamustan hanan löydät Lapetekin suositusta Lino-A-hanasarjasta. Lapetek-tuotemerkin kaikilla hanoilla on suomalainen tyyppihyväksyntä ja hanan varressa on tyylikäs astianpesukoneliitäntä valmiina.

Tyyppihyväksyntä on ympäristöministeriön asettama tuotehyväksyntämenettely rakennusten vesikalusteille. Tyyppihyväksyntä edellyttää, että tuote täyttää sille säädetyt tekniset vaatimukset. Lapetek-hanamme täyttävät kaikki nämä tiukat tyyppihyväksyntävaatimukset. Tyyppihyväksytyt hanat ovat muun muassa laadukkaita ja pitkäikäisiä, turvallisia käyttää, eli veteen ei irtoa niistä haitallisia raskasmetalleja sekä luotettava valinta kodin keittiöin tai kodinhoitohuoneen remonttikohteisiin.

Näyttävä, korkean juoksuputken omaava mattamusta hana sulautuu saumattomasti mustan altaan kanssa yhteen tuoden keittiöön kauniin yksityiskohdan. Sen korkean juoksuputken alla on helppo pestä suurempiakin tiskejä ja täytellä mehukannuja.

 

mattamusta komposiittiallas

 

Täydennä mattamustilla lisävarusteilla

Hana ja allas luovat yhdessä jo lähes kokonaan mattamustan kokonaisuuden, mutta vaihtamalla altaan teräsosat myös mattamustiin, saat kokonaisuudesta viimeistä piirtoa myöden yhdensävyisen.

Valikoimistamme löydätkin lisäosasetin, jonka avulla saat nämä pienet altaan yksityiskohdatkin mattamustiksi. Mattamusta setti sopii käytettäväksi vain Infino-pohjaventtiilillä varustettujen altaiden kanssa. Vaihtosetti sisältää kaikki altaan näkyvät osat, jotka vaihdetaan vakiona olevien teräs- tai kromiosien tilalle. Vaihtaminen ei edellytä putkiston purkamista. Vaihdettavia osia ovat altaan pohjalla olevat pohjaventtiilin kuppi ja siihen tuleva InFino roskasihtiventtiili sekä altaan sivussa oleva ylivuodon kaulus ja siihen tuleva peitelevy.

Mikäli sinulla on kaukosäädöllinen allas, viimeistele täysin musta ilme erillisellä mattamustalla Lato kaukosäätö- ja mattamustalla LATO-pesuaineannostelijalla.

 

 

 

Laadukkaat keittiöaltaat

 

Categories: Keittiössä

Related Products

Tuotteeseen liittyvät blogijulkaisut