• Uutuus
MONO 80
search
 • MONO 80
 • MONO 80
 • MONO 80
 • MONO 80
 • MONO 80
 • MONO 80
 • MONO 80
 • MONO 80
 • MONO 80
 • MONO 80
 • MONO 80
 • MONO 80

MONO

80 cm, seinämalli valkoinen Tilattavissa

431076
2 343,60 € (1 890,00 € ALV 0%)
Sisältää alv:n
Vaihtoehdot: Mono 80, valkoinen

Käden liikkeellä toimiva liesituuletin

MONO on uusi käden liikkeellä toimiva liesituuletin. Laitteeseen ei tarvitse koskea sillä pelkkä käden liike riittää kytkemään liesituulettimen päälle ja pois päältä sekä muuttamaan toimintatilaa ja säätämään valaistusta. Näin vältät ruoanlaiton yhteydessä syntyvistä käsien kosketuksesta aiheutuvilta...

Lisätarvikkeet ja puhdistusaineet

Tuote-esittely

Käden liikkeellä toimiva liesituuletin

MONO on uusi käden liikkeellä toimiva liesituuletin. Laitteeseen ei tarvitse koskea sillä pelkkä käden liike riittää kytkemään liesituulettimen päälle ja pois päältä sekä muuttamaan toimintatilaa ja säätämään valaistusta. Näin vältät ruoanlaiton yhteydessä syntyvistä käsien kosketuksesta aiheutuvilta tahroilta liesituulettimen pinnassa. Halutessasi voit käyttää myös liesituulettimen mukana tulevaa kaukosäädintä.


Ohjaus käden liikkeellä:
- Pysäyttämällä käden liesituulettimen edessä noin 2 sekunniksi sytytät valaistuksen ja toistamalla saman saat sammutettua valaistuksen.
- Pyyhkäisemällä kättä vasemmalta oikealle vaihtuu nopeustila suuremmaksi.
- Pyyhkäisemällä kättä oikealta vasemmalle saat nopeustilaa pienemmäksi.

AntiFingerPrint - liesituulettimessa on mattamainen satiinipinnoite, joka hylkii mahdollisia sormenjäljistä aiheutuvia läikkiä. Moottori on hiljainen ja energiatehokas saavuttaen energialuokan A++.


GOLD AWARD 2024
”Keittiön liesituuletinsarja Mono on esimerkki estetiikan ja käytettävyyden välisestä tasapainosta. Kosketusvapaa eleohjausjärjestelmä viimeistelee kokonaisuuden ja lisää hieman taikuutta jo ennestään kiehtovaan tuotteeseen.”

Käyttöominaisuudet

Tehokkaat LED-valot valaisevat keittotason täydellisesti. Valaisimessa on vakiona kolmiportainen himmennystoiminto ja värilämpötilan säätö, jotka antavat mahdollisuuden säätää valaistus aina tunnelmaan ja muuhun liesikuvun ympärillä olevaan valaistukseen sopivaksi.


Liesituulettimen mukana tulee ekologinen uudelleen aktivoitava Long Life –suodatin, jonka käyttöikä on 36 kk. Normaalia kovemmassa käytössä aika on lyhyempi ja kevyessä käytössä vastaavasti pidempi. Joka tapauksessa elinikä on merkittävästi pidempi verrattuna kertakäyttöisiin suodattimiin, jotka tulee vaihtaa käytöstä riippuen nopin 3 – 4 kk välein. Long Life -suodattimen aktivointi ja puhdistus suoritetaan astianpesukoneessa suurimmalla 65 asteessa käyttäen normaalia konetiskiainetta. Pesun jälkeen suodatin laitetaan uuniin enintään 100 asteeseen 10 minuutiksi, jonka jälkeen se on valmis otettavaksi uudelleen käyttöön.

Asentaminen

Tuuletin on seinäkiinnitteinen ja se asennetaan yleensä omaksi design elementikseen irralleen muista seinässä olevista kalusteista yms.

- Tuuletinta ei liitetä hormiin vaan se sisältää pitkäikäisen LongLife suodattimen, jonka läpi puhdistettu ilma virtaa palautuen takaisin huonetilaan.
- Tuulettimien päällä tulee olla noin 20 cm vapaata tilaa, jotta puhdistettu ilma pääsee vapaasti palaamaan huonetilaan.
- Liesituulettimen asentaminen on helppo ja nopea suorittaa selkeiden kuvallisten ohjeiden avulla.

Toimitussisältö

- liesikupu

Mittakuvat ja tekniset tiedot

Ilmanvaihtojärjestelmä Oma moottori
Kuvun väri Valkoinen
Kuvun leveys 80 cm
Sopii huonekorkeuteen minimi korkeus 226,5 cm
Aktiivihiilen kanssa minimi korkeus 226,5 cm
Max. imuteho 415 m3/h (intensiivi 730 m3/h)
Max. äänitaso 57 dB(A) (intensiivi 68 dB(A))
Moottorin teho 160 W
Sähköliitäntä Pistorasia 10 A
Valaistus LED 4 W / (2900 - 6000 K) 3-portainen himmennys, värilämpötilan säätö
Hormiliitoksen halkaisija 150 mm
Kytkintoiminnot Taustavalaistu Soft touch -näppäimistö
- valot päälle / pois
- perusnopeudet 1-3 (numeronäyttö kertoo valitun nopeuden)
- intensiivitoiminto (5 min)
- ajastettu sulkeminen (10 - 90 min)
- toimii käden liikkellä ja kaukosäätimellä (painikkeet)
Minimi asennuskorkeus 65 cm kaasuliedelle, 55 cm sähköliedelle
Takaiskuventtiili Ei sisälly toimitukseen
Rasvasuodatin Pestävä metalli
Energialuokka A
Energialuokka A++
Takuu kk 24

Varaosat