LAPETEK LEVEL-A, kromattu, apk-liitäntä
search
  • LAPETEK LEVEL-A, kromattu, apk-liitäntä
  • LAPETEK LEVEL-A, kromattu, apk-liitäntä
  • LAPETEK LEVEL-A, kromattu, apk-liitäntä
  • LAPETEK LEVEL-A, kromattu, apk-liitäntä

LAPETEK LEVEL-A

kromi APK-liitäntä Varastossa

21431A
400,52 € (323,00 € ALV 0%)
Sisältää alv:n

Moderni keittiöhana astianpesukoneliitännällä

LAPETEK LEVEL-A-hanasarjan moderni muotoilu näkyy kaikissa yksityiskohdissa ja hanat sulautuvat tyylikkäästi niin moderniin kuin perinteisempäänkin keittiöön. Hanan juoksuputken kulmikas, selkeälinjainen muotoilu sopii hyvin myös minimalistiseen makuun. Harmonisen muotoilun lisäksi myös...

Tuote-esittely

Moderni keittiöhana astianpesukoneliitännällä

LAPETEK LEVEL-A-hanasarjan moderni muotoilu näkyy kaikissa yksityiskohdissa ja hanat sulautuvat tyylikkäästi niin moderniin kuin perinteisempäänkin keittiöön. Hanan juoksuputken kulmikas, selkeälinjainen muotoilu sopii hyvin myös minimalistiseen makuun. Harmonisen muotoilun lisäksi myös käytännöllisyys on huomioitu suunnittelun kaikissa vaiheissa. Pehmeäliikkeinen korkea käyttövipu on paitsi modernin näköinen myös erittäin helppokäyttöinen ja hanan korkea juoksuputki mahdollistaa isojenkin kattiloiden vaivattoman pesemisen hanan alla. Pitkät syöttöletkut helpottavat asennusta ja liikeradan rajoittimella saat estettyä veden osumista altaan ulkopuolelle.

Silgranit antrazit -altaiden väreihin hyvin sopiva Silgranit-väri mahdollistaa sävy-sävyyn sisustamisen eikä perinteistä kromi hanaakaan ole unohdettu. Molempia hanasävyjä yhdistät myös tyylikkäästi muihin Silgranit-allassävyihin juuri sinun keittiöösi sopivan väriyhdistelmän luomiseksi. Näyttävällä, mutta silti yksinkertaisella hanalla viimeistelet keittiön ilmeen ja luot tyylikkään yksityiskohdan, valitsit sitten kumman tahansa sävyvaihtoehdon.

Astianpesukoneliitäntä

LAPETEK LEVEL-A -keittiöhanoissa on aina kiinteä APK-liitäntä, joka sijoitettu tyylikkäästi hanan käyttövivun vastakkaiselle puolelle, jolloin se sulautuu muotoiluun luontevasti ja luo tasapainoisen kokonaisilmeen hanalle. Hanaan sopivan muotoilun ansiosta liitäntä on esteettisesti kaunis, mutta samalla myös helposti käytettävä. Nerokkaan muotoilun ansiosta tunnistat helposti onko hana auki vai kiinni.

Tyyppihyväksyntä

Kaikilla LAPETEK LEVEL-A hanoilla on suomalainen 1.1.2020 voimaan astuneiden määräysten mukainen tyyppihyväksyntä, mikä takaa että hanat ovat paitsi teknisesti laadukkaita niin myös turvallisia käyttää.


Tyyppihyväksytyt hanat ovat
• laadukkaita ja pitkäikäisiä
• turvallisia käyttää (veteen ei irtoa haitallisia raskasmetalleja)
• luotettava valinta uudis- ja remonttikohteissa

Tyyppihyväksyntä on ympäristöministeriön asettama tuotehyväksyntämenettely rakennusten vesikalusteille. Tyyppihyväksynnän saamisen edellytys on, että tuote täyttää sille säädetyt tekniset vaatimukset. LAPETEK-hanamme täyttävät kaikki tiukat tyyppihyväksyntävaatimukset. LAPETEK-hanojen tyyppihyväksyntä (20-001463-TH) on voimassa 9.3.2025 asti.

Toimitussisältö

- LAPETEK Level-A hana apk-liitännällä

Mittakuvat ja tekniset tiedot

kg CO2e/kg 6.9
Paino kg (ilman pakkausta) 3.0
Hanan väri Kromattu
Hanareikä 35 mm
Juoksuputken liikerata 60 - 270 astetta
Tyyppihyväksyntä FI
Ääniluokka Luokka 1
Ulosvedettävä suihkupää Ei
APK-venttiili Kyllä
Takuu kk 24