LAPETEK ELITE 6 L, KÄSIDESIAUTOMAATTI
search
  • LAPETEK ELITE 6 L, KÄSIDESIAUTOMAATTI
  • LAPETEK ELITE 6 L, KÄSIDESIAUTOMAATTI
  • LAPETEK ELITE 6 L, KÄSIDESIAUTOMAATTI

LAPETEK ELITE

6 L säiliö, patteri+verkkovirta ruostumaton teräs Varastossa

9019
1 674,00 € (1 350,00 € ALV 0%)
Sisältää alv:n

Nopea ottaa käyttöön ja helppo sijoittaa haluttuun paikkaan

Kun hyvään käsihygieniaan halutaan panostaa, on haasteena monesti tilaan tyylillisesti sopivan, mutta samalla myös toimivan käsidesiannostelijan löytyminen. Lapetek onkin kehittänyt katseenkestävän annostelijatelineen, jonka avulla huolehdit vastuullisesti liiketilasi hygieniatason...

Tuote-esittely

Nopea ottaa käyttöön ja helppo sijoittaa haluttuun paikkaan

Kun hyvään käsihygieniaan halutaan panostaa, on haasteena monesti tilaan tyylillisesti sopivan, mutta samalla myös toimivan käsidesiannostelijan löytyminen. Lapetek onkin kehittänyt katseenkestävän annostelijatelineen, jonka avulla huolehdit vastuullisesti liiketilasi hygieniatason ylläpitämisestä tinkimättä ulkoisista ominaisuuksista.


Tyylikkäälle ja vankkarakenteiselle telineelle on helppo löytää sopiva paikka myymälässä, konttorissa, aulatiloissa tai muussa tilassa. Käsidesiannostelijan hanaosaksi voit valita joko RST:n tai kromatun version, jonka sisäänrakennettu automaatti annostelee sopivan määrän käsidesiä ilman että laitteeseen tarvitsee koskea. Isommissa erissä tilattuna teline on mahdollista saada myös omalla logolla varustettuna.

Nopea ottaa käyttöön ja helppo sijoittaa haluttuun paikkaan

Laitteen käyttöönotto on helppoa, vaivatonta ja nopeaa. Aseta laite haluttuun paikkaan, täytä käsidesisäiliö ja laita verkkojohto seinään. Laite on heti valmis käytettäväksi! Jos laitetta ei ole mahdollista asentaa verkkovirran lähettyville, sitä on mahdollista käyttää myös sisäänrakennetun patterikotelon avulla.


Laite on rakenteeltaan tukeva ja se voidaan sijoittaa minne tahansa myymälässä, aulatiloissa, sisääntulon yhteydessä tai missä ikinä se onkaan helpoiten käytettävissä.

Säästää henkilökunnan aikaa ja vähentää muovijätettä​

Laitteen erittäin riittoisan, kuusilitraisen säiliön ansiosta täyttöväli voi olla hyvinkin pitkä. Säästät kustannuksissa hankkimalla kerralla isomman erän käsidesiä ja koska automaattia ei tarvitse olla kokoajan täyttämässä, kuormittaa se henkilökuntaakin mahdollisimman vähän.


Ison säiliön ansiosta käsidesiä on myös aina tarjolla ja näin huolehditaan paremmin asiakkaiden tai oman henkilökunnan käsihygieniasta.

Käsidesiannostelijassa on valmiina mukana isokokoinen 6 litran täytettävä säiliö käsidesille. Säiliö on helppo täyttää aina tarvittaessa ja ison kokonsa takia säiliöstä riittää käsidesiä pitkäksi aikaa tai useallekin käyttäjälle ilman. Koska samaa säiliötä voi käyttää vuodesta toiseen, syntyy huomattavasti vähemmän muoviroskaa kuin pieniä erillisiä käsidesipulloja käytettäessä.

Erittäin hygieninen ja helppo käyttää

Käsidesipullojen ongelmana on monesti se, että pulloon joudutaan koskemaan, jotta käsidesiä saadaan siitä käsiin. Automaatti, joka tunnistaa käsien asettamisen hanaosan alle, tarjoaa tähän huomattavasti hygienisemmän vaihtoehdon, joka ei vaadi mitään kosketusta laitteeseen. Annostelijasta asiakkaasi tai henkilökuntasi saavat myös aina juuri sopivan annoksen desiä, jolloin vältytään aineen tuhlaamiselta sekä ylimääräiseltä sotkulta.

Kosketusvapaa käsidesiannostelija tarjoaakin siis optimaalisen hygienian käyttäjälleen. Laita käsi hanan alle - laite annostelee sopivan määrän käsidesiä. Helppoa, yksinkertaista ja siistiä!

Uudelleentäytettävä ja pitkäikäinen käsidesiannostelija on vastuullinen valinta niin käytettyjen materiaalien kuin toiminnallisuuksien kannalta. Takaat sillä käsidesin saatavuuden pitkäksi aikaa, maksimoit hygienisyyden sekä säästät luontoa vähentämällä muoviroskaa.

Ota yhteyttä

Haluaisitko sinä yrityksesi tiloihin tyylikkään ja hygienisen tavan taata käsidesin saatavuus tai haluatko lisätietoa käsidesiannostelijasta?
Ota yhteyttä myyntipalveluumme.

Puh. 09 25 11 030 tai sales@lapetek.fi

Toimitussisältö

Mittakuvat ja tekniset tiedot

Paino kg (ilman pakkausta)
Hanan väri Rst

Varaosat

Ladattavat tiedostot