CLASSIC-V-XH (AC)

90 cm, saarekemalli

LOPETETTU MALLI

CLASSIC-V-XH (AC), rst Näytä suurempana

Tuotekoodi:5512XH

Erinomainen hinta/laatusuhde on tehnyt LAPETEK TEXA ja LAPETEK CLASSIC malleista yhdet suosituimmista kupumalleista Suomessa. Matala kartiomuotoilu sopii monenlaisiin keittiöihin luoden niille linjakkaan ilmeen. Omalla moottorilla olevaa LAPETEK TEXA liesituuletinta on saatavana 60 cm leveänä seinämallina (valkoinen ja rst) ja 90 cm leveänä seinämallina (rst). Vastaavasti huippuimuriohjaukseen tarkoitettua LAPETEK CLASSIC –kupua on saatavana 60 ja 90 cm leveänä seinämallina (rst) ja 90 cm leveänä saarekemallina (rst). Kaikkiin malleihin on saatavissa jatkohormi, jonka avulla kupu voidaan asentaa tyylikkäästi myös normaalia korkeimpiin tiloihin.

Kaikissa LAPETEK TEXA -malleissa on tehokas moottori, led-valaisimet ja rasvan poistamisesta huolehtivat 5+2 monikerroksiset alumiinirasvasuodattimet. Suodattimet keräävät tehokkaasti likaa itseensä ja ne on helppo pestä astianpesukoneessa.
Tuulettimen toimintoja ohjataan tyylikkäästä elektronisesta kytkinpaneelista, jossa on selkeästi symboleilla esitetty eri toiminnot. Perinteisten kolmen tuuletusnopeuden lisäksi liesituulettimessa on intensiiviteho, jälkituuletus- sekä raitisilmatoiminto.
Intensiivitehon avulla käryjä poistetaan mahdollisimman suurella teholla. Toiminto on ajastettu ja tuuletin palautuu automaattisesti takaisin aikaisemmin valitulle teholle.
Jälkituuletuksen tarkoituksena on poistaa loputkin käryt huonetilasta. Voit valita minkä tahansa perusnopeuksista ja tuuletin käy tällä nopeudella noin 15 minuuttia sammuttaen sen jälkeen itsensä.
Raitisilmatoiminnon tarkoituksena on pitää huonetila raittiina silloinkin kun ruokaa ei laiteta. Tällä toiminnolla tuuletin on päällä kerran tunnissa noin 10 minuutin ajan tuoden huonetilaan raitista korvausilmaa.
LAPETEK CLASSIC-X1/XH (asennus seinälle) ja LAPETEK CLASSIC-V-X1/XH (asennus saarekkeeseen) malleissa on monipuolinen ohjaus huippuimurille tai LTO-kojeelle. Katso tarkemmat tekniset tiedot asennus- ja käyttöohjeesta.

Liesikupu sisältää eri järjestelmään sopivan XH hybrid ohjainyksikön.

HUOM!
Mikäli haluat ohjata tasavirta moottorilla (EC) olevaa huippuimuria/LTO-kojetta, tulee sinun tilata LAPETEK CLASSIC-V-XH (nro 5518 XH). Malli 5512 XH sopii ainoastaan vaihtovirta (AC) moottoreiden ohjaukseen.
XH malleissa on sisäänrakennettuna kaikkien eri ilmanvaihtojärjestelmien ohjausmahdollisuus (X1, X2, X3 ja X4 -järjestelmät) ja haluttu järjestelmä valitaan asennuksen yhteydessä. Mikäli käytät XH mallia X1 toiminnolla, tulee muistaa tilata erillinen takaiskuventtiili.

HUOM! Selaat lopetettua tuotetta!

Tuotteen perustiedot
Tuotekoodi:5512XH
Sopii huonekorkeuteen231 - 286 cm
Jatkohormin kanssamax. 342 cm
Kuvun leveys90 cm