JONA-V-X1

90 cm, saarekemalli

LOPETETTU MALLI

JONA-V-X1 90, rst Näytä suurempana

  Tuotekoodi:5525X1

  Selkeää, aikaa kestävää muotoilua yhdistettynä ainutlaatuiseen X-hybrid tekniikkaan. Jona-X1/XH on geometrisesti muotoiltu tuuletin, joka ajattomalla muotoilullaan sopii kaikenlaisiin keittiöihin. Teleskooppihormin avulla säädät hormin suojan oikean pituiseksi ja tarvittaessa voit vielä tilata erillisen jatkohormin.

  Liesikupu on saatavilla kahdella eri tekniikalla. X1-järjestelmään sopivana mallina sekä useaan eri järjestelmään sopivana XH hybridimallina.


  X1 malli on tarkoitettu kohteisiin, joissa on keittiöpoistoa varten on oma hormi ja katolla tai kanavassa keittiöstä ohjattava huippuimuri. X1 asennuksessa tarvittava takaiskuventtiili sisältyy vakiona tuotteeseen.

  XH malleissa on vastaavasti sisäänrakennettuna kaikkien eri ilmanvaihtojärjestelmien ohjausmahdollisuus (X1, X2, X3 ja X4 -järjestelmät) ja haluttu järjestelmä valitaan asennuksen yhteydessä. Mikäli käytät XH mallia X1 toiminnolla, tulee muistaa tilata erillinen takaiskuventtiili.

  Molemmilla versioilla (X1/XH) voidaan perinteisen AC-moottorin lisäksi ohjata myös energiatehokkaita tasavirtamoottoreita (EC). Myös tämä valinta tehdään asennuksen yhteydessä.

  HUOM! Selaat lopetettua tuotetta!

  Tuotteen perustiedot
  Tuotekoodi:5525X1
  Kuvun väriRuostumaton teräs
  Sopii huonekorkeuteen217 - 274 cm
  Jatkohormin kanssamax. 328 cm
  Kuvun leveys90 cm
  Energialuokkariippuu huippuimurista