FLIPPER-X1, LED

85 cm, seinämalli, satiininmusta

LOPETETTU MALLI

FLIPPER-X1, satiininmusta Näytä suurempana

Tuotekoodi:5545X1

FALMEC FLIPPER sulautuu tyylikkäästi nykyaikaisen keittiön ilmeeseen. Liesikuvun vino etureuna luo avaran tunnelman ja jättää keittiössä työskentelijälle enemmän tilaa. Etureunan lasi on sekä tyylikäs että helposti puhtaana pidettävä ja tehokkaan moottorin ansiosta linjakas tuuletin on myös tehokas käryjenkerääjä. Käännettävän lasisen alaosan ansiosta ruoanlaitosta syntyneitä höyryjä saadaan ohjattua kohti tuuletinta, jolloin parannetaan edelleen kärynkeräystä.

Tuuletinta on saatavissa kolmessa eri versiossa: omalla moottorilla varustettuna normaalimallina (valkoinen, satiinin musta, hiekanharmaa, sininen, turkoosi ja keltainen), omalla moottorilla olevana erittäin hiljaisena NRS®- mallina (satiinin musta ja valkoinen) sekä huippuimuria tai LTO kojetta ohjaavana LAPETEK FLIPPER-X1/XH –mallina (satiinin musta).

JÄRJESTELMÄVAIHTOEHDOT

Liesikupu on saatavilla kahdella eri tekniikalla. X1-järjestelmään sopivana mallina sekä useaan eri järjestelmään sopivana XH hybridimallina.

X1 malli on tarkoitettu kohteisiin, joissa on keittiöpoistoa varten on oma hormi ja katolla tai kanavassa keittiöstä ohjattava huippuimuri. X1 asennuksessa tarvittava takaiskuventtiili sisältyy vakiona tuotteeseen.
XH malleissa on vastaavasti sisäänrakennettuna kaikkien eri ilmanvaihtojärjestelmien ohjausmahdollisuus (X1, X2, X3 ja X4 -järjestelmät) ja haluttu järjestelmä valitaan asennuksen yhteydessä. Mikäli käytät XH mallia X1 toiminnolla, tulee muistaa tilata erillinen takaiskuventtiili.
Molemmilla versioilla (X1/XH) voidaan perinteisen AC-moottorin lisäksi ohjata myös energiatehokkaita tasavirtamoottoreita (EC). Myös tämä valinta tehdään asennuksen yhteydessä.

HUOM! Selaat lopetettua tuotetta!

Tuotteen perustiedot
Tuotekoodi:5545X1
Sopii huonekorkeuteen245 - 295 cm
Kuvun leveys85 cm