JONA Slim-V 90-X RST
search
  • JONA Slim-V 90-X RST
  • JONA Slim-V 90-X RST
  • JONA Slim-V 90-X RST
  • JONA Slim-V 90-X RST
  • JONA Slim-V 90-X RST
  • JONA Slim-V 90-X RST
  • JONA Slim-V 90-X RST
  • JONA Slim-V 90-X RST

LAPETEK JONA Slim-V X1 90

90 cm, (AC) saarekemalli ruostumaton teräs Varastossa

577ACX1
1 587,20 € (1 280,00 € ALV 0%)
Sisältää alv:n
Vaihtoehdot: AC - JONA Slim-X1 90 rst

JONA SLIM-V X1/X2/X3 – uudistuneet suosikkimallit huippuimuriohjaukseen

Huippuimuria ohjaava LAPETEK JONA SLIM-V -X1 -saarekemalli ja kosteiden tilojen tehostuksella (X2 - AC ja EC moottoreille) varustettu huippuimuria ohjaava LAPETEK JONA SLIM-V -X2 -saarekemalli sekä läppämekanismilla varustettu LAPETEK JONA SLIM-V -X3 -saarekemalli on...

Tuote-esittely

JONA SLIM-V X1/X2/X3 – uudistuneet suosikkimallit huippuimuriohjaukseen

Huippuimuria ohjaava LAPETEK JONA SLIM-V -X1 -saarekemalli ja kosteiden tilojen tehostuksella (X2 - AC ja EC moottoreille) varustettu huippuimuria ohjaava LAPETEK JONA SLIM-V -X2 -saarekemalli sekä läppämekanismilla varustettu LAPETEK JONA SLIM-V -X3 -saarekemalli on uudistettu sekä teknisesti että visuaalisesti. Voit valita perinteistä vaihtovirta (AC) tai uudempaa energiatehokasta tasavirta (EC) moottoria ohjaavan mallin. Ohut entistäkin trendikkäämpi Slim-muotoilu takaa ajattoman ilmeen sekä modernin että perinteisemmän keittiön seuraksi. Viimeisteltyä linjakasta ilmettä korostaa etupaneelin ja hormin yhtenäinen kapeampi muotoilu. Värivaihtoehtoina valkoinen, ruostumaton teräs ja musta tuuletin.


JONA SLIM -malleja on saatavissa sekä seinäkiinnitteisinä 60 cm ja 90 leveinä malleina että 90 cm leveänä saarekemallina. Kaikkia malleja ja värivaihtoehtoja saa omalla moottorilla, huippuimurinohjauksella (X1 - AC ja EC moottoreille), kosteiden tilojen tehostuksella (X2 - AC ja EC moottoreille) ja kerrostaloihin pelkällä sulkuläpän ohjauksella (X3).

Helppokäyttöiset toiminnot, tehokkaat ja miellyttävän tasaisen tuottavat LED-valot sekä helposti puhdistettavat rasvasuodattimet tekevät liesikuvun käytöstä helppoa ja miellyttävää. Imutehon ratkaisee pääsääntöisesti huippuimurin teho, hormien halkaisija ja suoruus sekä korvausilman saanti.

Käyttöominaisuudet

Tyylikkäästi taustavalaistu, etupaneeliin integroitu Soft Touch -näppäimistö on huomaamaton ja siinä on miellyttävä käyttötuntuma.


Tehokkaat LED-valot valaisevat miellyttävän tasaisesti koko valaistavan pinnan. Lisäksi EC- ja X3-mallien valaisimissa on vakiona kolmiportainen himmennystoiminto, joka antaa mahdollisuuden säätää valaistus aina tunnelmaan sopivaksi.

Asentaminen

Asennuksen helppous on huomioitu uuden mallin kiinnityksessä. Hormikehikon sisällä on riittävästi tilaa hormiputken sivuttaissiirroille.


Korkeita huonetiloja varten on saatavissa jatkohormi, jonka avulla LAPETEK JONA SLIM-V-X-malli voidaan asentaa jopa 329 cm huonekorkeuteen saakka. Kaikissa maksimihuonekorkeuksissa oletuksena on liesitaso 900 mm lattiasta ja kuvun alareuna 650 mm liesitasosta, eli kuvun alareuna on lattiasta katsottuna korkeudessa 1550 mm. Mikäli kupu asennetaan johonkin muuhun korkeuteen vaikuttaa se vastaavasti myös minimi- ja maksimihuonekorkeuksiin.

LAPETEK JONA SLIM-V-X1 ja X2 kuvut sopivat yhteen Vilpen 230V/50Hz, 1-vaiheisella AC/EC moottorilla varustetun huippuimurin kanssa, tai teknisesti vastaavan tyyppisen huippuimurin kanssa. JONA SLIM-V-X kupuja käytetään suoraan keittiössä syntyneiden käryjen poistoon, ei huoneiston ilmanvaihtoon ja sen ohjaukseen.

Liesituulettimen asentaminen on helppo ja nopea suorittaa selkeiden kuvallisten ohjeiden avulla.

Toimitussisältö

- liesikupu
- AC-huippuimuriohjain
- teleskooppihormi

Mittakuvat ja tekniset tiedot

Ilmanvaihtojärjestelmä X1-AC - keittiöpoisto
Kuvun väri Ruostumaton teräs
Sopii huonekorkeuteen 249 - 282 cm
Kuvun leveys 90 cm
Jatkohormin kanssa max. 329 cm
Max. imuteho Riippuu huippuimurista
Max. äänitaso Riippuu huippuimurista
Moottorin teho Riippuu huippuimurista
Sähköliitäntä Pistorasia 10 A
Valaistus LED 4 x 3 W / (4000 K)
Hormiliitoksen halkaisija 160 mm
Kytkintoiminnot Taustavalaistu Soft touch -näppäimistö
- valot päälle / pois
- perusnopeudet 1-3 (numeronäyttö kertoo valitun nopeuden)
- intensiivitoiminto (5 min)
- ajastettu sulkeminen (10 - 90 min)
ON/OFF - toiminto Kyllä
Minimi asennuskorkeus 65 cm kaasuliedelle, 55 cm sähköliedelle
Rasvasuodatin Pestävä metalli
Energialuokka Riippuu huippuimurista
Takuu kk 24

Varaosat