LAPETEK TREKK 50, valkoinen
search
  • LAPETEK TREKK 50, valkoinen
  • LAPETEK TREKK 50, valkoinen
  • LAPETEK TREKK 50, valkoinen

LAPETEK TREKK 50

50 cm, kalustemalli valkoinen Varastossa

57040
360,84 € (291,00 € ALV 0%)
Sisältää alv:n

Hillityn huomaamaton kalusteisiin integroitava liesituuletin

Uusi LAPETEK TREKK on kalusteisiin asennettava liesituuletin, josta ainoastaan tyylikäs lippa jää näkyville. Liesituuletin käynnistyy ulosvedettävän lipan avulla, sen toimintoja on helppo käyttää ja laadukas moottori laajalla imupinta-alalla takaa entistä tehokkaamman käryjen...

Tuote-esittely

Hillityn huomaamaton kalusteisiin integroitava liesituuletin

Uusi LAPETEK TREKK on kalusteisiin asennettava liesituuletin, josta ainoastaan tyylikäs lippa jää näkyville. Liesituuletin käynnistyy ulosvedettävän lipan avulla, sen toimintoja on helppo käyttää ja laadukas moottori laajalla imupinta-alalla takaa entistä tehokkaamman käryjen poiston. Tuulettimen yksinkertainen ja ajaton ilme sopii hyvin yhteen erilaisten keittiökaapistojen kanssa ja monipuolisen värivalikoiman ansiosta tuuletin on huomaamaton kaikenlaisissa keittiöissä.

LAPETEK TREKK on saatavissa 50 cm ja 60 cm leveisiin kaappeihin. Molemmissa leveyksissä tuuletin voi olla kokonaan valkoinen tai kokonaan musta.
Haluttaessa etulista voi olla tuulettimen värinen (musta/valkoinen) tai ruostumatonta terästä. Mikäli esimerkiksi kodinkoneet ovat RST pintaisia, on kaapistojen rungon väristä riippuen tyylikäs ratkaisu ottaa valkoinen tuuletin RST-etulistalla tai musta tuuletin rst-etulistalla.

LAPETEK TREKK on tasapainoinen kokonaisuus, jossa hyvän käryjen poiston ja ulkonäön lisäksi myös tuulettimen käyttö on mahdollisimman miellyttävää. Hyvän valaistuksen takaavat suorakaiteen muotoiset ledit, jotka valaisivat miellyttävän tasaisesti ja tehokkaasti koko työskentelyalueen. Pestävät metallirasvasuodattimet poistavat tehokkaasti rasvan ja käryt ja ne on helppo pestä astianpesukoneessa.

Käyttöominaisuudet

Laite käynnistyy on/off kytkimestä aikaisemmin valitulle nopeudelle (0, 1, 2 tai 3) vetämällä teleskooppinen höyrylippa ulos. Vastaavasti laite sammuu, kun teleskooppinen höyrylippa painetaan kiinni.

Tehokkaat valot syttyvät on/off valokytkimestä ja lipan asento ei vaikuta valojen päällä/poissaoloon. Näin voit halutessasi jättää valot päälle myös silloin kun et käytä liesituuletinta.

Asentaminen

Liesituulettimen asentaminen on helppo ja nopea suorittaa selkeiden kuvallisten ohjeiden avulla. LAPETEK TREKK voidaan asentaa joko hormiin puhaltavana tai huonetilaan

palauttavana aktiivihiiliversiona (aktiivihiilisuodatin on tilattava erikseen).

Tuuletin on nopea asentaa mukana tulevien kiinnityslistojen avulla. Syvyys säädetään vastaamaan kalusteiden yläkaapin syvyyttä peitelistan avulla, joka asennetaan Trekkin alapintaan tuulettimen ja seinän väliin. Lisäksi ulosvedettävän etulistan voi hienosäätää asettumaan tarkalleen ovien kanssa samaan linjaan.

Näin lopputulos on mahdollisimman tyylikäs ja tuuletin ulkonäöllisesti yhtenäinen osa yläkaapistoa

Toimitussisältö

- TREKK liesituuletin
- takaiskuventtiili
- peitelista eri kaappisyvyyksiä varten
- FI/EN/SE asennus- ja käyttöohjeet

Mittakuvat ja tekniset tiedot

Paino kg (ilman pakkausta) 6.1
Ilmanvaihtojärjestelmä Oma moottori
Kuvun väri Valkoinen
Kuvun leveys 50 cm
Max. imuteho 435 m3/h
Max. äänitaso 66 dB(A)
Sähköliitäntä Pistorasia 10 A
Valaistus LED - 2 x 3 W / (4000 K)
Hormiliitoksen halkaisija 150 mm
Kytkintoiminnot - valot päälle / pois
- perusnopeudet 1-3
- käynnistyy teleskooppilipan avaamalla
Minimi asennuskorkeus 45 cm sähköliedelle
Minimi asennuskorkeus 65 cm kaasuliedelle
Rasvasuodatin Pestävä metalli
Takaiskuventtiili Sisältyy toimitukseen
Energialuokka C
Takuu kk 24