LAPETEK TREKK 60

60 cm, kalustemalli

valkoinen

Uusi LAPETEK TREKK 60, valkoinen Näytä suurempana

Saatavuus: Varastossa

Tuotekoodi:57043

360,84 €(291,00 € alv 0%)

Hillityn huomaamaton kalusteisiin integroitava liesituuletin

Tyylikäs kalusteisiin asennettava liesituuletin, josta ainoastaan tyylikäs lippa jää näkyville. Liesituuletin käynnistyy ulosvedettävän lipan avulla ja sen toimintoja on helppo käyttää. Tuulettimen yksinkertainen ja ajaton ilme sopii hyvin yhteen erilaisten keittiökaapistojen kanssa.

Tehokkaat suorakaiteen muotoiset led-valaisimet ja ohut slim-muotoilu tekevät liesituulettimen ilmeestä hillityn huomaamattoman. Tehokas moottori ja laaja imupinta-ala yhdessä poistavat hyvin ruoanvalmistuksessa syntyneet käryt. Saatavissa mustan ja valkoisen sävyissä 50 cm ja 60 cm leveisiin kaappeihin.

Pestävät metallirasvasuodattimet poistavat tehokkaasti rasvan ja käryt ja ne on helppo pestä astianpesukoneessa.
Liesituulettimen asentaminen on helppo ja nopea suorittaa selkeiden kuvallisten ohjeiden avulla.

Käyttöominaisuudet

Laite käynnistyy on/off kytkimestä aikaisemmin valitulle nopeudelle (0, 1 tai 2) vetämällä teleskooppinen höyrylippa ulos. Vastaavasti laite sammuu kun teleskooppinen höyrylippa painetaan kiinni.

Tehokkaat valot syttyvät on/off valokytkimestä ja lipan asento ei vaikuta valojen päällä/poissa oloon. Näin voit jättää valot päälle myös silloin kun et käytä liesituuletinta.

Asentaminen

Trekk voidaan asentaa joko hormiin puhaltavana tai huonetilaan palauttavana aktiivihiiliversiona (aktiivihiilisuodatin on tilattava erikseen).

Tuuletin on nopea asentaa mukana tulevien kiinnityslistojen avulla ja sen etulistan voi helposti säätää tarkalleen ovien kanssa samaan linjaan.

Tuotteen perustiedot
Tuotekoodi:57043
IlmanvaihtojärjestelmäOma moottori
Kuvun väriValkoinen
SähköliitäntäPistorasia 10 A
Kuvun leveys60cm
Toimitussisältö- TREKK liesituuletin
- takaiskuventtiili
- peitelista eri kaappisyvyyksiä varten
- FI/EN/SE asennusohjeet