SUBLINE 500-U kivikeramiikka, aluharmaa
search
  • SUBLINE 500-U kivikeramiikka, aluharmaa

BLANCO SUBLINE 500-U

Ceramic aluharmaa, kaukosäätö tilattava erikseen Varastossa

13250ALU
200,00 € (161,29 € ALV 0%)
Tuotteen alin hinta edeltävien 30 päivän ajalta: 200.00 €
Sisältää alv:n

BLANCO SUBLINE -allasperhe on laaja valikoima erikokoisia ja eri värisiä altaita, joita voi käyttää joko yksistään tai yhdistellä esimerkiksi kaksi isoa allasta vierekkäin. Monipuolinen värivalikoima sopii hienosti suomalaiseen makuun ja perinteisesti suosittujen mustan ja valkoisen rinnalle on yhä voimakkaammin tulossa ruskean ja harmaan eri sävyjä....

Tuote-esittely

BLANCO SUBLINE -allasperhe on laaja valikoima erikokoisia ja eri värisiä altaita, joita voi käyttää joko yksistään tai yhdistellä esimerkiksi kaksi isoa allasta vierekkäin. Monipuolinen värivalikoima sopii hienosti suomalaiseen makuun ja perinteisesti suosittujen mustan ja valkoisen rinnalle on yhä voimakkaammin tulossa ruskean ja harmaan eri sävyjä. Halutessasi allasyhdistelmän, muista tilata myös pohjaventtiilistöt yhdistävä liitosputki.

SUBLINE-allasmalleja on saatavissa alta kiinnitettävinä (-U tuotenimen perässä) ja huullettavina (-F tuotenimen perässä) malleina. Alta kiinnitettävät asennetaan pöytätason alapintaan ja huullettavat samaan tasoon pöytätason yläreunan kanssa. Erityisesti alta kiinnitettävien suosio on kasvanut viime vuosien aikana.
BLANCO SUBLINE-altaat ovat muotoilultaan suoraviivaisia ja ajattoman tyylikkäitä sopien niin moderniin kuin perinteiseen keittiöön. Altaat ovat syviä ja pienen kulman pyöristyksen ansiosta sekä käytännöllisiä että helposti puhdistettavia.

SUBLINE-altaisiin on saatavilla monipuolinen valikoima työskentelyä helpottavia lisätarvikkeita kuten leikkuulauta ja vihanneskulho.

HUOM! Mikäli haluat altaalle pohjaventtiilin kaukosäädön, muista tilata se erikseen. Kaukosäätö asennetaan pöytätasoon ja sen avulla voit sulkea ja avata pohjatulpan laittamatta kättä altaan sisään. Kaukosäätöjä on useita erilaisia ja löydät kaikki vaihtoehdot ”Lisätarvikkeet” välilehden alta.

Toimitussisältö

- BLANCO kivikeramiikka-allas
- pohjaventtiilistö
- kotimainen Prevex Smartloc vesilukko

Mittakuvat ja tekniset tiedot

Toimitussisältö - BLANCO kivikeramiikka-allas
- pohjaventtiilistö
- kotimainen Prevex Smartloc vesilukko
Paino kg (ilman pakkausta) 18.9

Toiminnallinen allaspiste - Luo täydellinen allaspistekokonaisuus

Tuotteeseen liittyvät videot