BLANCO LATO

mattamusta

Pesuaineannostelija

LATO mattamusta pesuaineannostelija Näytä suurempana

Saatavuus:

LATO pesuaineann. mattamusta: Varastossa

Tuotekoodi:LATOPESUAINEANMU

163,68 €(132,00 € alv 0%)

Viimeistele allaskokonaisuutesi integroidulla pesuaineannostelijalla

Musta allas täydentyy mustilla tarvikkeilla ja yksityiskohdilla. Kokomusta allas tekee myös keittiön työtason valinnan helpoksi, sillä värinä se yhdistyy helposti useaan eri tasovaihtoehtoon, oli kyseessä sitten puu-, kivi- tai laminaattitaso. Tyylikäs Lato-pesuaineannostelija on nyt saatavilla mattamustana.

Paikoilleen kiinnitetyt pesuaineannostelijat ovat tehokas ja helppokäyttöinen apu tiskialtaalla työskentelyyn. Kiireisessä keittiössä yksinkertaiset ja käytännölliset ratkaisut ovat pelastus, sillä ruoanlaiton ja muiden keittiöaskareiden lomassa on usein oltava nopea ja tehtävä useita asioita samanaikaisesti. Yhdellä kädellä käytettävä pesuaineannostelija tekee arjen keittiöaskareista helpompia viemättä tilaa altaan reunalta.
Trendikkään, täysin mustan allaspisteen luot yhdistämällä mattamustaan altaaseen ja hanaan sävysävyyn sopivat yksityiskohdat. Lato-pesuaineannostelijan lisäksi yhdistä kokonaisuuteen myös mattamusta Lato-kaukosäätönuppi sekä InFino-pohjaventtiilillä varustettuihin altaisiin saatavilla oleva mattamusta InFino-vaihtosetti, jolloin altaan ilme päivittyy ajattoman trendikkääksi ja tyylikkääksi.

Pesuaine aina käden ulottuvilla

Jokaisessa keittiössä tarvitaan pesuaineita silloin tällöin, vaikka suurin osa tiskeistä hoituisikin astianpesukoneessa. Pesuaineen on tärkeää olla käden ulottuvilla silloin, kun sitä kaivataan, oli kyse sitten suurien astioiden käsin tiskaamisesta tai käsien pesusta ennen ruoanlaiton aloittamista.

Kun pesuaineannostelija on paikoilleen kiinnitettynä, ei tarvitse huolehtia kaatuilevista ja sinne tänne roiskivista pesuainepulloista. Kiinnitettyä pesuaineannostelijaa on helppo käyttää märillä ja liukkaillakin käsillä, tai jopa yhdellä kädellä, sillä yksi painallus annostelee kädellesi tai altaaseesi juuri oikean määrän pesuainetta.

Tuotteen perustiedot
Tuotekoodi:
Toimitussisältö- BLANCO pesuaineannostelija