BLANCO LATO

Messinki

Pesuaineannostelija

LATO pesuaineannostelija Messinki Näytä suurempana

Saatavuus:

LATO pesuaineann. messinki: Varastossa

Tuotekoodi:LATOPESUAINEANME

167,40 €(135,00 € alv 0%)

Viimeistele allaskokonaisuutesi integroidulla pesuaineannostelijalla

Tyylikäs Lato-pesuaineannostelija on nyt saatavilla messingin sävyisenä. Messingin värinen pesuaineannostelija tuo upean yksityiskohdan keittiön sisustukseen. Yhdistämällä messinkiset yksityiskohdat esimerkiksi mustan, harmaan tai valkoisen Silgranit-altaan tai rst-altaan pariksi luot keittiöön mielenkiintoista kontrastia.

Paikoilleen kiinnitetyt pesuaineannostelijat ovat tehokas ja helppokäyttöinen apu tiskialtaalla työskentelyyn. Kiireisessä keittiössä yksinkertaiset ja käytännölliset ratkaisut ovat pelastus, sillä ruoanlaiton ja muiden keittiöaskareiden lomassa on usein oltava nopea ja tehtävä useita asioita samanaikaisesti. Yhdellä kädellä käytettävä pesuaineannostelija tekee arjen keittiöaskareista helpompia viemättä tilaa altaan reunalta.
Yhdessä kultaisen hanan, messingin värisen kaukosäädön nupin ja messingin väristen InFino-roskasihtiventtiilin ja -ylivuodon kanssa messingin värinen pesuaineannostelija muodostavat elegantin kokonaisuuden ja tuovat ripauksen ylellisyyttä keittiön sisustukseen.
Yhdistä kaukosäädön nuppi esimerkiksi Lato-pesuaineannostelijan ja Lino-Pin tai Round-Pin -hanojen kanssa luodaksesi sävysävyyn yhteensopivilla sävyillä kauniin ja ylellisen kokonaisuuden keittiöösi.

Pesuaine aina käden ulottuvilla

Jokaisessa keittiössä tarvitaan pesuaineita silloin tällöin, vaikka suurin osa tiskeistä hoituisikin astianpesukoneessa. Pesuaineen on tärkeää olla käden ulottuvilla silloin, kun sitä kaivataan, oli kyse sitten suurien astioiden käsin tiskaamisesta tai käsien pesusta ennen ruoanlaiton aloittamista.

Kun pesuaineannostelija on paikoilleen kiinnitettynä, ei tarvitse huolehtia kaatuilevista ja sinne tänne roiskivista pesuainepulloista. Kiinnitettyä pesuaineannostelijaa on helppo käyttää märillä ja liukkaillakin käsillä, tai jopa yhdellä kädellä, sillä yksi painallus annostelee kädellesi tai altaaseesi juuri oikean määrän pesuainetta.

Tuotteen perustiedot
Tuotekoodi:
Toimitussisältö- BLANCO pesuaineannostelija