LAPETEK LAVIN 45-IFA

Ruostumaton teräs 18/10

Uusi LAPETEK LAVIN 45-IFA Näytä suurempana

Tuotekoodi:1550IFA

245,52 €(198,00 € alv 0%)

Maksimaalisen tilava allasmuoto

Huom. Tuote saatavilla alkuvuodesta 2024! Ennakkotilauksista voit olla yhteydessä project.sales@lapetek.fi


Erittäin laadukas Lapetek Lavin -allasperhe sisältää kaksi mallia keittiöön ja apukeittiöön. Altaat on valmistettu tavallista vahvemmasta materiaalista, mikä tekee niistä kaikilta osin normaalia tukevampia. 1,2 mm paksun teräksen ansiosta IFA-mallin hanalippa on siistin tasainen ja erittäin tukeva ilman ylimääräisiä reunuksia allas- ja taso-osan välissä. Hanan paikka on lisätuettu hanan heilumisen minimoimiseksi ja logollinen ylivuoto sijoitettu hanalinjan sivuun antaen tilaa hanan asentamiselle. Linjakas muotoilu yhdessä optimaalisen pienen pyöristyssäteen kanssa tekevät Lavin 45-IFA -altaasta helposti puhtaana pidettävän. Kaiken kaikkiaan allas on jykevän ja laadukkaan oloinen, minkä tunnistaa sitä käyttäessään ja sen kulmien pienellä pyöristyksellä (R25 mm) ja altaan isolla syvyydellä (200 mm) luoden sekä modernin ilmeen että tilavan ja käytännöllisen altaan.

Lavin 45-IFA sopii 45 ja 50 cm allaskaappiin ja on muotoilunsa ansiosta uskomattoman tilava allas. Voit hyödyntää allasta yhtä lailla isojen kattiloiden ja uunipeltien pesuun kuin ruoan esivalmisteluun. Käytännölliset lisätarvikkeet sopivat altaan päälle ja altaan leveyden ansiosta tilaa jää vielä reilusti esimerkiksi veden laskemiseen altaan pohjalla olevaan kattilaan.

Lavin 45-IFA –allas asennetaan päältäpäin, jolloin tason päälle jää ainoastaan tyylikäs erittäin matala rst-reunus. Allas on myös erittäin asennusystävällinen jättäen tilaa siirtää allasta kaapin sisällä. Ohjeet altaan kiinnittämiseen löytyvät Asennus- ja käyttöohjeista.

Lavin -tarvikkeet ja -lisävarusteet

Bambu on luontoystävällinen materiaali leikkuulaudaksi. Nopeasti kasvava ruokokasvi on käytännössä ehtymätön raaka-aine, joka soveltuu mainiosti leikkuulaudan materiaaliksi sen antibakteerisen ominaisuuden ansiosta. Bambu imee vähän kosteutta, on kestävä ja pitkäikäinen eikä tylsytä veitsen terää ruokaa valmistettaessa. Leikkuulauta on mitoitettu istumaan tukevasti altaaseen. Luonnonmateriaalista johtuen jokainen leikkuulauta on kuitenkin uniikki ja pieniä mittaeroja voi esiintyä verrattuna annettuihin mittoihin. Leikkuulaudan puhdistus tapahtuu kostealla keittiöliinalla pyyhkimällä tai pesemällä käsin miedolla pesuaineella. Älä liota leikkuulautaa vedessä ja kuivaa aina hyvin puhtaalla keittiöpyyhkeellä puhdistuksen jälkeen. Käsittele lauta mineraaliöljyllä aika ajoin.


Käytännöllinen, altaaseen sopiva rst-vihanneskulho sopii täydellisesti käytettäväksi ruoan esivalmistelussa. Vesi valuu sekä kulhon pohjassa että kulmissa olevista aukoista suoraan altaaseen, minkä ansiosta esimerkiksi hedelmät ja kasvikset on kätevä huuhdella tai kuoria kulhossa. Kulho toimii myös mainiosti tiskaamisen apuvälineenä. Kumitassujen ansiosta LAPETEK Lavin -altaisiin täydellisesti mitoitettu kulho pysyy tukevasti paikoillaan altaan reunalla. Käytä kulhoa yksinään tai aseta leikkuulauta sekä kulho vierekkäin altaaseen ja käytännöllinen työskentelypiste on valmis. Rst- vihanneskulho on hygieeninen ja kätevä altaan lisävaruste. Käytön jälkeen kulho kannattaa huuhdella ja tarvittaessa pestä miedolla astianpesuaineella. Kulho voidaan myös pestä astianpesukoneessa.

Taitettava rullamatto on kätevä keittiöaltaan lisävaruste. Kokoon taittuva rullamatto keittiöaltaan päällä tarjoaa lukemattomia käyttömahdollisuuksia. Sen päälle voidaan laittaa astia, kattila tai kulho veden täyttämistä varten tai asettaa astioita kuivumaan joko altaan päälle tai kuivaustelineen sijaan työskentelytasolle. Rst-materiaalin ansiosta matto kestää hyvin kuumuutta ja sen päälle voidaan huoletta laskea kuumia patoja tai kattiloita. Maton reunoissa olevat kumisuojat pitävät maton hyvin paikoillaan myös silloin, kun se on muotoiltuna esim. kuivaustelineeksi.
Rullamattoa voidaan käyttää myös laskualustana työtasolla tai ruokapöydällä. Matto voidaan taitella rullaksi silloin kun sitä ei tarvita. Näin se on kätevä varastoida, vaikka altaan pohjalle tai kaappiin, ja vie samalla vähemmän säilytystilaa.

Ruostumaton teräs 18/10 allasmateriaali

Korkealaatuisella ruostumattomalla teräksellä on luonnollinen vastustuskyky tavallisiin kuumiin happoihin ja tahroihin, kuten kahvi, tee, hedelmät ja vihannekset. Teräs on turvallinen elintarvikekäytössä. Teräksestä ei irtoa mitään, mikä voisi vaikuttaa keittiössä käytettäviin raaka-aineisiin tai makuihin.


Lue lisää ruostumattomasta teräksestä kohdasta materiaalitietoa.

Tuotteen perustiedot
Tuotekoodi:1550IFA
Altaan kiinnitystapaPäältä asennettava
Allasmateriaaliruostumaton teräs
Allaskaapin minimileveys45 cm
Allaskaapin minimileveys40 cm
Pääaltaan syvyys200 mm
Pohjaventtiili3,5" roskasihti ei kaukosäätöä
Jätejärjestelmä suositus411752
Toimitussisältö- LAPETEK LAVIN -allas
- kiinnikkeet päältäasennukseen
- kiinnikkeet altakiinnitykseen
- pohjaventtiilistö
- kotimainen Prevex Smartloc vesilukko