InFino vaihtosetti messinki1-altaiset
search
  • InFino vaihtosetti messinki1-altaiset
  • InFino vaihtosetti messinki1-altaiset
  • InFino vaihtosetti messinki1-altaiset

InFino vaihtosetti

(1-altaiset InFino-mallit) messinki Varastossa

418858
156,24 € (126,00 € ALV 0%)
Sisältää alv:n

Ylellisiä yksityiskohtia messingin sävyssä

Helppokäyttöisestä ja tyylikkäästä InFino-roskasihdistä on nyt saatavilla myös messingin värinen setti, jolla altaan ilme on helppo päivittää ajattoman tyylikkääksi ja trendikkääksi. Messingin väriset InFino-roskasihtiventtiili ja -ylivuoto tuovat upean yksityiskohdan keittiön sisustukseen....

Tuote-esittely

Ylellisiä yksityiskohtia messingin sävyssä

Helppokäyttöisestä ja tyylikkäästä InFino-roskasihdistä on nyt saatavilla myös messingin värinen setti, jolla altaan ilme on helppo päivittää ajattoman tyylikkääksi ja trendikkääksi. Messingin väriset InFino-roskasihtiventtiili ja -ylivuoto tuovat upean yksityiskohdan keittiön sisustukseen. Yhdistämällä messinkiset yksityiskohdat esimerkiksi mustan, harmaan tai valkoisen Silgranit-altaan tai rst-altaan pariksi luot keittiöön mielenkiintoista kontrastia. Yhdessä kultaisen hanan ja messingin värisen pesuaineannostelijan kanssa messingin väriset InFino-roskasihtiventtiili ja -ylivuoto muodostavat elegantin kokonaisuuden ja tuovat ripauksen ylellisyyttä keittiön sisustukseen.


InFino on kaikkien aikojen tyylikkäin ja toimivin roskasihtiventtiili. Sen yksityiskohdat ovat huolella viimeistellyt ottaen huomioon jokapäiväiset keittiöaskareet. InFino istuu aina täydellisesti keskelle pohjaventtiilin aukkoa ja pysyy tukevasti paikoillaan jopa allasta puhdistettaessa. Sihti kerää tehokkaasti vedessä olevat roskat helpottaen niin altaan kuin sihdin puhtaana pitämistä. Roskasihtiventtiili on yksinkertainen käyttää ja tulppa suljetaan tai avataan kääntämällä roskasihtiventtiilistä. InFino on myös helposti päivitettävissä käsikäyttöisestä mallista kaukosäätömalliksi.

InFino-vaihtosetti sisältää vakiotuotteissa olevat kromatut osat messingin värisenä. Mikäli sinulla on kaukosäädöllinen allas, muista tilata myös erilliset messingin värinen Lato-kaukosäätö ja messingin värinen Lato-pesuaineannostelija.

Messingin värinen setti sopii käytettäväksi vain InFino-pohjaventtiilillä varustettujen altaiden kanssa. Messingin värinen tarvikesetti on saatavilla sekä yksi- että kaksialtaisiin InFino-pohjaventtiilillä toimitettaviin altaisiin.

Yhdistä vaihtosetti Lino-Pin tai Round-Pin -hanojen kanssa luodaksesi sävysävyyn yhteensopivilla sävyillä kauniin ja ylellisen kokonaisuuden keittiöösi.

Asennus

Vaihtosetti sisältää kaikki altaan näkyvät osat, jotka vaihdetaan vakiona olevien rst- tai kromiosien tilalle. Vaihtaminen ei edellytä putkiston purkamista ja sen voi tehdä altaan päällyspuolelta. Vaihdettavia osia ovat altaan pohjalla olevat pohjaventtiilin kuppi ja siihen tuleva InFino-roskasihtiventtiili sekä altaan sivussa oleva ylivuodon kaulus ja siihen tuleva peitelevy. Vaihtosetti voidaan asentaa altaan asennuksen yhteydessä tai ne ovat tarvittaessa helppo päivittää myös jälkikäteen.

Toimitussisältö

- roskasihtiventtiili
- ylivuoto

Mittakuvat ja tekniset tiedot

Paino kg (ilman pakkausta) 0.2

Varaosat

Ladattavat tiedostot