LAPETEK APOLLO-V

38 cm, saarekemalli

ruostumaton teräs

Uusi LAPETEK APOLLO-V, rst Näytä suurempana

Saatavuus: Tilaustuote

Tulossa 21.10.2021

Tuotekoodi:57010

1 215,20 €(980,00 € alv 0%)

Uudistettu Apollo - Eleganttia ja ajatonta muotoilua

Laadukasta ja helppokäyttöistä tuuletinta on mukava käyttää, mutta silti tuulettimen pitää ennen kaikkea olla tyylikäs ja keittiöön sopiva. Uudistettu LAPETEK APOLLO on ilmeeltään ajattoman elegantti liesituuletin, jonka ulkonäköä sekä teknisiä ominaisuuksia on entisestään parannettu.

Käyttöominaisuudet

Tyylikkäät taustavalaistut Soft-touch painikkeet toimivat loogisesti ja niitä on miellyttävä käyttää. Uudistetut tehokkaat LED Stripe-valot valaisevat miellyttävän tasaisesti koko valaistavan pinnan. Lisäksi valaisimissa on vakiona kolmiportainen himmennystoiminto, joka antaa mahdollisuuden säätää valaistus aina tunnelmaan sopivaksi.


Mikäli valitset aktiivihiilikierrätyksen, on sinulla uutena vaihtoehtona myös ekologinen, pestävä ja pitkäikäinen Long-Life aktiivihiilisuodatin.
Käyttömukavuutta lisää pestävien rasvasuodattimen helppo kiinnitys alaosan kääntyvän kannen taakse. Lisäksi sekä tavalliset aktiivihiili- että Long-Life-suodattimet ovat erittäin helpot asentaa. Aktiivihiilisuodattimet kiinnitetään klipseillä suoraan rasvasuodattimeen eikä perinteisellä tavalla syvälle kuvun sisällä oleviin moottorin sivuihin.

Uuden Apollo -liesituulettimen imutehoa on lisätty. Uudelleen muotoiltu imualue, joka kiertää koko alaosan ja perimetrinen imutekniikka yhdessä tehokkaamman imutehon kanssa takaavat hyvän käryjen keräyksen.

Asentaminen

Helppo ja nopea asentaa erillisen asennuskehikon avulla.

Tuotteen perustiedot
Tuotekoodi:57010
IlmanvaihtojärjestelmäOma moottori
Kuvun väriRuostumaton teräs
SähköliitäntäPistorasia 10 A
Jatkovaijerin kanssa-
Sopii huonekorkeuteen232 - 282 cm
Jatkohormin kanssa-
Aktiivihiilen kanssa232 - 282 cm
Kuvun leveys39 cm
EnergialuokkaB

Tuotteeseen liittyvät artikkelit

Huolto-ohje Materiaali info Prevex Smartloc asennusohje Upotusaukkotiedot Vihanneskulho info