LUKA 6

Komposiitti

musta

Uusi LUKA 6 musta Näytä suurempana

Saatavuus: Varastossa

Tuotekoodi:2772

319,92 €(258,00 € alv 0%)

Design From Finland – suomessa suunniteltu tyylikäs ja ajaton malli

Luka-allas on asiakkaiden toiveiden mukaisesti Suomessa suunniteltu ja Euroopassa valmistettu pelkistetty ja ajaton allasmalli sekä keittiöön että kodinhoitohuoneeseen. Tunnustuksena suomalaisesta muotoilusta, vastuullisesta ja käyttäjälähtoisestä suunnittelusta altaalle on myönnetty Design From Finland-merkki. Altaan reunamuotoilun selkeät linjat ja muotoilun kautta saavutettu ajaton ilme sopivat pohjoismaiseen makuun. Tilava ja syvä allas on muotoiltu siten, että sen jokainen kulma on helppo puhdistaa.


Tilava allaskoko ja ideaalinen mitoitus antavat mahdollisuuden siirtää allasta sivusuunnassa niin että sen asentaminen allaskaappiin on erityisen vaivatonta. Asennusta on lisäksi helpotettu ylivuodon sijoittamisella hanan oikealle puolen.

Altaan selkeälinjainen hanalippa on helppo pitää puhtaana ja siihen voidaan esiporattujen reikien ansiosta kiinnittää esimerkiksi kätevä pesuainepumppu.

Altaassa on vakiona tyylikäs musta roskasihti ja ylivuodon suojalevy, jolloinn kokonaisuus on täysin musta. Haluttaessa kaksivärisyyttä altaan ilmettä voi helposti muuttaa tilaamalla altaaseen messinki, kupari tai rst:n värisen roskasihtisetin.

Lisävarusteet ja tarvikkeet

Luka-altaaseen on saatavilla laaja valikoima lisätarvikkeita, jotka tekevät altaasta vieläkin monipuolisemman:


LEIKKUULAUTA: Bambu on luontoystävällinen materiaali leikkuulaudaksi. Nopeasti kasvava ruokokasvi on käytännössä ehtymätön raaka-aine, joka soveltuu mainiosti leikkuulaudan materiaaliksi sen antibakteerisen ominaisuuden ansiosta. Bambu imee vähän kosteutta, on kestävä ja pitkäikäinen eikä tylsytä veitsen terää ruokaa valmistettaessa. Leikkuulauta on mitoitettu istumaan tukevasti altaaseen. Luonnonmateriaalista johtuen jokainen leikkuulauta on kuitenkin uniikki ja pieniä mittaeroja voi esiintyä verrattuna annettuihin mittoihin. Leikkuulaudan puhdistus tapahtuu kostealla keittiöliinalla pyyhkimällä tai pesemällä käsin miedolla pesuaineella. Älä liota leikkuulautaa vedessä ja kuivaa aina hyvin puhtaalla keittiöpyyhkeellä puhdistuksen jälkeen. Käsittele lauta mineraaliöljyllä aika ajoin.


VIHANNESKULHO: Käytännöllinen, altaaseen sopiva rst-vihanneskulho sopii täydellisesti käytettäväksi ruoan esivalmistelussa. Vesi valuu sekä kulhon pohjassa että kulmissa olevista aukoista suoraan altaaseen, minkä ansiosta esimerkiksi hedelmät ja kasvikset on kätevä huuhdella tai kuoria kulhossa. Kulho toimii myös mainiosti tiskaamisen apuvälineenä. Kumitassujen ansiosta LAPETEK Luka -altaisiin täydellisesti mitoitettu kulho pysyy tukevasti paikoillaan altaan reunalla. Käytä kulhoa yksinään tai aseta leikkuulauta sekä kulho vierekkäin altaaseen ja käytännöllinen työskentelypiste on valmis. Rst- vihanneskulho on hygieeninen ja kätevä altaan lisävaruste. Käytön jälkeen kulho kannattaa huuhdella ja tarvittaessa pestä miedolla astianpesuaineella. Kulho voidaan myös pestä astianpesukoneessa.


RULLAMATTO: Taitettava rullamatto on kätevä keittiöaltaan lisävaruste. Kokoon taittuva rullamatto keittiöaltaan päällä tarjoaa lukemattomia käyttömahdollisuuksia. Sen päälle voidaan laittaa astia, kattila tai kulho veden täyttämistä varten tai asettaa astioita kuivumaan joko altaan päälle tai kuivaustelineen sijaan työskentelytasolle. Rst-materiaalin ansiosta matto kestää hyvin kuumuutta ja sen päälle voidaan huoletta laskea kuumia patoja tai kattiloita. Maton reunoissa olevat kumisuojat pitävät maton hyvin paikoillaan myös silloin, kun se on muotoiltuna esim. kuivaustelineeksi.
Rullamattoa voidaan käyttää myös laskualustana työtasolla tai ruokapöydällä. Matto voidaan taitella rullaksi silloin kun sitä ei tarvita. Näin se on kätevä varastoida, vaikka altaan pohjalle tai kaappiin, ja vie samalla vähemmän säilytystilaa.

Allasmateriaali

Altaan materiaali on valmistettu kestävästä kvartsikomposiitista, josta on 80 % kvartsia. Materiaali on antibakteerinen ja turvallinen käyttää sekä kestää kulutusta ja kuumuutta.

Tuotteen perustiedot
Tuotekoodi:2772
Altaan kiinnitystapaPäältä asennettava
Allasmateriaalikivikomposiitti
Allaskaapin minimileveys60 cm
Pääaltaan syvyys200 mm
Pohjaventtiili3,5" roskasihti ei kaukosäätöä
Jätejärjestelmä suositus411774
Toimitussisältö- LUKA 6 komposiitti allas
- pohjaventtiilistö
- kotimainen Prevex Smartloc vesilukko