LAPETEK LEVEL-A

antrasiitti

APK-liitäntä

Uusi LAPETEK LEVEL-A, antrasiitti, apk-liitäntä Näytä suurempana

Saatavuus: Varastossa

Tuotekoodi:21409A

424,08 €(342,00 € alv 0%)

Moderni keittiöhana astianpesukoneliitännällä

LAPETEK LEVEL-A-hanasarjan moderni muotoilu näkyy kaikissa yksityiskohdissa ja hanat sulautuvat tyylikkäästi niin moderniin kuin perinteisempäänkin keittiöön. Harmonisen muotoilun lisäksi myös käytännöllisyys on huomioitu suunnittelun kaikissa vaiheissa. Pehmeäliikkeinen korkea käyttövipu on paitsi modernin näköinen myös erittäin helppokäyttöinen ja hanan korkea juoksuputki mahdollistaa isojenkin kattiloiden vaivattoman pesemisen hanan alla. Pitkät syöttöletkut helpottavat asennusta ja liikeradan rajoittimella saat estettyä veden osumista altaan ulkopuolelle.

Hanojen laaja värivalikoima on suunniteltu tarjoamaan sopiva sävy moneen eri tarpeeseen ja tyyliin. Moderni musta hana, kupari hana tai kulta hana antavat ripauksen luksusta keittiöön kuin keittiöön. Silgranit-altaiden värien mukaiset Silgranit-värit mahdollistavat sävy-sävyyn sisustamisen eikä perinteisiä rst-optik ja kromi hanojakaan ole unohdettu. Näyttävällä, mutta silti yksinkertaisella hanalla viimeistelet keittiön ilmeen ja luot tyylikkään yksityiskohdan.

Astianpesukoneliitäntä

LAPETEK LEVEL-A -keittiöhanoissa APK-liitäntä on sijoitettu tyylikkäästi hanan käyttövivun vastakkaiselle puolelle. Hanaan sopivan muotoilun ansiosta liitäntä on esteettisesti kaunis, mutta samalla myös helposti käytettävä. Nerokkaan muotoilun ansiosta tunnistat helposti onko hana auki vai kiinni.

Tyyppihyväksyntä

Kaikilla LAPETEK LEVEL-A -keittiöhanoilla on todistus suomalaisen tyyppihyväksynnän mukaisuudesta.

Tuotteen perustiedot
Tuotekoodi:21409A
Hanan väriSilgranit anthrazit (musta)
Juoksuputken liikerata60 - 270 astetta
TyyppihyväksyntäFI
ÄäniluokkaLuokka 1
APK-venttiiliKyllä