BLANCO SUPRA 500-U

Ruostumaton teräs 18/10

SUPRA 500-U Näytä suurempana

Saatavuus: Varastossa

Tuotekoodi:105230

357,12 €(288,00 € alv 0%)

Kattava valikoima yhdisteltäviä altaita

Blanco Supra -tuoteperhe sisältää laajan valikoiman korkealaatuisia ja huolella viimeisteltyä allasmalleja ruostumattomasta teräksestä. Sarja on muotoilultaan yhteneväinen, joten altaita voi yhdistellä keskenään monenlaisiksi kokonaisuuksiksi. Altaita voi myös tilata erikseen lisäaltaaksi. Supra on selkeälinjainen allas, jonka eleettömän tyylikäs muotoilu sopii monenlaisiin ympäristöihin. Todella tilava 500-allas on sarjan suurin. Mikäli haluat yhdistää kaksi allasta samaan viemäriin, muista tilata yhdysputki. Blanco Supra -altaiden pohjaventtiili on vakiona manuaalinen, mutta halutessasi voit tilata lisävarusteena saatavissa olevan kaukosäädön.

Tarvikkeet ja lisävarusteet

Lisävalutustaso on erityisen käytännöllinen silloin kun altaassa ei ole kiinteää valutustasoa. Erillinen valutustaso voidaan sijoittaa altaan oikealle tai vasemmalle puolelle. Vesi kerääntyy tason reunoihin ja valuu sieltä tasossa olevan nokan kautta altaaseen. Voidaan käyttää kaikkien Blanco-altaiden kanssa.

Asennustavat ja ruostumaton teräs 18/10 allasmateriaali

Alta kiinnitettävä allas kiinnitetään pöytätason alapuolelle, jolloin pöytätaso on kokonaan näkyvillä allasaukossa. Alta kiinnitettävä allas sopii kivi- ja komposiittitasoihin kanssa ja se kiinnitetään tasotehtaalla.
Ruostumaton teräs on tyylikäs, hygieeninen ja helppohoitoinen allasmateriaali. Korkealaatuisella ruostumattomalla teräksellä on luonnollinen vastustuskyky tavallisiin kuumiin happoihin ja tahroihin, kuten kahvi, tee, hedelmät ja vihannekset. Teräs on turvallinen elintarvikekäytössä. Teräksestä ei irtoa mitään, mikä voisi vaikuttaa keittiössä käytettäviin raaka-aineisiin tai makuihin. Lue lisää ruostumattomasta teräksestä kohdasta materiaalitietoa.

Tuotteen perustiedot
Tuotekoodi:105230
Altaan kiinnitystapaAlta kiinnitettävä
Allaskaapin minimileveys60 cm
Pääaltaan syvyys175 mm
Pohjaventtiili3,5" roskasihti ei kaukosäätöä
MateriaaliRuostumaton teräs
Toimitussisältö- BLANCO rst-allas
- pohjaventtiilistö
- kotimainen Prevex Smartloc vesilukko