LAPETEK LUNA-X 500-IFN/U

PVD

messinki

LUNA-X 500-IFN/U, kupari Näytä suurempana

Saatavuus: Varastossa

Tuotekoodi:1452IFNU

830,80 €(670,00 € alv 0%)

Kuparin loistoa ja käytännöllisyyttä

Suosittu Lapetek Luna-X-allasperhe täydentyi näyttävällä kuparinsävyisellä mallilla! Altaan hehkuva kuparin sävyinen pinta tekee siitä katseen vangitsevan sisustuselementin, joka kestää aikaa ja sopii useaan keittiötyyliin. Altaan patinoitumaton pinta pysyy kauniina ja siistin näköisenä vuodesta toiseen.

Altaat on valmistettu tavallista huomattavasti vahvemmasta materiaalista, mikä tekee niistä kaikilta osin normaalia tukevampia. Minimalistinen muotoilu yhdessä pyöristettyjen kulmien kanssa tekevät Luna-X 500-IFN/U -altaasta helposti puhtaana pidettävän. Kaiken kaikkiaan allas on jykevän ja laadukkaan oloinen, minkä tunnistaa sitä käyttäessään ja sen kulmien pienellä pyöristyksellä (R12 mm) ja altaan isolla syvyydellä (190 mm) luodaan sekä moderni ilme että tilava ja käytännöllinen allas.
Luna-X 500-IFN/U sopii 60 cm allaskaappiin ja on muotoilunsa ansiosta uskomattoman tilava allas. Voit hyödyntää allasta yhtälailla isojen kattiloiden ja uunipeltien pesuun kuin ruoan esivalmisteluun. Käytännölliset lisätarvikkeet sopivat altaan päälle ja altaan leveyden ansiosta tilaa jää vielä reilusti esimerkiksi veden laskemiseen altaan pohjalla olevaan kattilaan.
Luna-X 500-IFN/U mallit voidaan asentaa päältäpäin, jolloin allasta kiertää ainoastaan kapea reunus tai altapäin, jolloin allas ei tule tason päälle ollenkaan vaan jää kokonaan tason alapuolelle. Ohjeet altaan kiinnittämiseen löytyvät Asennus- ja käyttöohjeista.

Luna-X -tarvikkeet ja -lisävarusteet

Luna-X -altaaseen on saatavissa laadukas leikkuulauta, joka on mitoitettu istumaan tukevasti LAPETEK Luna -altaisiin. Bambu on luontoystävällinen materiaali, joka soveltuu mainiosti leikkuulaudan materiaaliksi sen antibakteerisen ominaisuuden ansiosta. Bambu imee vähän kosteutta ja on kestävä ja pitkäikäinen eikä tylsytä veitsen terää ruokaa valmistettaessa.

Käytännöllinen syvä kulho sopii täydellisesti käytettäväksi ruoan esivalmistelussa. Vesi valuu sekä kulhon pohjassa että kulmissa olevista aukoista suoraan altaaseen, minkä ansiosta esimerkiksi hedelmät ja kasvikset on kätevä huuhdella tai kuoria kulhossa. Kulho toimii myös mainiosti tiskaamisen apuvälineenä. Kumitassujen ansiosta LAPETEK Luna-X -altaisiin täydellisesti mitoitettu kulho pysyy tukevasti paikoillaan altaan reunalla.
Taitettava rullamatto on kätevä keittiöaltaan lisävaruste. Kokoon taittuva matto keittiöaltaan päällä tarjoaa lukemattomia käyttömahdollisuuksia. Sen päälle voidaan laittaa astia, kattila tai kulho veden täyttämistä varten tai asettaa astioita kuivumaan joko altaan päälle tai kuivaustelineen sijaan työskentelytasolle.

Ruostumaton teräs PVD pintakäsittelyllä

Tyylikäs ja moderni allas, pintakäsittelynä PVD messinki, joka antaa tuotteelle kestävän ja patinoitumattoman pinnan.

Tuotteen perustiedot
Tuotekoodi:1452IFNU
Altaan värikupari
Altaan kiinnitystapaAlta kiinnitettävä
Altaan kiinnitystapaPäältä asennettava
Allaskaapin minimileveys60 cm
Pääaltaan syvyys190 mm
Pohjaventtiili3,5" roskasihti ei kaukosäätöä
MateriaaliRuostumaton teräs
Toimitussisältö- LAPETEK LUNA-X -allas
- kiinnikkeet päältäasennukseen
- kiinnikkeet altakiinnitykseen
- pohjaventtiilistö
- kotimainen Prevex Smartloc vesilukko

Tuotteeseen liittyvät artikkelit