Naya 5 + Lino-A, kallionharmaa
search
  • Naya 5 + Lino-A, kallionharmaa
  • Naya 5 + Lino-A, kallionharmaa
  • Naya 5 + Lino-A, kallionharmaa
  • Naya 5 + Lino-A, kallionharmaa
  • Naya 5 + Lino-A, kallionharmaa

BLANCO NAYA 5 +

LAPETEK LINO-A kallionharmaa Tilattavissa

13911K1
868,00 € (700,00 € ALV 0%)
Sisältää alv:n

TURVALLINEN. TYYLIKÄS. TOIMIVA.

Nyt voit ostaa Naya-altaan ja siihen sopivan Lapetek-hanan myös helppona settinä! Näissä toiminnallisissa UNIT-seteissä olemme miettineet kaiken yksityiskohtia myöten valmiiksi varmistamaan toimivan, turvallisen ja tyylikkään kokonaisuuden. Näin voit olla varma, että valitsemasi tuotteet toimivat yhdessä...

Tuote-esittely

TURVALLINEN. TYYLIKÄS. TOIMIVA.

Nyt voit ostaa Naya-altaan ja siihen sopivan Lapetek-hanan myös helppona settinä! Näissä toiminnallisissa UNIT-seteissä olemme miettineet kaiken yksityiskohtia myöten valmiiksi varmistamaan toimivan, turvallisen ja tyylikkään kokonaisuuden. Näin voit olla varma, että valitsemasi tuotteet toimivat yhdessä parhaalla mahdollisella tavalla tehden keittiösi allaspisteestä toimivan paikan, jossa on mukava kokkailla ja hoitaa arjen siivousaskareita. Valitsemalla UNIT-setin voit olla varma keittiön vesipisteen tuotteiden yhteensopivuudesta, turvallisuudesta ja käyttömukavuudesta ja pakettien hinnat ovat myös edullisempia, kuin tuotteiden hinnat erikseen ostettuina!

Tämä setti sisältää suurikokoisen, päältä-asennettavan Naya-altaan sekä Lapetek hanan, jotka yhdessä muodostavat monikäyttöisen ja tilankäytöltään optimaalisen kokonaisuuden. Setin hanassa on tyylikäs astianpesukoneliitäntä sekä suomalainen tyyppihyväksyntä. UNIT-setteihin on saatavilla myös laaja valikoima lisävarusteita, kuten leikkuulautoja, vihanneskoreja ja muita keittiössä toimimista helpottavia lisäosia.

Miksi kannattaa valita setti

Settien sisältämien hanojen ja altaiden sävyt ja pintojen materiaalit on valittu tarkoin sopimaan toisiinsa, jolloin lopputuloksena on laadukas ja viimeistellyn näköinen kokonaisuus ja sinä säästyt sävyjen aikaa vievältä mallailemiselta. Tällä setillä allaskaappiin saa mahtumaan myös näppärän Select-jätejärjestelmän!

- valmis setti takaa myös toiminnallisesti täydellisen yhteensopivuuden. Hanasta tuleva vesi osuu juuri sopivaan kohtaan allasta vähentäen ikäviä roiskeita
- suurikokoinen Naya-allas mahdollistaa suurienkin astioiden pesemisen ja tähän korkean juoksuputken omaava Lapetek Lino-A-hana tuo vielä lisää mahdollisuuksia ja tilaa.
- asennus on seteissä sujuvampaa, koska yhteensopivuus myös allaskaapin sisällä on hiottu mahdollisimman helpoksi. Tuotteiden asennukseen tarvittavien osien yhteensopivuus on varmistettu, mikä nopeuttaa asennusta ja estää ikävien yllätysten ilmenemistä asennusvaiheessa.

Tarvikkeet ja lisävarusteet

Leikkuulauta on altaan kokoon sovitettu ja valmistettu puusta. Perinteisessä puisessa leikkuulaudassa on miellyttävä käyttötuntuma sekä luonnollisen tyylikäs ulkonäkö. Lautaa voi käyttää niin altaan päällä kuin työtasollakin. Altaan päällä käytettynä laudalla pilkotut tuotteet tai syntyneet jätteet on helppo siirtää altaaseen tai astiaan. Monikäyttöinen vihanneskulho sopii hyvin käytettäväksi ruoan esivalmistelussa. Aseta leikkuulauta sekä kulho vierekkäin altaaseen ja työskentelypiste on valmis. Esimerkiksi hedelmät ja kasvikset on kätevä huuhdella tai kuoria kulhossa. RST vihanneskulho on hygieeninen ja se voidaan pestä astianpesukoneessa.

Monitoiminen RST-ritilä on uusin lisätarvikkeista ja sillä voi muodostaa altaan puoliväliin tukevan ja käytännöllisen välitason. Taso on erinomainen lisä astioiden, kattiloiden, kauhojen tai vaikka tiskirätin kuivaamiseen. Tasoa voi käyttää yhtälailla pakasteiden sulattamiseen kuin alustana astialle, johon siirretään leikkuulaudalla pilkotut ainekset.

Toimitussisältö

- BLANCO Silgranit allas
- pohjaventtiilistö
- kotimainen Prevex Smartloc vesilukko
- LAPETEK LINO-A kallionharmaa hana apk-liitännällä

Mittakuvat ja tekniset tiedot

Paino kg (ilman pakkausta) 15.1
Altaan kiinnitystapa Päältä upotettava
Altaan väri Silgranit® kallionharmaa
Allaskaapin minimileveys 50 cm
Pääaltaan syvyys 200 mm
Pohjaventtiili 3,5" roskasihti ei kaukosäätöä
Takuu kk 24

Toiminnallinen allaspiste - Luo täydellinen allaspistekokonaisuus

Tuotteeseen liittyvät videot