LAPETEK LUNA-X 500-IFA +

LAPETEK ROUND-A + L.LAUTA

rst + kromi

Luna-X 500-IFA + Round Näytä suurempana

Saatavuus: Varastossa

Tuotekoodi:1442K2

895,28 €(722,00 € alv 0%)

Allas+hana paketin mukana laadukas leikkuulauta

Allas + hana paketin avulla saat samalla rahalla enemmän toiminnallisuutta keittiöösi. LAPETEK LUNA-X 500-IFA altaan kulmien pienellä pyöristyksellä (R15 mm) ja syvällä altaalla (190 mm) luodaan sekä moderni ilme että tilava ja käytännöllinen allas. Hanalippa on siistin tasainen ilman ylimääräisiä reunuksia allas- ja taso-osan välissä, joka yhdessä pyöristettyjen kulmien kanssa tekee LUNA-altaista helposti puhtaana pidettäviä. Hanalippa on myös kaksoisvahvistettu, jolloin korkeakin hana istuu siinä tukevasti.

Allas on saatavissa erillisenä tuotteena tai pakettina, jolloin voit valita altaan pariksi jonkun kolmesta Lapetek-hanasta.

Pakettiin kuuluu laadukas hana

Leikkuulauta sisältyy yhdistelmään

Pakettiin kuuluu bambusta valmistettu leikkuulauta. Bambu on luontoystävällinen materiaali leikkuulaudaksi. Nopeasti kasvava ruokokasvi on käytännössä ehtymätön raaka-aine, joka soveltuu mainiosti leikkuulaudan materiaaliksi sen antibakteerisen ominaisuuden ansiosta. Bambu imee vähän kosteutta, on kestävä ja pitkäikäinen eikä tylsytä veitsen terää ruokaa valmistettaessa.

Leikkuulauta on mitoitettu istumaan tukevasti altaaseen. Luonnonmateriaalista johtuen jokainen leikkuulauta on kuitenkin uniikki ja pieniä mittaeroja voi esiintyä verrattuna annettuihin mittoihin.
Katso lisätietoja pakettiin sisältyvistä tuotteista ”Vakiovarusteet” välilehden alta.

Tuotteen perustiedot
Tuotekoodi:1442K2
Altaan kiinnitystapaPäältä asennettava
Allaskaapin minimileveys60 cm
Pääaltaan syvyys190 mm
Pohjaventtiili3,5" roskasihti ei kaukosäätöä
Toimitussisältö- LAPETEK rst-allas
- pohjaventtiilistö
- kotimainen Prevex Smartloc vesilukko
- LAPETEK Round-A hana apk-liitänällä, kromi
- leikkuulauta

Tuotteeseen liittyvät artikkelit