BLANCO DALAGO 45 +

LAPETEK ROUND-A

mattamusta

Dalago 45 + Round-A, mattamus. Näytä suurempana

Saatavuus: Varastossa

Tuotekoodi:103771K1

835,76 €(674,00 € alv 0%)

TURVALLINEN. TYYLIKÄS. TOIMIVA.

Dalago 45 on monen makuun sopiva moderni allas selkeillä linjoilla. Se antaa parhaan mahdollisen mukavuuden pienissä tiloissa oli sitten kyseessä pienempi keittiö tai kodinhoitohuone. Altaan takana on esiporattujen reikien ansiosta reilusti tilaa erilaisille tarvikkeille kuten astianpesuhana tai vaikka pesuainepumppu. Käytännöllisillä lisätarvikkeiden, kuten monitoimikori ja leikkuulauta, avulla teet altaan ääressä työskentelystä vieläkin miellyttävämpää.


Blanco Dalago 45 on saatavissa useissa eri väreissä sekä päältäasennettavana- että huullettavana mallina.

Miksi kannattaa valita setti

Settien sisältämien hanojen ja altaiden sävyt ja pintojen materiaalit on valittu tarkoin sopimaan toisiinsa, jolloin lopputuloksena on laadukas ja viimeistellyn näköinen kokonaisuus ja sinä säästyt sävyjen aikaa vievältä mallailemiselta. Tällä setillä allaskaappiin saa mahtumaan myös näppärän Select-jätejärjestelmän!

- valmis setti takaa myös toiminnallisesti täydellisen yhteensopivuuden. Hanasta tuleva vesi osuu juuri sopivaan kohtaan allasta vähentäen ikäviä roiskeita
- suurikokoinen Dalago-allas mahdollistaa isojenkin astioiden pesemisen ja tähän esimerkiksi korkean juoksuputken omaava Lapetek Round-A-hana tuo vielä lisää mahdollisuuksia ja tilaa.
- asennus on seteissä sujuvampaa, koska yhteensopivuus myös allaskaapin sisällä on hiottu mahdollisimman helpoksi. Tuotteiden asennukseen tarvittavien osien yhteensopivuus on varmistettu, mikä nopeuttaa asennusta ja estää ikävien yllätysten ilmenemistä asennusvaiheessa.

Tarvikkeet ja lisävarusteet

Blanco Dalago altaaseen on saatavilla kattava valikoima lisätarvikkeita, joiden avulla teet altaasta entistäkin toimivamman kokonaisuuden.

- pyökkinen leikkuulauta on kätevä lisä altaan päällä tai työtasolla kuoriessa ja pilkkoessa hedelmiä, vihanneksia tai leipää
- kulmakori toimii erinomaisesti hedelmiä huuhdottaessa tai kauhojen ja vispilöiden kuivauspaikkana. Kulmakorissa on myös kätevä säilyttää tiskiharjaa tai rättiä.
- erillinen valutustaso toimii kätevästi työtason päälle siten, että valutustason reuna jätetään altaan sisäpuolella. Näin valutustason reunassa olevasta aukosta vesi valuu suoraan altaaseen.
- vihanneskori on mainio apu huuhdeltaessa esimerkiksi salaattia. Vesi valuu hyvin metallilankakorin läpi, mikä helpottaa vihannesten kunnollista huuhtelua. Lisäksi vihanneskorissa on erillinen irrotettava lautasteline.

Tuotteen perustiedot
Tuotekoodi:103771K1
Altaan väriSilgranit® mattamusta
Altaan kiinnitystapaPäältä asennettava
Allaskaapin minimileveys45 cm
Pääaltaan syvyys190 mm
Pohjaventtiili3,5" roskasihti kaukosäädöllä
Jätejärjestelmä suositus401752
Toimitussisältö- BLANCO DALAGO 45 Silgranit allas
- pohjaventtiilistö
- kotimainen Prevex Smartloc vesilukko
- LAPETEK ROUND-A mattamusta hana apk-liitännällä