BLANCO SUBLINE 500-U +

LAPETEK LINO-A

volcano-harmaa

Subline 500-U+Lino-A, volcano-harmaa Näytä suurempana

Saatavuus: Tilaustuote

Tuotekoodi:22309K7

859,32 €(693,00 € alv 0%)

Miksi kannattaa valita setti

Nyt voit ostaa Subline-altaan ja siihen sopivan Lapetek-hanan myös helppona settinä! Näissä toiminnallisissa UNIT-seteissä olemme miettineet kaiken yksityiskohtia myöten valmiiksi varmistamaan toimivan, turvallisen ja tyylikkään kokonaisuuden. Näin voit olla varma, että valitsemasi tuotteet toimivat yhdessä parhaalla mahdollisella tavalla tehden keittiösi allaspisteestä toimivan paikan, jossa on mukava kokkailla ja hoitaa arjen siivousaskareita. Valitsemalla UNIT-setin voit olla varma keittiön vesipisteen tuotteiden yhteensopivuudesta, turvallisuudesta ja käyttömukavuudesta. Pakettien hinnat ovat myös edullisempia, kuin tuotteiden hinnat erikseen ostettuina!

Setti sisältää suurikokoisen, alta kiinnitettävän Subline-altaan sekä valitun Lapetek hanan, jotka yhdessä muodostavat monikäyttöisen ja tilankäytöltään optimaalisen kokonaisuuden. Setin hanassa on tyylikäs astianpesukoneliitäntä sekä suomalainen tyyppihyväksyntä. Mattamustiin allas setteihin kuuluu pisteenä i:n päälle mattamusta InFino-roskasihti, joka tekee altaasta täydellisen mustan ilman kromi tai rst-osia. UNIT-setteihin on saatavilla myös laaja valikoima lisävarusteita, kuten leikkuulautoja, vihanneskoreja ja muita keittiössä toimimista helpottavia lisäosia.

Settien sisältämien hanojen ja altaiden sävyt ja pintojen materiaalit on valittu tarkoin sopimaan toisiinsa, jolloin lopputuloksena on laadukas ja viimeistellyn näköinen kokonaisuus ja sinä säästyt sävyjen aikaa vievältä mallailemiselta. Tällä setillä allaskaappiin saa mahtumaan myös näppärän Select-jätejärjestelmän!

- valmis setti takaa myös toiminnallisesti täydellisen yhteensopivuuden. Hanasta tuleva vesi osuu juuri sopivaan kohtaan allasta vähentäen ikäviä roiskeita
- suurikokoinen Subline-allas mahdollistaa isojenkin astioiden pesemisen ja tähän esimerkiksi korkean juoksuputken omaava Lapetek Lino-A-hana tuo vielä lisää mahdollisuuksia ja tilaa.
- asennus on seteissä sujuvampaa, koska yhteensopivuus myös allaskaapin sisällä on hiottu mahdollisimman helpoksi. Tuotteiden asennukseen tarvittavien osien yhteensopivuus on varmistettu, mikä nopeuttaa asennusta ja estää ikävien yllätysten ilmenemistä asennusvaiheessa.

Subline tarvikkeet ja lisävarusteet

SUBLINE-altaisiin on saatavilla monipuolinen valikoima työskentelyä helpottavia lisätarvikkeita kuten leikkuulauta, vihanneskulho, valutusritilä ja monitoimikori. Uutuutena välitaso/ritilä, joka voidaan asettaa puoleen väliin allasta tai pöytätasolle pannujen ja kattiloiden alustaksi. Tämä näppärä lisätaso luo altaaseen yhden toimintatason lisää mahdollistaen altaan käytön kolmessa eri tasossa.

HUOM! Mikäli haluat altaalle pohjaventtiilin kaukosäädön, muista tilata erikseen sekä kaukosäätö että tasovalmistajalta hanareikä kaukosäätöä varten. Kaukosäätö asennetaan pöytätasoon ja sen avulla voit sulkea ja avata pohjatulpan laittamatta kättä altaan sisään. Kaukosäätöjä on useita erilaisia ja löydät kaikki vaihtoehdot ”Lisätarvikkeet” välilehden alta.

Tuotteen perustiedot
Tuotekoodi:22309K7
Altaan väriSilgranit® volcano-harmaa
Altaan kiinnitystapaAlta kiinnitettävä
Allaskaapin minimileveys40 cm
Pääaltaan syvyys190 mm
Jätejärjestelmä suositus401758
Toimitussisältö- BLANCO Silgranit allas
- pohjaventtiilistö
- kotimainen Prevex Smartloc vesilukko
- LAPETEK LINO-A anthrazit hana apk-liitännällä