Kupari ja messinkihanat

Kupari- ja messinkihanat

Kuparin tai kullan/messingin hohtoinen keittiöhana tuo ripauksen ylellisyyttä keittiön sisustukseen. LAPETEK Lino-A ja Lino-SA -hanamallistojen kuparinen ja kultainen hana ovat kauniisti muotoiltuja ja sulautuvat tyylikkäästi osaksi niin modernia kuin perinteisempää keittiötä tai kodinhoitohuonetta.

Kuten muillakin Lapetek-hanoilla, myös kultaisella ja kuparisella hanalla on suomalainen tyyppihyväksyntä. Kaikissa LAPETEK-hanoissa astianpesukoneventtiili on tyylikkäästi integroitu hanan runkoon.

LAPETEK Lino-A ja -SA -hanamalliston kuparinen ja kultainen hana sopivat kauniisti yhteen uusien LAPETEK Luna-X -allasmallien väreihin. Kultainen hana luo ylellisen kokonaisuuden messinkialtaan kanssa ja kuparinen hana taas kuparisen altaan kanssa. Hanojen sävyt eivät ole täysin yksi yhteen altaiden sävyn kanssa, mutta ne on suunniteltu niin, että sävyt sointuvat erinomaisesti yhteen. LAPETEK-hana ja -allas yhdessä muodostavat kauniin ja tyylikkään kokonaisuuden.

Kuparihanan patinoitumaton sävy tuo eleganttia ilmettä keittiön välitilaan. Hienostunut väri on helppo yhdistää niin mustaan tai vaaleaan kuin ruskean eri sävyihin. Kuparinen Lino-A tai Lino-SA keittiö- ja kodinhoitohuonehana sopii erityisen hyvin kuparisen tai mattamustan altaan pariksi.

Lino-A-ja Lino-SA hanan upea kultainen väri on ehdottomasti trendien kärjessä. Mattapintaisesta kullasta voidaan puhua myös messinkinä ja kultaa voidaankin käyttää yhdessä messinkisten esineiden tai tiskialtaiden parina. Loistelias kulta/messinki on kaunis valinta, kun halutaan allaspisteeltä tyylikkäästi erottuva hana. Hanan väri on sävytetty siten, että se on näyttävä elementti keittiössä, mutta sopii tyylikkäästi yhteen messinkialtaan kanssa.

LAPETEK LinoPin-A -hanat yhdistävät tyylikkäästi mattamustaa ja kuparia tai kultaa. Kuparin tai kullan hohtoa keittiöön tai kodinhoitohuoneeseen tuovat hanan käyttövivut, joiden värit on sävytetty sopimaan täydellisesti yhteen vastaavan väristen LAPETEK LUNA-X-altaiden ja Limente-valaisinten kanssa. LinoPin-A musta/messinki sopii yhteen messinkisen InFino-vaihtosetin kanssa ja muodostaa kauniin ja ylellisen kokonaisuuden.

Yhdistämällä Lapetek-hanan ja Luna-X-altaan saat laadukkaan, kestävän ja kauniin yhdistelmän keittiösi keskipisteeksi.

Kupari ja messinkihanat Ei tuotteita tuoteryhmässä.