Teräsaltaat

Ruostumaton teräs

Ruostumaton teräs on klassisen ajaton tyyli, joka on yhdistettävissä jokaiseen keittiöön. Ruostumattomalla teräksellä on luonnollinen vastustuskyky tavallisiin kuumiin happoihin ja tahroihin, kuten kahvi, tee, hedelmät ja vihannekset. Tuotteet pysyvät kunnossa vuosikymmeniä, kun niitä muistetaan hoitaa aina tasaisin väliajoin. Laaja valikoima erityyppisiä altaita mahdollistaa oikean ja sopivan tuotteen valinnan kaikkiin keittiöihin.

Teräsallas on tyylikäs ja aina trendikäs materiaali, joka on helppo yhdistää erilaisiin tasomateriaaleihin. Oli keittiötasosi sitten puu-, laminaatti-, kivi-, marmori- tai keramiikkataso, teräsallas sopii jokaiseen materiaaliin aina yhtä täydellisesti.

Altaitamme voidaan käyttää myös Joutsenmerkittyihin rakennuskohteisiin, koska kaikki altaat löytyvät Joutsenmerkki-tietokannasta. Joutsenmerkityissä rakennuskohteissa käytetään Joutsenmerkittyjä tuotteita tai sen tietokantaan liitettyjä tuotteita. Tietokantaan merkityt tuotteet eivät mm. saa sisältää nanopartikkeleita.

Teräksisiä keittiöaltaita on saatavilla erilaisilla asennusvaihtoehdoilla: tason päälle asennettava (IF-reuna), tasoon huullettava (F-reuna) sekä altapäin asennettava (U-reuna). Lisäksi valikoimasta löytyy moduulialtaita, joiden reunus on korkeampi kuin normaalisti ja ne asennetaan aina tason päälle.

Allasta valitessa kannattaa huomioida allaspiste kokonaisuudessaan. Siihen kuuluvat altaan lisäksi hana ja lisävarusteet kuten leikkuulauta, vihanneskulho, monitoimiritilä tai pesuaineannostelija. Lisätarvikkeilla viimeistelet allas kokonaisuuden ja teet allaspisteestä monitoimikeskuksen. Lapetekin altaisiin on saatavilla kattava joukko erilaisia lisävarusteita. Altaaseen sopivat lisävarusteet löydät tuotesivun alareunasta kohdasta ”lisävarusteet”.

Teräsaltaat 136 tuotetta

/sivu
Näytetään 61 - 120 / 136 tuotteesta
Näytetään 61 - 120 / 136 tuotteesta