LAPETEK FLEX 60

60 cm, kalustemalli

musta

Uusi LAPETEK FLEX 60, musta Näytä suurempana

Saatavuus: Tilaustuote

Tulossa 15.05.2024

Tuotekoodi:57016

698,12 €(563,00 € alv 0%)

Tyylikäs kalusteisiin upotettava tuuletin

Uusi ja tyylikäs kaapistoon asennettava LAPETEK FLEX -liesituuletin on trendikkään huomaamaton ja helppokäyttöinen. Kaapistoon integroitava tuuletin vie vähän tilaa ja sopii useaan eri sisustustyyliin. Upotettavan tuulettimen avulla saat myös säilytettyä kaapistorivin kokonaisena keittiössäsi.


Tuuletinta on helppo käyttää viistosti eteen kääntyvästä ohjauslipasta ja se voidaan tarvittaessa kääntää pois näkyviltä ruoan laiton jälkeen. Näin Soft Touch -painikkeiden käyttö onnistuu helposti kumartumatta kaapin alle. Tuulettimen mukana tulee myös kaukosäädin lisäten käyttömukavuutta. Himmennettävät LED-valaisimet antavat tehokkaan valon työskentelyyn ja ruoanlaiton jälkeen ne voidaan himmentää ruokailuhetkeen sopivaksi.

Kaapistoon integroitavan liesituulettimen uudistettu tekniikka takaa entistä tehokkaamman käryjen keräyksen. Ruoanlaitosta syntyvien käryjen poistumista auttaa osaltaan tuulettimen imualueen ulottuminen etureunaan saakka.

Käyttöominaisuudet

Tyylikkäästi etupaneeliin integroitu Soft Touch -näppäimistö on huomaamaton ja siinä on miellyttävä käyttötuntuma. Säädettävä ajastintoiminto takaa viimeistenkin käryjen poistumisen huonetilasta, kun ruoanlaitto on lopetettu.


Tehokkaat LED-valot valaisevat miellyttävän tasaisesti koko valaistavan pinnan. Lisäksi valaisimissa on vakiona kolmiportainen himmennystoiminto ja värilämpötilan säätö, jotka antavat mahdollisuuden säätää valaistus aina tunnelmaan ja muuhun liesikuvun ympärillä olevaan valaistukseen sopivaksi.

Aktiivihiilisuodattimeksi voit valita kertakäyttöisen vaihdettavan suodattimen tai uudelleen aktivoitavan Long life suodattimen. Molemmissa tapauksissa suodatin on erittäin helppo asentaa, koska se kiinnitetään suoraan rasvasuodattimeen eikä perinteisellä tavalla kuvun sisällä olevan moottorin sivuihin.

Asentaminen

Liesituulettimen asentaminen on helppo ja nopea suorittaa selkeiden kuvallisten ohjeiden avulla. LAPETEK FLEX voidaan asentaa joko hormiin puhaltavana tai huonetilaan palauttavana aktiivihiiliversiona (aktiivihiilisuodatin on tilattava erikseen).


LAPETEK FLEX upotetaan pohjattomaan yläkaappiin, jolloin lopputulos on mahdollisimman tyylikäs ja tuuletin istuu huomaamattomasti yläkaapistoon.

Tuotteen perustiedot
Tuotekoodi:57016
IlmanvaihtojärjestelmäOma moottori
Kuvun väriMusta
SähköliitäntäPistorasia 10 A
Kuvun leveys60 cm kaappiin
Toimitussisältö- liesituuletin