Jätemekanismit

Jätemekanismit

BLANCOSELECT jätemekanismi on kestävä ja käytännöllinen apu jätteiden lajitteluun ja toimivaan keittiöön. On sitten kyse isommasta tai pienemmästä keittiöstä, Blancon jätteiden lajittelumekanismeista löydät sopivan kokonaisuuden omaan keittiöösi. Kaikissa jätemekanismeissa on kiinnitetty erityistä huomiota niiden asennettavuuden helppouteen ja nopeuteen sekä rakenteen lujuuteen. Kompakti rakenne ja toiminnalliset yksityiskohdat lisäävät käyttömukavuutta ja helpottavat jokapäiväisiä arkiaskareita. Monikäyttöiset tarvikkeet ja ulosvedettä ylävaunu antavat uusia vaihtoehtoja allaskaapin hyödyntämiseen sekä lajitteluun.

BLANCOSELECT malleissa yhdistyvät tyylikkyys ja käyttömukavuus. Korkealaatuisissa sangoissa on likaa hylkivä pinta ja tukevat kantokahvat. Suunnittelussa on huomioita käytännöllisyyden lisäksi helppo puhdistettavuus. 60 cm leveisiin malleihin on saatavissa erillinen yläkori, jossa on kaksi pienempää ja yksi isompi astia erilaisten tarvikkeiden säilytykseen. 6l. ja 8l. sankoihin on saatavissa erillinen Bio-kansi, jonka aktiivihiilisuodatin vähentää biojätteista mahdollisesti syntyviä hajuhaittoja.

BLANCOBOTTOM PRO jätemekanismi on kaapin pohjaan asennettava lajitteluvaunu, jossa on erityisen hyvä hinta-laatusuhde sekä optimaalinen tilankäyttö.

BLANCO SINGOLO kiinnitetään alakaapin oveen ja sopii pienempäänkin allaskaappiin. Jätesanko aukeaa kätevästi oven mukana ja irrotettavan kannen päällä on pieni säilytystaso kevyille keittiövälineille.

Kaikki jätteiden lajittelujärjestelmät on suunniteltu sopimaan täydellisesti allaskaappiin yhdessä keittiöaltaan, hanan ja pohjaventtiilien kanssa.

Jätemekanismit Ei tuotteita tuoteryhmässä.

Alatuoteryhmät

 • Vaunumalliset

  Modernin tyylikäs jätevaunusarja

  Blanco Select jätevaunut sisältävät sangot, liukumekanismit ja kehikon. Blanco Select on erittäin monipuolinen roskavaunusarja, josta löytyy ratkaisu jokaiseen allaskaappiin. Biokierrätykseen voit valita pienemmät sangot ja isommille roskille suuret roska-astiat. Tarvitset ainoastaan sopivan levyisen allaskaapin ja oven, jonka keskelle vedin asennetaan.

  Select sarja on saatavilla sekä yksikerroksisena mallina, jolloin kehikon päälle tulee metallinen taso. Kaksikerroksisissa Select Orga-malleissa on metallitason tilalle pienempi ylälaatikosto. Siinä voi kätevästi säilyttää erilaista pientavaraa kuten tiskirättejä, -harjoja tai tiskiainetta.

  Vahvat muovisangot asettuvat tukevasti kehikkoon ja ne on helppo nostaa pois ergonomisten kahvojen avulla. Sankoja voit valita omiin tarpeisiisi sopiviksi. Sankoja on helppo siirrellä ja pestä. Kahvan avulla saat roskapussin pysymään tukevasti paikoillaan. Voit myös tarvittaessa hankkia lisätarvikkeina saatavat Blanco Clip jätepussipidikkeet tai Movex jalkavetimen. Jalkavedin asennetaan oven alareunaan ja ovi saadaan auki ilman käsiä. Helpottaa ahkeran kokkailijan tai leipurin keittiötoimia.

 • Pohjaan kiinnitettävät

  Edulliset pohjaan kiinnitettävät jätemekanismit

  Blanco Botton Pro on saatavissa 45 cm ja 60 cm allaskaappiin sopivana. Mekanismi kiinnitetään allaskaapin pohjaan ja vaunu vedetään ulos kaapin sisältä.

  Helppokäyttöinen jätemekanismi on yksinkertainen asentaa suoraan kaapin pohjaan. Kehikon päällä on tukeva kansi, jonka päällä voidaan säilyttää esim. tiskiainepulloa, harjoja ja roskapusseja. Tilavat sangot 13 litran sangot on helppo irrottaa ja pestä tarvittaessa. Sankoja on 2 kpl 45 cm leveässä mallissa ja 3 kpl 60 cm leveässä mallissa.

 • Oveen kiinnitettävät

  Yksinkertainen ja käytännöllinen jätesanko

  Blanco Singolo kiinnitetään oveen ja kaapin runkoon. Jätesangon kansi aukeaa kun ovi avataan mahdollistaen sangon esteettömän käyttämisen. Singolo on helppo ja näppärä jätemekanismi erityisesti pienempiin keittiöihin.

  Tilava 14 litran jätesanko on kovaa muovia, joka voidaan tarvittaessa pestä. Kannen päällä voidaan säilyttää kevyitä esineitä kuten tiskiharjoja ja –sieniä. Mekanismi on saatavilla 45 cm, 50 cm ja 60 cm leveisiin kaappeihin.

 • Tarvikkeet

  Käytännölliset lisätarvikkeet

  Jätemekanismeihin liitettävät lisätarvikkeet tekevät jätemekanismin käytöstä monipuolista. Hiilisuodatin imee epämiellyttävät hajut ja jätesangon kansi pitää viimeisetkin hajut kurissa. Jätepussiteline clipit pitävät pienemmänkin roskapussin paikoillaan ja mikä onkaan kätevämpää kuin käsien ollessa ruoanlaitosta likaiset saat jalkavetimen avulla vedettyä roskalaatikon ulos.

  Lisätarvikkeita ja varasankoja voit tarvittaessa tilata verkkokaupan kautta.

 • Laatikostoon...

  Integroi Blanco jätemekanismi omaan laatikostoosi

  Blanco Flexon on juuri oikea ratkaisu mikäli kaipaat erityisen helposti laatikostoon asennettavaa jätemekanismia. Vain kuudella ruuvilla asennettava Blanco Flexon kiinnitetään olemassa olevan laatikoston pohjalle sekä siinä kiinni olevaan oveen. Monipuoliset sankokoot sekä niiden ergonominen ja tyylikäs muotoilu tekevät Flexonista helposti käytettävän lajittelukeskuksen.

  Flexon jäteratkaisuun on saatavilla erilaisia sankokonaisuuksia, pienemmillä tai suuremmilla roskasangoilla. Innokkaan biokierrättäjän kannattaa myös hankkia AktivBio-kansi, joka vähentää bioastiasta leviäviä tuoksuja.