Jätemekanismit

Jätemekanismit

BLANCOSELECT jätemekanismi on kestävä ja käytännöllinen apu jätteiden lajitteluun ja toimivaan keittiöön. On sitten kyse isommasta tai pienemmästä keittiöstä, Blancon jätteiden lajittelumekanismeista löydät sopivan kokonaisuuden omaan keittiöösi. Kaikissa jätemekanismeissa on kiinnitetty erityistä huomiota niiden asennettavuuden helppouteen ja nopeuteen sekä rakenteen lujuuteen. Kompakti rakenne ja toiminnalliset yksityiskohdat lisäävät käyttömukavuutta ja helpottavat jokapäiväisiä arkiaskareita. Monikäyttöiset tarvikkeet ja ulosvedettä ylävaunu antavat uusia vaihtoehtoja allaskaapin hyödyntämiseen sekä lajitteluun.

BLANCOSELECT malleissa yhdistyvät tyylikkyys ja käyttömukavuus. Korkealaatuisissa sangoissa on likaa hylkivä pinta ja tukevat kantokahvat. Suunnittelussa on huomioita käytännöllisyyden lisäksi helppo puhdistettavuus. Osassa malleista on myös kätevä kansi 15 l sankoon sekä erillinen yläkori.

BLANCOBOTTOM PRO jätemekanismi on kaapin pohjaan asennettava lajitteluvaunu, jossa on erityisen hyvä hinta-laatusuhde sekä optimaalinen tilankäyttö.

BLANCO SINGOLO kiinnitetään alakaapin oveen ja sopii pienempäänkin allaskaappiin. Jätesanko aukeaa kätevästi oven mukana ja irrotettavan kannen päällä on pieni säilytystaso kevyille keittiövälineille.

Kaikki jätteiden lajittelujärjestelmät on suunniteltu sopimaan täydellisesti allaskaappiin yhdessä keittiöaltaan, hanan ja pohjaventtiilien kanssa.

Jätemekanismit 52 tuotetta

Alatuoteryhmät

 • Laatikostoon...

  Integroi Blanco jätemekanismi omaan laatikostoosi

  Blanco Select Flexon asennetaan olemassa olevaan laatikostoon sekä sen pohjalle että siinä kiinni olevaan oveen. Monipuoliset sankokoot sekä niiden ergonominen ja tyylikäs muotoilu tekevät Flexonista helposti käytettävän lajittelukeskuksen.

 • Vaunumalliset

  Modernin tyylikäs jätevaunusarja

  Blanco Select jätevaunut sisältävät sangot, liukumekanismit ja kehikon. Tarvitset ainoastaan oikean levyisen allaskaapin ja oven, jonka keskelle vedin asennetaan. Vahvat muovisangot asettuvat tukevasti kehikkoon ja ne on helppo nosta pois miellyttävien kahvojen avulla.

 • Pohjaan kiinnitettävät

  Edulliset pohjaan kiinnitettävät jätemekanismit

  Blanco Botton Pro on saatavissa 45 cm ja 60 cm allaskaappiin sopivana. Mekanismi kiiinnitetään alalskaapin pohjaan ja vaunu vedetään ulos kaapin sisältä.

 • Oveen kiinnitettävät

  Yksinkertainen ja käytännöllinen jätesanko

  Blanco Singolo kiinnitetään oveen ja kaapin runkoon. Jätesangon kansi aukeaa kun ovi avataan mahdollistaen sangon esteettömän käyttämisen.

 • Tarvikkeet
Näytetään 1 - 52 / 52 tuotteesta
Näytetään 1 - 52 / 52 tuotteesta