Lämpimät pähkinän ja ruskean sävyt tekevät paluuta sisustuksessa

Sisustuksessa pitkään vallinneet musta ja aina ajaton valkoinen tekevät nyt tilaa erilaisille ruskeille puunsävyille. Sisustukseen kaivataan mustan ja valkoisen valtakauden jälkeen lämpimiä puunsävyjä trendikkäiden messinki ja kupari yksityiskohtien seuraksi. Erilaiset tummat ruskean sävyt kuten pähkinä tai värjätty puupinta ovat jälleen nousseet suosioon sisustajien keskuudessa.

Ruskea väri tuo sisustukseen rauhallista ja eleganttia lämpöä. Ruskean hienostuneesta väripaletista löytyy nyt houkuttelevia sävyjä keittiökaapistoihin ja muihin pintoihin ja luonnollisesti huonekaluihin ja yksittäisiin sisustusesineisiinkin. Tunnelmaa kaipaavalle ruskean eri sävyt ovat oiva tapa tuoda lämpöä sisustukseen, vaikka suurta värikirjoa ei kotiinsa kaipaisikaan.

 

vuoden trendiväri

 

Ruskean väripaletin rajattomat mahdollisuudet

Erityisesti tummat pähkinäiset ja suklaiset ruskean sävyt ovat juuri nyt nousussa. Niiden rinnalle sopivat kauniisti beige ja harmaaseen taittava greige, joista löytyy jokaisen sisustajan makuun sopivia ruskeaa korostavia vaaleita sävyjä isompiinkin pintoihin. Hienostuneet vaalean ruskeat hiekan tai beigen sävyt näyttävät kauniilta modernien skandinaavisten sisustusten yhteydessä. Hillittyinä vaaleina sävyinä ne sopivat kauniisti myös pieniin tiloihin. Lämpimiä ruskean sävyjä on helppo yhdistellä esimerkiksi vihreän, sinisen ja useiden pastellisävyjen kanssa.

Ruskeat sävyt valloittavat keittiön puolella, johon sävyjä voi tuoda joko pieninä yksityiskohtina tai suurina pintoina. Ruskea puu tuo keittiöön materiaalina kiinnostavaa ilmettä sen aitouden ja pinnan vaihtelevuuden kautta. Ruskean, messingin tai kuparin sävyt ovat myös hyvin kauniita yksityiskohtia pienemmissä sisustusesineissä, maljakoissa ja astioissa. Yhdistele ruskean sävyjen kanssa myös runsaasti viherkasveja, jolloin saat aikaan kodikasta ilmettä ja kivaa kontrastia ruskeiden pintojen seuraksi.

 

Ruskeat yksityiskohdat

 

Korosta tai tuo kontrastia ruskeaan sävymaailmaan

Ruskean väripaletin eri vivahteet ovat suosittuja ja erityisesti lämpimät pähkinän ja suklaan sävyt ovat nyt trendikkäitä keittiökaapistojen pinnoilla. Valitse haluatko korostaa allasta ruskeana aksenttina vai haluatko, että allas sulautuu huomaamattomasti kokonaisuuteen.

Ruskean rinnalle messinkinen keittiöhana ja allas tuovat säihkyvää ilmettä ja eloa sekä ripauksen luksusta. Kuparin sävyinen allaspiste jo itsessään ruskeaan taipuvana värinä korostaa elegantisti pähkinäisten materiaalien rouheutta. Mikäli allaspiste halutaan olevan huomaamaton, toteutetaan se valkoisella altaalla, hanalla ja tasolla. Musta allas ja keittiöhana ovat aina turvallinen valinta ruskean rinnalle riippumatta siitä onko taso sävyltään vaalea vai tumma.

Yhdistä vaalean sävyinen Silgranit-allas vaaleaan keittiöön ja saat aikaan kauniin välimerellisen vaikutelman. Viimeistele tällöin keittiön sisustus ruskeilla ja messingin sävyisillä yksityiskohdilla, jotka toimivat altaan sävyparina ja luovat jännittävää kontrastia sisustukseen.

Beigen-sävyinen tartufo allasväri sopii upeasti yhteen joko rusehtavan tai vaalean tason kanssa, jolloin allas sulautuu sisustukseen. Vaalea marmori, beige keraaminen taso tai monisävyinen terrazzo pöytätaso näyttävät upeilta yhdistettyinä tartufo-sävyisen Silgranit-altaan kanssa.

Mustat elementit keittiössä ovat myös nyt erityisesti suosiossa sisustajien keskuudessa. Messinki, kupari tai tartufo sävyinen keittiöallas näyttävät herkulliselta esimerkiksi mustan tai tummanharmaan työtason kanssa yhdistettynä ruskeisiin kaapinoviin, sulautuen kuitenkin luonnollisesti kokonaisuuteen. Tai toisinpäin musta allaspiste vaalean marmoritason tai rusehtavan keraamisen tason kanssa on taatusti yksinkertainen ja aikaa kestävä ratkaisu.

 

Ruskean sävyt keittiössä

Maanläheinen ruskeansävy on kaunis valinta

Etsiessä juuri nyt kotiisi uutta inspiraatiota tai uusia värejä, ovat ruskeat, suklaiset ja pähkinäiset sävyt varmoja valintoja. Olipa kyse sitten keittiökaapistojen värimaailmasta tai pienemmistä sisustuksen yksityiskohdista, ruskeat sävyt luovat lämpöä ja rauhoittavat kokonaisuutta. Valitse ruskean väripaletista juuri omaan makuusi sopiva sävy - vaihtoehtoja on rajattomasti!

 

 

 

 

 lapetek altaat

 

Categories: Keittiössä

Related Products

Tuotteeseen liittyvät blogijulkaisut