LAPETEK ROUNDPIN-A

musta/kupari

APK-liitäntä

LAPETEK ROUNDPIN-A, musta/kupari, apk-liitäntä Näytä suurempana

Saatavuus: Varastossa

Tuotekoodi:21553A

567,92 €(458,00 € alv 0%)

Tyylikäs keittiöhana astianpesukoneliitännällä

LAPETEK ROUNDPin-A -hanasarjan upeat värivaihtoehdot ja moderni muotoilu näkyvät kaikissa yksityiskohdissa ja hanat sulautuvat tyylikkäästi niin moderniin kuin perinteisempäänkin keittiöön. Harmonisen muotoilun lisäksi myös käytännöllisyys on huomioitu suunnittelun kaikissa vaiheissa. ROUNDPin hanaa on mahdollista käyttää myös silloin kun hana sijaitsee hyvin lähellä takaseinää, sillä vipuotin kääntyy koko säätöalueella ilman että se menee juurikaan hanan rungon taakse. Pehmeäliikkeinen pyöreä käyttövipu korostaa hanan pyöreitä muotoja ja hanan korkea juoksuputki mahdollistaa isojenkin astioiden vaivattoman pesemisen hanan alla. Normaalia pidemmät syöttöletkut helpottavat asennusta ja liikeradan rajoittimella saat estettyä veden osumista altaan ulkopuolelle.


Hanojen upea värivalikoima on suunniteltu tarjoamaan sopiva sävy moneen eri tarpeeseen ja tyyliin. Moderni täysin mattamusta hana ja hillityn tyylikkäät musta/kupari hana ja musta/messinki hana antavat ripauksen luksusta keittiöön kuin keittiöön. Kupari ja messinki osat on sävytetty sopimaan täydellisesti yhteen vastaavan väristen LAPETEK LUNA-X-altaiden ja Limente valaisimien kanssa. Näyttävällä, mutta silti yksinkertaisella hanalla viimeistelet keittiön ilmeen ja luot tyylikkään yksityiskohdan.

LAPETEK ROUNDPin-A -hanoissa APK-liitäntä on sijoitettu tyylikkäästi hanan käyttövivun vastakkaiselle puolelle. Hanaan sopivan muotoilun ansiosta liitäntä on esteettisesti kaunis, mutta samalla myös helposti käytettävä. Nerokkaan muotoilun ansiosta tunnista helposti onko hana auki vai kiinni.

Energian säästö

LAPETEK ROUNDPIN-A hanoissa käytetään juoksuputken sisällä olevaa huomaamatonta piiloporesuutinta, joka mahdollistaa virtauksen rajoittamisen jopa alle kolmasosaan normaalista – mukavuudesta kuitenkaan tinkimättä. Samalla kun alhaisempi vedenkulutus vähentää energian tarvetta, se myös pienentää käyttökustannuksia. Vähemmän hiilidioksidipäästöjä, kun vettä ei tarvitse lämmittää niin paljoa, vähemmän vedenkulutusta, kun veden virtaamaa rajoitetaan, vähemmän energian kulutusta, kun vettä liikutetaan vähemmän ja ennen kaikkea säästämme vesivarantoamme tuleville sukupolville.


LAPETEK ROUNDPIN-A hanojen mukana tulee vakiona EKO-poresuutin laminaarivirtauksella, joka paitsi vähentää vedenkulutusta noin 35% myös pienentää altaan pohjasta syntyviä roiskeita. EKO-poresuuttimen tehtävänä on ylläpitää ennalta määritetty veden virtausnopeus riippumatta vallitsevasta linjapaineesta. Virtaussäädin myös kompensoi paineen vaihteluita välillä 1 - 8 baria, mikä tekee veden tulemisesta miellyttävän tasaista ja vähentää verkoston aiheuttamaa veden pärskimistä altaassa. Mitä pienemmäksi virtaus rajoitetaan, sitä suurempi säästö syntyy.

Veden säästö ei ole Suomessa vielä noussut keskeiseksi ympäristökysymykseksi, mutta maailmanlaajuisesti puhdas makea vesi on jo pitkään ollut hupeneva luonnonvara. Lapetekin virtausrajoittimien avulla säästät sekä kustannuksia että luontoa.

Tyyppihyväksyntä

Kaikilla LAPETEK ROUND-A -hanoilla on suomalainen 1.1.2020 voimaan astuneiden määräysten mukainen tyyppihyväksyntä, mikä takaa että hanat ovat paitsi teknisesti laadukkaita niin myös turvallisia käyttää.

Tyyppihyväksytyt hanat ovat
- laadukkaita ja pitkäikäisiä
- turvallisia käyttää (veteen ei irtoa haitallisia raskasmetalleja)
- luotettava valinta uudis- ja remonttikohteissa

Tyyppihyväksyntä on ympäristöministeriön asettama tuotehyväksyntämenettely rakennusten vesikalusteille. Tyyppihyväksynnän saamisen edellytys on, että tuote täyttää sille säädetyt tekniset vaatimukset. LAPETEK-hanamme täyttävät kaikki tiukat tyyppihyväksyntävaatimukset. LAPETEK-hanojen tyyppihyväksyntä (20-001463-TH) on voimassa 9.3.2025 asti. RoundPin-A hanojen osalta oletamme tyyppihyväksynnän olevan valmis alkuvuodesta 2022.

Tuotteen perustiedot
Tuotekoodi:21553A
Hanareikä35 mm
Hanan väriMattamusta/kupari
Juoksuputken liikerata60 - 270 astetta
TyyppihyväksyntäFI
ÄäniluokkaLuokka 1
APK-venttiiliKyllä
Toimitussisältö- LAPETEK Roundpin-A hana apk-liitännällä

Tuotteeseen liittyvät artikkelit