LAPETEK LINOPIN-A, musta/messinki, apk-liitäntä
search
  • LAPETEK LINOPIN-A, musta/messinki, apk-liitäntä
  • LAPETEK LINOPIN-A, musta/messinki, apk-liitäntä
  • LAPETEK LINOPIN-A, musta/messinki, apk-liitäntä
  • LAPETEK LINOPIN-A, musta/messinki, apk-liitäntä
  • LAPETEK LINOPIN-A, musta/messinki, apk-liitäntä

LAPETEK LINOPIN-A

musta/messinki APK-liitäntä Varastossa

21852A
567,92 € (458,00 € ALV 0%)
Sisältää alv:n

Moderni keittiöhana astianpesukoneliitännällä

LAPETEK LINOPIN-A -hanasarjan upeat värivaihtoehdot ja moderni muotoilu näkyvät kaikissa yksityiskohdissa ja hanat sulautuvat tyylikkäästi niin moderniin kuin perinteisempäänkin keittiöön. Harmonisen muotoilun lisäksi myös käytännöllisyys on huomioitu suunnittelun kaikissa vaiheissa. LinoPin hanaa...

Tuote-esittely

Moderni keittiöhana astianpesukoneliitännällä

LAPETEK LINOPIN-A -hanasarjan upeat värivaihtoehdot ja moderni muotoilu näkyvät kaikissa yksityiskohdissa ja hanat sulautuvat tyylikkäästi niin moderniin kuin perinteisempäänkin keittiöön. Harmonisen muotoilun lisäksi myös käytännöllisyys on huomioitu suunnittelun kaikissa vaiheissa. LinoPin hanaa on mahdollista käyttää myös silloin kun hana sijaitsee hyvin lähellä takaseinää, sillä vipuotin kääntyy koko säätöalueella ilman että se menee juurikaan hanan rungon taakse. Pehmeäliikkeinen pyöreä käyttövipu korostaa hanan pyöreitä muotoja ja hanan korkea juoksuputki mahdollistaa isojenkin astioiden vaivattoman pesemisen hanan alla. Normaalia pidemmät syöttöletkut helpottavat asennusta ja liikeradan rajoittimella saat estettyä veden osumista altaan ulkopuolelle. Hanan juoksuputken kulma on suunniteltu siten, että vesi osuu altaaseen optimaalissa kulmassa minimoiden altaan pohjasta ja roskasihdistä syntyviä roiskeita.


Hanojen upea värivalikoima on suunniteltu tarjoamaan sopiva sävy moneen eri tarpeeseen ja tyyliin. Moderni täysin musta hana ja hillityn tyylikkäät musta/kupari hana ja musta/messinki hana antavat ripauksen luksusta keittiöön kuin keittiöön. Kupari ja messinki osat on sävytetty sopimaan täydellisesti yhteen vastaavan väristen LAPETEK LUNA-X-altaiden ja Limente valaisimien kanssa. Näyttävällä, mutta silti yksinkertaisella hanalla viimeistelet keittiön ilmeen ja luot tyylikkään yksityiskohdan.
LAPETEK LINOPIN-A -hanoissa APK-liitäntä on sijoitettu tyylikkäästi hanan käyttövivun vastakkaiselle puolelle. Hanaan sopivan muotoilun ansiosta liitäntä on esteettisesti kaunis, mutta samalla myös helposti käytettävä. Nerokkaan muotoilun ansiosta tunnista helposti onko hana auki vai kiinni.
Yhdistä hana messinkisen InFino-vaihtosetin kanssa luodaksesi yhteensopivilla sävyillä kauniin ja ylellisen kokonaisuuden keittiöösi.

Energian säästö

LAPETEK LINOPin-A hanoissa käytetään juoksuputken sisällä olevaa huomaamatonta piiloporesuutinta, joka mahdollistaa virtauksen rajoittamisen jopa alle kolmasosaan normaalista – mukavuudesta kuitenkaan tinkimättä. Samalla kun alhaisempi vedenkulutus vähentää energian tarvetta, se myös pienentää käyttökustannuksia. Vähemmän hiilidioksidipäästöjä kun vettä ei tarvitse lämmittää niin paljoa, vähemmän vedenkulutusta kun veden virtaamaa rajoitetaan, vähemmän energian kulutusta, kun vettä liikutetaan vähemmän ja ennen kaikkea säästämme vesivarantoamme tuleville sukupolville. Näin ollen virtauksenrajoitin (8 l/min) mahdollistaa pienen vedenkulutuksen ja täyttää Green Buildingin tehokkaalle vedenkäytölle asettamat vaatimukset.

LAPETEK LINOPin-A hanojen mukana toimitetaan vaihdettava laminaarivirtauksella oleva ECO-poresuutin, joka paitsi vähentää vedenkulutusta noin 35 % myös pienentää altaan pohjasta syntyviä roiskeita. Katso muut poresuuutinvaihtoehdot kohdasta lisätarvikkeet. Ilmoitetut vedenkulutuksen pienenemät on ilmoitettu vertaamalla ECO-poresuuttimia vakiovirtaamaan (3 bar / n. 12 l/min)

Tyyppihyväksyntä

Kaikilla LAPETEK LINO-hanoilla on suomalainen 1.1.2020 voimaan astuneiden määräysten mukainen tyyppihyväksyntä, mikä takaa että hanat ovat paitsi teknisesti laadukkaita niin myös turvallisia käyttää.


Tyyppihyväksytyt hanat ovat
- laadukkaita ja pitkäikäisiä
- turvallisia käyttää (veteen ei irtoa haitallisia raskasmetalleja)
- luotettava valinta uudis- ja remonttikohteissa

Tyyppihyväksyntä on ympäristöministeriön asettama tuotehyväksyntämenettely rakennusten vesikalusteille. Tyyppihyväksynnän saamisen edellytys on, että tuote täyttää sille säädetyt tekniset vaatimukset. LAPETEK-hanamme täyttävät kaikki tiukat tyyppihyväksyntävaatimukset. LAPETEK LINO-A -hanojen tyyppihyväksyntä (20-001463-TH) on voimassa 9.3.2025 asti. LinoPin hanojen osalta oletamme tyyppihyväksynnän olevan valmis alkuvuodesta 2022.

Toimitussisältö

- LAPETEK Linopin-A hana apk-liitännällä
- erikoispitkät Neoperl syöttöletkut 57 cm
- kerox säätösylinteri
- vaihdettava piiloporesuutin ja vaihtoavain
- säädettävä juoksuputken käännön rajoitin

Mittakuvat ja tekniset tiedot

kg CO2e/kg 6.9
Paino kg (ilman pakkausta) 3.0
Hanan väri Mattamusta/messinki
Hanareikä 35 mm
Juoksuputken liikerata 60 - 270 astetta
Tyyppihyväksyntä FI
Ääniluokka Luokka 1
Virtaama 300 kPa​ 8,00
APK-venttiili Kyllä
Takuu kk 24

Tuotteeseen liittyvät videot