LAPETEK ROUND-A

mattamusta

APK-liitäntä

LAPETEK ROUND-A, mattamusta, apk-liitäntä Näytä suurempana

Saatavuus: Varastossa

Tuotekoodi:21299A

474,92 €(383,00 € alv 0%)

Kaareva keittiöhana astianpesukoneliitännällä

LAPETEK ROUND-A -hanasarjan moderni muotoilu näkyy kaikissa yksityiskohdissa ja hanat sulautuvat tyylikkäästi niin moderniin kuin perinteisempäänkin keittiöön. Harmonisen muotoilun lisäksi myös käytännöllisyys on huomioitu suunnittelun kaikissa vaiheissa. Pehmeäliikkeinen korkea käyttövipu on paitsi modernin näköinen myös erittäin helppokäyttöinen ja hanan korkea juoksuputki mahdollistaa isojenkin kattiloiden vaivattoman pesemisen hanan alla. Normaalia pidemmät syöttöletkut helpottavat asennusta ja liikeradan rajoittimella saat estettyä veden osumista altaan ulkopuolelle.


Musta on hanavärinä erityisen trendikäs ja samalla rauhallisen ajaton väri. Musta värinä tuo usein muuhun ilmeeseen terävyyttä tai ryhdittää muita värejä pelkistetyllä ilmeellään. Allaspisteelle musta keittiöhana on trendikäs, mutta hillityn tyylikäs valinta. Musta keittiössä tai kodinhoitohuoneessa käytetty Lino-A hana sopii tyylikkäästi yhteen useiden eri allasvärien kanssa.

Moderni kaareva hana antaa ripauksen luksusta keittiöön kuin keittiöön. Silgranit antrasiitti (musta) värin mukainen antrasiitti hana mahdollistaa sävy-sävyyn sisustamisen, tyylikäs syvä mattamusta sopii niin sävy-sävyyn mattamustan altaan kanssa kuin erilliseksi katseenvangitsijaksikin eikä perinteistä kromi hanaakaan ole unohdettu. Näyttävällä, mutta silti yksinkertaisella hanalla viimeistelet keittiön ilmeen ja luot tyylikkään yksityiskohdan.

LAPETEK ROUND-A -hanoissa APK-liitäntä on sijoitettu tyylikkäästi hanan käyttövivun vastakkaiselle puolelle. Hanaan sopivan muotoilun ansiosta liitäntä on esteettisesti kaunis, mutta samalla myös helposti käytettävä. Nerokkaan muotoilun ansiosta tunnista helposti onko hana auki vai kiinni.

Energian säästö

LAPETEK ROUND-A hanoissa käytetään juoksuputken sisällä olevaa huomaamatonta piiloporesuutinta, joka mahdollistaa virtauksen rajoittamisen jopa alle kolmasosaan normaalista – mukavuudesta kuitenkaan tinkimättä. Samalla kun alhaisempi vedenkulutus vähentää energian tarvetta, se myös pienentää käyttökustannuksia. Vähemmän hiilidioksidipäästöjä, kun vettä ei tarvitse lämmittää niin paljoa, vähemmän vedenkulutusta, kun veden virtaamaa rajoitetaan, vähemmän energian kulutusta, kun vettä liikutetaan vähemmän ja ennen kaikkea säästämme vesivarantoamme tuleville sukupolville.


LAPETEK ROUND-A hanojen mukana tulee vakiona EKO-poresuutin laminaarivirtauksella, joka paitsi vähentää vedenkulutusta noin 35% myös pienentää altaan pohjasta syntyviä roiskeita. EKO-poresuuttimen tehtävänä on ylläpitää ennalta määritetty veden virtausnopeus riippumatta vallitsevasta linjapaineesta. Virtaussäädin myös kompensoi paineen vaihteluita välillä 1 - 8 baria, mikä tekee veden tulemisesta miellyttävän tasaista ja vähentää verkoston aiheuttamaa veden pärskimistä altaassa. Mitä pienemmäksi virtaus rajoitetaan, sitä suurempi säästö syntyy.

Veden säästö ei ole Suomessa vielä noussut keskeiseksi ympäristökysymykseksi, mutta maailmanlaajuisesti puhdas makea vesi on jo pitkään ollut hupeneva luonnonvara. Lapetekin virtausrajoittimien avulla säästät sekä kustannuksia että luontoa.

Tyyppihyväksyntä

Kaikilla LAPETEK ROUND-A -hanoilla on suomalainen 1.1.2020 voimaan astuneiden määräysten mukainen tyyppihyväksyntä, mikä takaa että hanat ovat paitsi teknisesti laadukkaita niin myös turvallisia käyttää.


Tyyppihyväksytyt hanat ovat
- laadukkaita ja pitkäikäisiä
- turvallisia käyttää (veteen ei irtoa haitallisia raskasmetalleja)
- luotettava valinta uudis- ja remonttikohteissa

Tyyppihyväksyntä on ympäristöministeriön asettama tuotehyväksyntämenettely rakennusten vesikalusteille. Tyyppihyväksynnän saamisen edellytys on, että tuote täyttää sille säädetyt tekniset vaatimukset. LAPETEK-hanamme täyttävät kaikki tiukat tyyppihyväksyntävaatimukset. LAPETEK-hanojen tyyppihyväksyntä (20-001463-TH) on voimassa 9.3.2025 asti.

Tuotteen perustiedot
Tuotekoodi:21299A
Hanareikä35 mm
Hanan väriMatta musta
Juoksuputken liikerata60 - 270 astetta
TyyppihyväksyntäFI
ÄäniluokkaLuokka 1
APK-venttiiliKyllä
Toimitussisältö- LAPETEK Round-A hana apk-liitännällä

Tuotteeseen liittyvät artikkelit