Paineiskunvaimennin

(Lino, Round, Level, Lina)

Uusi Paineiskunvaimennin Näytä suurempana

Saatavuus: Varastossa

Tuotekoodi:16002616

233,12 €(188,00 € alv 0%)

Vähentää paineiskun aiheuttamaa ääntä

Suljettaessa vesijohtoverkkoon kytkettyjä hanoja, astianpesukoneita ym. laitteita, muodostuu verkkoon aina paineisku, jonka suuruus voi vaihdella. Mikäli verkon jokin osa ei ole kannakoitu riittävän hyvin, kuuluu paineiskun aikana "kolahdusta" muistuttava ääni. Tällöin tulee ensisijaisesti korjata kannakointi, mutta äänen voimakkuutta voidaan vähentää myös asentamalla paineiskunvaimennin. Paineiskunvaimennin asennetaan vesijohtoon lähelle paineiskuja tuottavaa hanaa tai pesukonetta. Vaimentimen asento ei vaikuta sen toimivuuteen.

Vaimennin vähentää iskun muodostumista tarjoamalla kasvaneelle paineelle purkautumistien. Vaimentimen massiivisen messinkirungon sisällä jousikuormitteisen männän takana on tyhjä paisuntatila. Putkiston paineen noustessa vaimentimeen säädettyä peruspainetta suuremmaksi, mäntä painuu alas ja verkostoon tulee lisätilaa. Jousikuormitteinen mäntä ottaa vastaan paineiskun, pienentäen sitä, ja palautuu alkuasentoonsa odottamaan seuraavaa painepiikkiä.
Vaimennin pienentää myös vesivahinkovaaraa vähentämällä paineiskujen putkistoille ja vesikalusteille aiheuttamia vaurioita. Lisäksi laite vaimentaa äänettömiä sekä talon ulkopuolisesta vesijohtoverkosta tulevia paineiskuja.

Sopii käytettäväksi seuraavien tuotteiden kanssa

- Lapetek Lino, Round, Level, Lina

Tuotteen perustiedot
Tuotekoodi:16002616