LAPETEK JONA Slim-V 90 rst
search
  • LAPETEK JONA Slim-V 90 rst
  • LAPETEK JONA Slim-V 90 rst
  • LAPETEK JONA Slim-V 90 rst
  • LAPETEK JONA Slim-V 90 rst

LAPETEK JONA Slim-V 90

90 cm, saarekemalli ruostumaton teräs Varastossa

57007
1 599,60 € (1 290,00 € ALV 0%)
Sisältää alv:n

JONA SLIM-V – uudistunut suosikkimalli omalla moottorilla

Suosittu Jona Slim-V -malli on uudistettu sekä teknisesti että visuaalisesti. Ohut entistäkin trendikkäämpi Slim-muotoilu takaa ajattoman ilmeen sekä modernin että perinteisemmän saarekekeittiön seuraksi. Viimeisteltyä linjakasta ilmettä korostaa etupaneelin ja hormin yhtenäinen...

Tuote-esittely

JONA SLIM-V – uudistunut suosikkimalli omalla moottorilla

Suosittu Jona Slim-V -malli on uudistettu sekä teknisesti että visuaalisesti. Ohut entistäkin trendikkäämpi Slim-muotoilu takaa ajattoman ilmeen sekä modernin että perinteisemmän saarekekeittiön seuraksi. Viimeisteltyä linjakasta ilmettä korostaa etupaneelin ja hormin yhtenäinen kapeampi muotoilu. Värivaihtoehtoina valkoinen, ruostumaton teräs ja musta tuuletin.


Imutehoa on lisätty, mutta silti energialuokkaa on onnistuttu parantamaan. Myös liesituulettimen valaisimien tehoa on lisätty ja ne on sijoitettu sekä kuvun etu- että takareunaan. Imualue on keskellä kupu, jolloin käryt ohjautuvat tehokkaimmin tuulettimeen.

Helppokäyttöinen taustavalaistu Soft Touch -näppäimistö, tehokkaat LED-valot ja helposti puhdistettavat rasva- ja aktiivihiilisuodattimet tekevät tuulettimen käytöstä helppoa ja miellyttävää. Aktiivihiilisuodattimeksi voit valita ekologisen ja pestävän Long Life-suodattimen.

JONA SLIM -malleja on saatavissa sekä seinäkiinnitteisinä 60 cm ja 90 leveinä malleina että 90 cm leveänä saarekemallina. Kaikkia malleja ja värivaihtoehtoja saa omalla moottorilla, huippuimurinohjauksella (X1 - AC ja EC moottoreille), kosteiden tilojen tehostuksella (X2 - AC ja EC moottoreille) ja kerrostaloihin pelkällä sulkuläpän ohjauksella (X3).

Helppokäyttöiset toiminnot, tehokkaat ja miellyttävän tasaisen tuottavat LED-valot sekä helposti puhdistettavat rasvasuodattimet tekevät liesikuvun käytöstä helppoa ja miellyttävää.

Käyttöominaisuudet

Tyylikkäästi taustavalaistu, etupaneeliin integroitu Soft Touch -näppäimistö on huomaamaton ja siinä on miellyttävä käyttötuntuma. Kaikki toiminnot ovat loogisia ja helposti käytettäviä. Säädettävä ajastintoiminto takaa viimeistenkin käryjen poistumisen huonetilasta, kun ruoanlaitto on lopetettu.


Tehokkaat LED-valot valaisevat miellyttävän tasaisesti koko valaistavan pinnan. Lisäksi valaisimissa on vakiona kolmiportainen himmennystoiminto ja värilämpötilan säätö, jotka antavat mahdollisuuden säätää valaistus aina tunnelmaan ja muuhun liesikuvun ympärillä olevaan valaistukseen sopivaksi.

Aktiivihiilisuodattimeksi voit valita kertakäyttöisen vaihdettavan suodattimen tai ekologisemman pestävän ja uudelleen aktivoitavan Long Life -suodattimen. Molemmissa tapauksissa suodatin on erittäin helppo asentaa, koska se kiinnitetään suoraan rasvasuodattimeen eikä perinteisellä tavalla kuvun sisällä olevan moottorin sivuihin.

Asentaminen

Asennuksen helppous on huomioitu uuden mallin kiinnityksessä. Hormikehikon sisällä on riittävästi tilaa hormiputken sivuttaissiirroille. Tuulettimen mukaan on myös lisätty aktiivihiilikäytössä ilman ohjausta parantava ohjainpelti, jonka avulla ilma ohjautuu miellyttävästi takaisin huoneilmaan.


Uusi Jona Slim-V on myös kokonaisedullinen. Hormiputkea on pidennetty aikaisemmasta, jolloin huonekorkeus voi olla 280 cm ilman että tarvitaan jatkohormia. Sitä korkeampia huonetiloja varten on saatavissa jatkohormi, jonka avulla LAPETEK JONA SLIM-V-X-malli voidaan asentaa jopa 329 cm huonekorkeuteen saakka. Kaikissa maksimihuonekorkeuksissa oletuksena on liesitaso 900 mm lattiasta ja kuvun alareuna 650 mm liesitasosta, eli kuvun alareuna on lattiasta katsottuna korkeudessa 1550 mm. Mikäli kupu asennetaan johonkin muuhun korkeuteen vaikuttaa se vastaavasti myös minimi- ja maksimihuonekorkeuksiin.
Liesituulettimen asentaminen on helppo ja nopea suorittaa selkeiden kuvallisten ohjeiden avulla.

Toimitussisältö

- liesikupu rst

Mittakuvat ja tekniset tiedot

Paino kg (ilman pakkausta) 25.26
Ilmanvaihtojärjestelmä Oma moottori
Kuvun väri Ruostumaton teräs
Sopii huonekorkeuteen 249 - 282 cm
Kuvun leveys 90cm
Jatkohormin kanssa max. 329 cm
Aktiivihiilen kanssa 249 - 282 cm
Max. imuteho 410 m3/h (intensiivi 670 m3/h)
Max. äänitaso 59 dB(A) (intensiivi 68 dB(A))
Sähköliitäntä Pistorasia 10 A
Valaistus LED 4 x 3 W / (2700 - 5500 K) 3-portainen himmennys, värilämpötilan säätö
Hormiliitoksen halkaisija 150 mm
Kytkintoiminnot Taustavalaistu Soft touch -näppäimistö
- valot päälle / pois
- perusnopeudet 1-3 (numeronäyttö kertoo valitun nopeuden)
- intensiivitoiminto (5 min)
- ajastettu sulkeminen (10 - 90 min)
Minimi asennuskorkeus 65 cm kaasuliedelle
Minimi asennuskorkeus 55 cm sähköliedelle
Rasvasuodatin Pestävä metalli
Takaiskuventtiili Sisältyy toimitukseen
Energialuokka B
Takuu kk 24