BLANCO RONDO

Silgranit

Päältäasennettava

Saatavuus:

RONDO Silgranit valkoinen: Tilaustuote

RONDO Silgranit coffee: Tilaustuote

RONDO Silgranit anthrazit: Tilaustuote

RONDO Silgranit mattamusta: Tulossa 24.04.2024

RONDO Silgranit volcano-harmaa: Tilaustuote

RONDO Silgranit soft-valkoinen: Varastossa

Tuotekoodi:RONDOSILGR

405,48 €(327,00 € alv 0%)

Ajaton pienen tilan allas

Maksimaalista käyttömukavuutta pienessä koossa. Pyöreä muoto tuo työtasoon vaihtelevaa ilmeikkyyttä. Rondo allas on pienestä koostaan huolimatta käytännöllinen ja tilava allas kaikissa keittiöaskareissa. Malli on saatavilla myös ruostumattomasta teräksestä valmistettuna. Käytännölliset lisätarvikkeet, kuten pesuaineannostelija, tekevät altaan ääressä työskentelystä vieläkin sujuvampaa ja miellyttävämpää. Katso lisää vinkkejä ja ideoita altaan valintaan inspiroidu-osiosta!

Tarvikkeet ja lisävarusteet

Altaaseen on saatavilla kiinteästi altaan reunaan asennettava tyylikäs pesuaineannostelija, josta pesuaine on aina helposti saatavilla

Asennustavat ja Silgranit allasmateriaali

Päältä asennettava allas on tavanomaisin, helpoin ja edullisin vaihtoehto, jossa allas kiinnitetään pöytätasoon päältäpäin. Päältä asennettava allas sopii kaikkien pöytätasomateriaalien kanssa ja se kiinnitetään pöytätason asennuksen yhteydessä.

Patenteilla suojatussa SILGRANIT-materiaalissa yhdistyvät helppohoitoisuus, käytännöllisyys ja kestävyys. Blanco kehittää jatkuvasti materiaalia ja vuosikymmenien kehityksen tuloksena nykyinen allasmateriaali on miellyttävän samettimainen, mutta samalla käytettävän graniitin raekoko on optimaalinen antamaan yhdessä sidosaineen kanssa luonnon kivimäisen pinnan. Samalla se on kuitenkin riittävän sileä, jotta puhdistaminen olisi mahdollisimman helppoa.
Allasmateriaalin pääraaka-aine on hienoksi murskattu kivi, jota on massasta noin 80 %.

SILGRANIT on viimeistelty käyttäen patentoitua Hygiene+Plus –suojausta. Tämä ainutlaatuinen resepti on integroitu SILGRANIT -materiaaliin antaen sille sekä suojaa bakteereja vastaan että samalla likaa hylkivän pinnan.

Lue lisää kohdasta materiaalitietoa.

Tuotteen perustiedot
Tuotekoodi:
Altaan kiinnitystapaPäältä asennettava
Allasmateriaalikivikomposiitti
Allaskaapin minimileveys45 cm
Pääaltaan syvyys165 mm
Pohjaventtiili3,5" roskasihti ei kaukosäätöä
Jätejärjestelmä suositus411752